Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolruf

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM, KOMOLY SPOILER-VESZÉLY! Nos igen, az a véleményem, hogy a minden idők legjobb sci-fi horrorjából, az 1979-es Alien – A nyolcadik utas: a Halál-ból kiinduló, immár nyolc filmből álló Alien-franchise második legjobban sikerült darabja az Alien: Covenant. Mint ebből a posztból is látszik, az…..
wolruf 2017.05.23 16:24:42
A videojátékokat hiba lenne elkönyvelni a féktelen öldöklés és agresszió skatulyájába. Rengeteg olyan program létezik, amely nem csak a játékmechanizmusaival, de megjelenésével is már művészeti értékeket képvisel. Ezekből hoztunk el nektek most öt kiváló játékot! Seasons after Fall..
Belsőség Heti merítés 2013.05.19 09:50:31
Ritkaság Francia kocsikból átülve nagyon furcsa, főleg, hogy előtte olaszt sohasem vezettem. Minden kicsit máshol van, minden kicsit másképp működik; furcsa, de egyáltalán nem kényelmetlen. Az én kredencem, avagy: Így öregszik egy autó Kanadában. Igazából egy s70-es…..
wolruf 2013.05.21 11:33:16
@deepdiver: blogmotor fellázadt.
Szóval nekem a VW nyerssége jobban bejön,mint a Hondák által nyújtott vezetesi élmény. Kollégáim Hondásak, én nem vennék azt. A VR6 hangja, járása, teljesen más,mint egy hasonló teljesítményű japané. Másfelől szerintem sokkal szebb is és a belseje is kellemesebb :) Hát ezért.
wolruf 2013.05.21 11:58:12
@Michel Djerzinski: ez miért kár? Ízlések és pofonok. Jó,hogy van miből válogatni. Miért is gáz,hogy az a neve,hogy népautó?Téged zavar,engem nem.Viszont ha odalépek neki,csak leesett állakat látok (meg egyre kisebb fényszórókat a tükrömben). Akkor meg? :)
wolruf 2013.05.21 12:01:06
@ZF2: nem is bántok egy Hondást sem. Mások. Nekik az tetszik,nekem ez. Azért Hondából sem a 150+LE-sek a mindennaposak,hanem a neonos 1.4-ek.
Jajj,de csúnya! Golfino Combino 2011.08.12 15:00:00
A következő alany egy Golf MkIII Variant (köszi esef).Szegény pára jól megkapta...Talán innen még nem is olyan szörnyű.Viszont a szenvedés csak most kezdődik.Jó hogy nem ettem annyit,hogy fel tudjon jönni...Végül egy faros kép...
wolruf 2011.09.02 08:37:38
@vasember: Dehogy nincs ilyen. Nekem is VR6 Syncro Variantom van (nem egy sűrűn látott darab), bár az enyém nincs szétberhelve, teljesen gyári állapotú. Ezért sem fogjátok itt látni (remélem :D ).
Pár napja is Szeged szerepelt, megvallom, egyik kedvencem. Azon túl, hogy kedves, szép város, nekem élhetőbbnek tűnik Budapestnél. A fővároshoz képest sokkal jobban fejlesztik a tömegközlekedést. Kerékpárút is aránylag jóval több áll rendelkezésre és tényleg sokan járnak…..
wolruf 2011.06.22 12:12:28
@randomgenerator: Nem vagyok karrierfutár, egyszerűen nem volt pénzem és lelkesedésem más közlekedési eszközre, így télen-nyáron, napsütésben-fagyban bringával jártam. Ez már elmúlt, most már nem bringázok ennyit.
@vuk_: ebbe most én is belezavarodtam :) A lényeg, hogy itt egy tényleg elkerülhető helyzet volt a videón, amit kevésbé erőltetett szabályértelmezéssel el lehetett volna kerülni. Szerintem kicsit túlmagyarázunk már egy olyan helyzetet, amit talán normál mindennapjainkban az itt posztolók egyike sem csinált volna meg. Persze lehet, hogy tévedek. Most általánosítottam, de én nem gerjesztettem volna eddig ezt a szitut. Ez túl lett lihegve mindkét fél részéről. A legfrappánsabban Alex2000 fogalmazta meg.
wolruf 2011.06.22 12:42:58
@dzsaszper: Ha nem okozott veszélyhelyzetet azzal, hogy hagyja elmenni az autóst egy pici félrehúzódással, nem hiszem hogy megbüntetné a rendőr (nyilván egy bal lábbal kelt rendőrkoma lehet ennyire majom). Mint írtam, engem még nem büntettek meg ezért (sem, szerencsére :D). De szerintem teljes mértékben a rugalmasságról van szó. Semmi másról. De ehhez az kéne, hogy ne akarjon mindenki mindent a másikra erőltetni (ne, most ne jöjjön a mi-van-akkor-ha-épp-arra-megy-egy-busz-és-kivasalja, mivel nem ment arra busz, bringásunk pedig nézegetett, figyelte a környezetet).

@vuk_: az a baj, hogy ez a figyelemfelkeltés szükséges. Tökéletesen egyetértünk. Kár, hogy ezekkel kell hatni. Tényleg nem lesz semmi változás, míg baleset nem lesz. És még akkor sem biztos, hogy jó irányba változik majd bármi is.
wolruf 2011.06.22 12:43:39
@dzsaszper: Volt rajta sapka, látszik az árnyékán :)
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
wolruf 2009.08.05 16:34:03
@decens:
Nővérem pedig kint él immár 8 éve. Csak vidéken tömegcikk az autó, nagyvárosokban olyan szabályok kötik őket, hogy szinte értelmetlen és irreálisan drága autót tartani csak azért, hogy legyen. Az öreg autókra rettenetesen komoly szabályozások vonatkoznak, kuriózum kint régi autót tartani. Japán azoknak, akik városban élnek itthon nem követendő példa, mert abba belerokkannánk (főleg ha ragaszkodnánk az öregebb autókhoz).
wolruf 2009.08.05 16:38:51
@mi nem foglalt még:

Nem hiszek a tüntetésekben, de egyre jobban félek, hogy nyomás nélkül itt tényleg nem lehet semmit sem elérni. Mondjuk azzal sem. Taxis blokád? Emlékeztek? Ért valamit? Nem sokat. Viszont aggódó emberek tömkelegét láttam (pl. szüleimet és testvérem) amikor mentünk és közölték 250 km-re otthontól (20 km-re a céltól): itt bizony nem mentek át. Wow
wolruf 2009.08.05 16:57:32
@Il mio nome è Nessuno:
Bizony, de a tömegközlekedés sem olyan mint itt. Ott kint élvezet volt minden perce. Még a csúcsforgalomban, tömegben is. Itt meg... Ááááhhhh. Ott kint van kultúra. Itt meg vannak kretének.