Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hackett

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merras barátunk az SFportalról nem fél nagyot álmodni, most egy egymilliós promócióba vágta bele a fejszéjét. A lényeg dióhéjban: A Budapest Bank egy Facebook-kampányt indított, a Valóraváltó nevű új termékének, a legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó 1 millerrel…..
Bár blogos tevékenységem méltán híres arról, hogy elindított majd behalt sorozatok melegágya, most egy újjal próbálkoznék. Nem tudom, mennyire lesz rendeszeres, meg hány részes lesz (lehet, hogy egy :) ), de olyan forrásokat vennék górcső alá, amiket fel lehetne használni akkor,…..
Január 22-én indul a Syfy műsorán a Caprica, a Battlestar Galactica régóta várt előzménysorozata. Nem lesz könnyű dolga a produkciónak, ha fel akar nőni az elődje minőségéhez, de a tavaly év eleje óta folyamatosan szivárgó hírek eddig elég meggyőzőek voltak arról, hogy egy…..
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..