Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virtuoz

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
virtuoz 2010.08.16 23:57:09
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
virtuoz 2010.07.29 21:11:23
@_benito: bet365.com, csak egy reg kell, nem kell pénzt feltölteni, jó minőség, angol komment, a képet úgy tudod nagyobbítani ha Ctrl+ -ozol mielőtt bejönne.
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
virtuoz 2010.07.03 17:46:59
@Titi120: kívánságod parancs:)
Tántoríthatatlan olvasóink tudják, hogy a szerkesztőség kapcsolata bármiféle misztikummal kimerül a hullámzó sikerességű üveggömb-olvasásban. A következő poszt sem a csiribiri oldaláról fogja meg a vébét, bár számmisztikai jellegét tekintve egy Sportfogadásba illene…..
virtuoz 2010.07.01 16:02:27
@imici77: nem is kérdés, hatalmas játékos volt az öreg:)

@Lezuzius: Arsha hamarabb elmegy minthogy belenőljön a 10esbe.

@Nűnű: +1

@Mr.AT: Bonucci nagyon nagy igazolás, és szerintem Storari is jó lesz arra az időre amíg Gigi lábadozik (mivel a hátát műtik, lehet azt mondani hogy hátadozik??) Martinezt csak az Inter ellen lőtt gólja miatt ismerem, és az ismerettségem itt ki is merül, nem tudom megérte-e 12misiért. annyiért inkább tartottam volna meg Candrevat (tudom hogy nem egy poszt.)

@OJ: szerintem mindenki szivesen olvas ilyen érdekességeket garantált volt a sikered:) én pl a mai napig nem tudom megemészteni hogy Zidane, Thuram után hogy a manóba viselheti Grygera a 21es mezt:S
virtuoz 2010.07.01 18:55:00
@Tika_: sok érte az a 11millio, valszeg nem marad Torinoban.
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
virtuoz 2010.07.03 00:58:02
@smartdrive: ha sportoltál te is tudod hogy akkoris te akarsz pl bedobni ha jól tudod hogy rólad ment ki a laszti. nyilván nem mondod azt hogy "persze hogy szöglet, hát rápattant a lábujjkörmömre!" Fabiano sem mondta azt hogy "persze báttya, 2x belekezeltem mielőtt bevertem" maga ellen ki beszélne? vagy ha maga ellen még csak-csak, a csapat ellen biztos nem.
virtuoz 2010.07.03 01:09:27
@smartdrive: értem mit mondasz, de a bíró döntése előtt megfogod a labdát és dobni akarsz, olyan szituban ami nem biztos hogy jól meg tudott ítélni a spori, valószínű hogy neked fog igazat adni, hiába tudod hogy rólad ment ki. ez szerintem alap, és teljesen értehő viselkedés. direkt szoktam az ilyen eseteket nézni meccsaken is, néha baromi viccesek:D
virtuoz 2010.07.03 01:12:02
@smartdrive: ennél okosabban nem tudta volna csinálni. a döntőig el kell jutni. enélkül meg nehéz lett volna.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
virtuoz 2010.07.02 15:15:09
@mocsing: "A támadósorral és a középpályával teljesen elégedett vagyok, Trezeguet, Amauri, Iaquinta, Del Piero és Diego nagyon erős csatársort alkotnak." ezek DelNeri szavai, nem úgy tűnik hogy valaki is lelépne..

@Mr.AT: remekül elmondtad hogy ki miért szopja azt hogy marad. a SerieB-s ötösből egyedül Camoranesi aki szerintem elhagyná a csapatot, ha pedig el fogja az most lesz.
virtuoz 2010.07.02 15:18:49
@popp: esélyes, ugyanez lett volna a szitu (borítékosdi) Bonucci és Criscito ügyében is, de ott szerencsére sikerült lezárni hamarabb az ügyet.
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Két bombabiztos továbbjutónak vélt nagy is az Európa Liga felerősítése felé tett jelentős lépéseket, ráadásul egyikről sem mondható el, hogy érdemtelenül állna kiesésre a csoportjából. A Sevilla és az Arsenal várhatóan minden kihozhatót kiprésel BL-szinten nehezen…..
A világ legjobb játékosai, azoknak is a krémje vált klubot idén nyáron. A márványba öntötteken kívül még talán Ribéry, Villa, esetleg Agüero, Pirlo, Luis Fabiano (abcúg) igazolhat új csapathoz, és közülük is csak a francia lenne igazán érdekes. Ronaldo és Kaká –…..
virtuoz 2009.08.05 01:12:15
sziasztok! elsokomment, de nagyon reg olvasom a blogot.

@luqe: mennyi ideig fog még menni a 'Grygera mekkorafasztahó' kezdetű szöveg? tőle én még ezen az egyen kívül nem láttam alattomos cigány módon elkövetett szabálytalanságot, erre most h az 'isteni' CR7et bántja egyből tajparaszt lett. sok olyan játékos van aki nap mint nap követ el ilyen belépőket, még sem azt mondogatjátok hogy 'csak ne jöjjön Bonera ( Sissoko ellen mit lenyomott:O) 'agy hogy ne jöjjön Pepe, vagy esetleg a Burdisso Cordoba Materazzi hármas egyike. kétségtelen hogy nem volt szép tőle, de pl Camoranesi vagy Zebina sokkal afresszívabb és tahóbb játékos imnt Grygera mégis a cseh gyereket szidja mindenki

kicsit csúnyára sikerült az első írásom de engem eléggé zavar hogy most mindenki Grygeratól fél