Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flamme81

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"És ha én már nem is leszek,Az ígéretem megmarad,Tudom, mikor árulsz el majd,S velem együtt önmagad.Ha elfelejtesz s sáros lábbalTaposol majd szívemen,Készülj, mert meg nem bocsátunkSem én, sem az istenem!" ..
Műveleti Terület H1N1 2009.09.17 10:11:26
Minden bizonnyal a hírhedt H1N1 vírust sikerült elkapnom, szóval "remekül" vagyok, elhihetitek. 24 órákat alszom, tömöm magamba a lázcsillapítókat és vitaminokat és remélem, hamarosan jobban leszek.Most is húzok vissza az ágyba...
A címben szereplő mondattal búcsúzott ártatlanul sínylődő bajtársunk a mintegy 60-80 szimpatizánsától tegnap délelőtt, röviddel fél 11 után , a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Gyuri lefogyott, kissé megviseltnek látszott, de kitart és tettekre ösztökél bennünket. Ne…..
Műveleti Terület Hard Talk 2009.08.28 11:59:00
Több témáról is szerettem volna megemlékezni mostanában, mégis a legfrissebb gondolataimat fogom megosztani a kedves olvasóval. Néhány nappal ezelőtt szokásomtól eltérően a televíziót bámultam, amikor is sikerült belefutnom BBC Hard Talk című műsorába. Épp a volt londoni…..
Műveleti Terület Twitter 2009.08.24 15:02:00
Mivel mostanában egyre kevesebb időm és kedvem jut blogolni, úgy gondoltam csatlakozom  a Twitter névre hallgató mikroblog-szolgáltatáshoz. Ha a bal felső sarokra  pillantotok, máris láthatjátok ezt a remek alkalmazást, melynek köszönhetően 140 karakter hosszúságú…..
Elképesztő! "Két újabb gyanúsított elfogásával immár 11 személy ellen folyik eljárás a Magyarok Nyilai terroristaügyében. Az augusztus 11-én őrizetbe vett két férfi állítólag 2007. áprilisa óta vett részt a terroristák kiképzésében." - írja a (ZS)index…..