Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambusz_reni

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rising Star hazai történetének eddigi legkeményebb adása ment le vasárnap a TV2-n, hiszen a fellépő négy énekes közül kettő pont a döntő kapujában bukott el. A műsor nem kis meglepetéssel ért véget annak ellenére, hogy egy név eltéréssel mi már korábban megjósoltuk a…..
Mézeskalácsot sütni nem nagy dolog. De ha se liszt, se tojás, se tejszármazék nem kerülhet bele, úgy már igazi kihívás. Ma én is megpróbáltam a lehetetlent, és kijelenthetem, nagyon finom lett. Az igaz, hogy az íze nem olyan, mint a klasszikus mézeskalácsé, de be lehet újítani,…..
Be Creative! Csokis mézeskalács 2014.12.16 20:07:24
Az első adag mézeskalácsot még november végén készítettem el és olyan hamar elfogyott hogy díszíteni se volt időm, így most csak a receptet hozom nektek. Hétvégén készítem a…..
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Nem hiszem, hogy valaha is magamhoz fogok térni abból a szomorú tényből, hogy Isaac Asimov zseniális Alapítványára Roland Emmerich tette rá a kezét, főleg, hogy az adaptálás kapcsán a germán katasztrófafilmes ilyen hülyeségekkel sokkolt, no de úgy tűnik, kezd lejönni a földre…..
Számolja még valaki, hol tartunk? Igen, ez már a hatodik rész, kezdődik a sweeps, úgyhogy ki kell törni a sok ezer másik tévés podcast közül. Szóval bekészítettük az Earl Grey teát, mellé a kekszet, behúztuk a függönyt, hogy ne kelljen néznünk az albioni ködöt, és elhívtuk…..
Okos ötlet lenne, ha az állam a gyermekek és a gyermeknevelés után a jelenleginél nagyobb, netán sokkal nagyobb adókedvezményt adna?A szakemberek többsége egyetért abban, hogy az adórendszernek a fogyasztási adók felé kell elmozdulni úgy, hogy egyre kisebb részben terheli a…..
bambusz_reni 2013.09.06 15:35:16
munka legyen, és ki legyünk fizetve, akkor alakul. Nekem szerencsére sok idő után, de sikerült itt találnom redir.ec/allasposta . Ha ti is kerestek, megéri regisztrálni, és értesítenek beállításaidnak megfelelő állásról. Sok szerencsét mindenkinek
A pozitív visszajelzések hatására az LG átalakította gigászi méretű, nagy felbontású televízióját, és kifejlesztette annak üzleti feladatokra szánt változatát. Az nagyon biztosnak tűnik, hogy az Ultra High Definition felbontású készülékek jelentik a jövőt, sőt…..
FILMKRITIKA: Cseri Dániel BD TESZT: Oblath Ádám Film Irán beperli Az Argo-akció című film készítőit, elsősorban Ben (Géza) Affleck rendező-főszereplőt, George Clooney pedig producerként lesz érintve, olvashattuk, hallhattuk. A film meg amúgy megnyerte a legjobb filmnek járó…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2013.01.24 07:25:00
A szerelem sosem lehet százszázalékos, mert mindig találunk a másikban valami olyat, amit nem szeretünk vagy nem értünk, és ezért nehezen fogadunk el. Ezért ha a boldogságunkat mérni lehetne, csak hetven vagy nyolcvan százalékban lennénk azok. De a legtöbben ezzel megelégszenek,…..
A vállalat óriási innovációs újításként kommunikálja, hogy a négy idei termékük biztosítja különféle internetes tartalmak elérését. Volt idő, mikor a Toshiba minden erejét és energiáját arra fordította, hogy a HD DVD szabvány élharcosaként kiüsse a nyeregből a…..
A napokban jelent meg Jon Bon Jovi együttesének legújabb albuma, a What About Now. Az énekes élete más téren is komoly változás előtt áll, hiszen a hírek szerint piacra dobta New York-i penthouse-át. Jon Bon Jovi és párja, Dorothea Hurley még 2007-ben vette meg a lakást 24 millió…..
