Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakásfelújítók

160 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékezzünk csak vissza, hányszor hangzott el ez a mondat tavaly nyáron a nagy hőségben. Hívogattuk a klímaszerelőket, könyörögtünk, ígérgettünk, fenyegettünk, de nem fért bele sehol a klímatelepítés az otthonunkba. Így legyintettünk egyet izzadva és elhalasztottuk a beruházást. Talán most kellene…..
Ha sorra vennénk azokat a dolgokat, melyek energikusságunkat és jó közérzetünket biztosítják, akkor a saját otthonnal való elégedettség biztosan helyet kapna ezek között. Nem mindegy, milyen környezetből indulunk neki a hétköznapi feladatoknak, mint ahogyan a pihenéssel és szeretteinkkel töltött idő…..
Ha a lakásfelújítás kérdése kerül szóba, akkor legtöbben azonnal a belső terek átalakítására gondolunk. Nem mehetünk el azonban a homlokzattal vagy például a tetőszerkezettel kapcsolatos feladatok mellett sem, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a szigetelés és a megjelenés szempontjából. Nagyon…..
Tekintsd meg ezt a rövid videót a fűtéstisztításról!..
Legyen szó új ház építéséről, vagy egy századeleji lakás felújításáról, a kérdést: „Milyenek legyenek a falak?” nem kerülhetjük ki. Itt az ideje még hatékonyabban kihasználni ezeket a felületeket! A bio, eco, vegán lázban pedig a legkézenfekvőbb megoldás: ZÖLDÜLNI! Ez természetesen nem egyszerű…..
A ruhás szekrények szerepét mára már a gardróbszekrények vették át. Az emberek azért döntenek a gardrób mellett, mert kevés helyet foglal, és minden centiméterét kihasználhatják, úgy, hogy polcokkal, akasztókkal, fiókokkal látják el. A gardróbot beépítheti a szobába is, vagy külön gardróbszobát…..
Amikor eltelik egy év, gyakran visszatekintünk azokra a dolgokra, amelyek az előző év során történtek velünk, épp ezért most úgy döntöttünk, hogy a 2016-os konyhabútor trendekre tekintünk vissza, hiszen volt néhány. 2016-ban már egyre csak kezdtek megjelenni a konyhabútorokon a tablet-tartók,…..
Életünk egy harmad részét alvással töltjük, ezért érdemes oda figyelni, a hálószoba praktikus berendezésére, de nem szabad megfeledkeznünk, az aktuális trend szerinti kialakítására sem, hisz a jó környezet fogja segíteni, a nyugodt alvásunkat, valamint a kipihent ébredést. Ebben az évben a föld…..
Egy lakás berendezésébe, nem könnyű belevágni. Elsősorban szem előtt kell tartani, a legfontosabbat, a tulajdonos ízlését, valamint a hely adottságait is. A legénylakásoknál először el kell dönteni, hogy mire is fogjuk használni, ott szeretnénk-e élni mindennapjainkat, vagy csak pihenésre, hölgyek…..
A munka utáni idő nagy részét otthonunkban töltjük, így korántsem mindegy, milyen hangulat fogad ott bennünket. A belsőépítészeti megoldásokon éppen olyan sok múlik, mint azon, hogy milyen lakberendezési stílust választunk. Még csak szakembernek sem kell lenni ahhoz, hogy egységes képet varázsoljunk…..
A régi polgári lakásokat sokan elkerülnék, hiszen ezek néha már túlontúl magasak, ennek következtében pedig nehéz és költséges is őket felfűteni, ezen felül pedig a megfelelő berendezésük is gondolkodóba ejtheti a tulajokat. Azonban, ha sikerül jó áron találni egy ilyen lakást, és a fűtéssel…..
Napjainkban már mindenki arra törekszik, hogy a régi fa ablakokat, illetve ajtókat műanyagra vagy valamilyen más anyagra cserélje, ami sokkal modernebb, korszerűbb és stílusosabb. Ez viszont nemcsak igen költséges, hanem kockázatos is, hiszen ez okozhatja akár a helyiségek penészedését is, tehát…..
A panellakások nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, és ez érthető is, hiszen általánosságban elmondható róluk, hogy nagyon kicsik, és a berendezésük sem túl korszerű. Azonban mindezek miatt olcsóbbak is, mint például a családi házak, amelyekben tényleg bőven akad helye. Ezen tényező miatt pedig…..
