Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bituman.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Miért pont a Kawát választottam annak idején? Bármilyen elcsépelt, a motor választott engem. 1998 tele. Egy tévedésből kifolyólag ezt a telet egy autó, a 'bizonyos' Lancia Delta volánjánál töltöttem. Hasznos volt: az elbukott 2-3 havi fizetés megtanította, hogy soha többé…..
 &rash nem egészen normális - a szó legjobb értelmében. Ha műszaki gondja van a motorjának (ZZR400) akkor megjavítja. Ha nincs, akkor szétszedi kedvtelésből...Legyen szó futómű vagy hajtáslánc hibáról, a lényeg hogy nem okozhat problémát. A motor részletes…..
      „…2007.szeptember.5. , szerda : Karintiában és környékén a hegyekben ma reggelre 30 centi hó esett, azezer méter feletti területek csak hólánccal járhatóak, egy Magyar család eltévedt a hegyre…..
Már eleve a cím bajos..amiről beszélni vágyok, csak az érti, akinek a fentiek már rémlenek valahonnan. ( help: BruceWillis, Utolsó Cserkész ) Szóval jó ez a muzsika, még mindig mozogni vágyom, ha ilyen hangosan szól: House Of Pain: Jump Around   Nehezen vallom be: vagy 20…..