A Komen Eten a nálunk is futó formátum, a Hal a tortán és a Vacsoracsata belga változata. Ahogy az itthoni verziókban, a sztárvendégek a belga műsorban is hazafelé, az kisbusz/limuzin/autó hátsó ülésén értékelik aznapi vendéglátójuk teljesítményét, és mutogatják a…..
Mese nincs, soha nem is volt, a Trónok harca elérkezett A Tűz és Jég széria eddigi legjobb kötetéhez. Az HBO 8-9 évadosra tervezi a szériát, a hírek szerint George R.R. Martin viszont még csak a hatodik kötete elejével szöszöl. Gyerünk már! ..
Egy brit gyártó a cukorszemcsék lecsökkentésével olyan csokoládét szabadalmaztatott, ami 34 helyett csak 40 fokon kezd olvadni. Ezek szerint megvan az első csoki, ami még a szájban sem olvad el. A csokoládét azonban nem az európai piacokra szánják, hanem Indiában és Brazíliában…..
bambusz_reni 2013.03.20 11:34:33
Már az elnevezés sem semmi, meg maga a gondolat sem. Ugyanakkor a képek meggyőzőek, és az összetevők passzolnak, úgyhogy már indulhat is a nyálelválasztás. De tulajdonképpen miért is pitében? Ne hagyjuk, hogy a baconrács ellopja a show-t, mert igazából a 3 sajtfélével…..
bambusz_reni 2013.03.20 11:34:03
Katie Holmes a tengerparton, a homokban fekve népszerűsíti a legújabb H. Stern ékszereket. A fotókat Tom Munro készítette a színésznőről. Érdekes, hogy amíg az első képen Katie gyönyörű, úgy a másodikon ijesztőre sikerült a retus - az arca beesett, a tekintete pedig…..
bambusz_reni 2013.03.20 11:32:50
A hétvégén részt vettem életem első hótalpas túráján (de nem az utolsón) az utazom.com szervezésében. Hajnalban buszra szálltunk és útnak indultunk az osztrák Gutenstein Alpok lábánál, a Schneeberg tőszomszédságában fekvő Dürre Wand vidékére. Már a buszon egy rövid…..
bambusz_reni 2013.02.27 09:51:32
Most, hogy itt a tavasz lassan, minden nagy divatcég kijött a tavaszi kollekciókkal, éttermek új étlapokkal hívogatnak, a chocoMe is megmutatja a tavaszi kollekcióját! Az ezüst egészségre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban élő görögök is felismerték: széleskörű,…..
bambusz_reni 2013.02.26 12:11:02
Hogy a LEGO nemcsak gyerekjátékként remek, de akár valódi építészeti megoldásként is helytállhat, arra azt hiszem, mutattunk már elég példát. De mivel LEGO rajongók vagyunk meglehetősen - egy tartózkodó taggal -, nem bírok szó nélkül elmenni I-BEAM Design által megálmodott…..
bambusz_reni 2013.02.26 12:06:49
"A kép egy fagyos reggelen a szeged-szőregi Bárdos lovardában készült" – írta nekünk szűkszavúan Balázs.Köszönjük!..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Egy francia dizájnernek támadt az az ötlete, hogy szakít a hagyományos biciklis sisakok formájával. Széthajtogatható biciklisisakja néhány másodperc alatt felcsatolható, és a hagyományos sisakformát veszi fel a fejünkön. Ha pedig épp nem használjuk, akkor könnyen elfér a…..
bambusz_reni 2010.02.23 11:38:20
@Derik Erik: Még arra sem jó, mert vannak lukak, és azon kifolyik :D. Próbáltak valami jót kitalálni, de szerintem pocsék lett :) báris csak arra enm jó amire kell
A Blikket már megint lódításon fogtuk. Mai számukban címoldalon hozzák, hogy Galambos Lajcsi márciusban visszatér a képernyőre, és hogy egy ideje tárgyal az RTL Klub legnagyobb műsorbeszállítójával, az IKO-val a részletekről. A bulvárlap szolídan úgy fogalmaz, hogy “a…..
Megint felgyűlt egy adag pilothír, a forrás továbbra is főleg a Hollywood Reporter illetve a Variety. A CW három drámának a pilotját kérte be ebben a körben, a készítők között találunk meglepő neveket. Az első társproducere Hayden Panettiere (Hősök), a címe HMS, és egy…..