Regisztráció Blogot indítok
Adatok
von_baro

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy az izgalom, kicsit több, mint egy hónap van már csak hátra a 24. Nike félmaratonig, ahova szeretettel várunk minden futóbloggert és sport-barátot. Egy szolgálati közlemény jelleggel összefoglaljuk a tudnivalókat. Az alábbi távokon lehet indulni: teljes táv (21 km)…..
von_baro 2009.08.05 00:09:59
@DaMartian: gen ez így van, csakhogy a Nike nem teheti meg, hogy kínai pólót adjon, a saját rendezvényén ha ad akkor Nike-t kell adnia.

üdv

első futóversenyem kezdő futóként kb 2003 környékén a ligetkör volt, akkor az indulók kínai "nike" sapkát kaptak, ami messze elmaradt a várt nike minőségtől, de mégis meg volt az érzés az indulókban hogy kaptak valamit. Ha jól emlékszem akkor a félmaratonon részvevők a nevezéskor ingyen kaptak sárga pamut nike "utángyártott" pólót. időnként még most is látom emereken.

tavaly indultam ezen a versenyen, remek volt a hangulat. Látom a kommentekből, hogy nem csak én gondolom azt hogy idén kicsit elszált a nevezési díj (tudom válság van, nincsenek szponzorok, stb.).
von_baro 2009.08.05 22:13:17
@DaMartian:

2003-ban volt az pedig. még valahol a szekrény alján meg is van az a sapka. majd küldök róla képet...

természetesen nem volt nike minőségű sapka, hanem valami filléres darabra nyomtak rá 3 oldalról nike logót. persze lehet hogy a nike tudta nélkül

a futanet honlapján van pár kép is:
www.futanet.hu/galeria/667?img=nike312

egyébként ugynarra a pólóra gondoltunk