A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol a mindennapi hajtás után új energiákkal töltődünk fel. Ez a szépségápolás helyszíne, és a megfelelő eszközökkel, készítményekkel igazi wellness oázist varázsolhatunk falai közé. Annak érdekében azonban, hogy tökéletes érezzük magunkat az ott töltött…..
Még mindig divat a tapéta... Amikor a tapétákról van szó, rengeteg különböző stílus közül lehet válogatni napjainkban, hiszen vannak modern, extravagáns, letisztult, elegáns és látványos darabok is. A tapéták arra szolgálnak, hogy feldobják a hálószoba, a gyerekszoba, a fürdőszoba, vagy éppen a…..
Egy modern konyha ma már sokkal több kívánnivalót hagy maga után, mint a régi időkben. Mára már például sokkal fontosabbá vált az esztétikum is, mint az régen volt, de ez mellett a praktikum megtartása is ugyanolyan szükséges maradt. Ezzel együtt a modern konyha fogalma évről évre változik attól…..
Nem találja a megfelelő szakembereket a lakásfelújítás munkálataihoz? Megoldjuk a gondját! Az oldalunkon összegyűjtöttük a lakásfelújítás területén szolgáltató vállalkozásokat, mestereket. Lakásfelújítás szolgáltatásokat teljes körűen is igénybe veheti, de igénybe veheti a részleges lakásfelújítást…..
Lakásfelújítás vagy a lakásbelső átalakítása előtt szívesen körülnézünk ebben a lakberendezési áruházban. Lakberendezési ötleteket, különleges lakberendezési tárgyakat keresünk, amely inspirál az otthonunk berendezésére. Legalább is ezt hisszük. Valójában a bemutatótermi részletek egy-egy…..
Lakásfelújítás esetén érdemes előre tervezni: célszerű olyan költségkeretet felállítani, amelyet nem sajnálunk rákölteni, hogy megújult köntösbe öltöztessük otthonunkat. A kasszát ajánlott kibővíteni egy vésztartalékkal, mondjuk a költségkeret 5-10%-ával, amihez szükség esetén lehet nyúlni. Az…..
2014-ben az ingatlanpiaci árak azelőtt nem tapasztalt mélypontra kerültek, így aki az akkori alacsony árakon vásárolt ingatlant befektetési célból, az a 2015-ös árrobbanás hatására jó hozammal számolhatott. Egy év alatt, országos szinten, a panellakások négyzetméterének átlag ára 63,4 százalékkal…..
Minden lakásfelújítás kivitelezőnek álma, hogy magazinba illő referencia képekei legyenek egy-egy munkáról. A lakásfelújítás képeket szívesen nézegetik az érdeklődők. Tippeket, ötleteket gyűjtenek belőlük a saját otthonuk megtervezéséhez. A referencia képek bizonyítják a kivitelező szakmai…..
A címben lévő szlogennel többször találkoztam már kivitelezői honlapokon, de mögötte többnyire alapszolgáltatások álltak. Milyen pluszt tud adni egy kivitelező, hogy kitűnjön a versenytársak közül? Kérdezem Balázs Csabát a Balázs Building General Kft. vezetőjét. A lakásfelújítás kivitelezéseink…..
A marketing tanulmányok nem győzik eléggé hangsúlyozni a márkahűséget. Az online marketing hatalmas erőforrásokat állít csatasorba a márkaépítés, a márkahűség projektjébe. Nem lehet eléggé hangsúlyozni. hogy ebben a munkában mekkora szerepe van a terméknek, a termékfejlesztésnek. Fontos, hogy a…..
Lakásfelújítók 2016.05.31 08:38:07
Azt hinnéd, hogy a lakásfelújítás előtt a legnagyobb problémát a megfelelő kivitelező megtalálása jelenti. Pedig nem. Számtalan olyan kivitelező létezik, aki képes jó minőségben felújítani a lakásod. Ezen vállalkozások között még az árkülönbség sem túl nagy. Persze, vannak rossz tapasztalatok is,…..
Társasházi lakások felújítása Budapesten. A lakásfelújítás nagy feladat, mint az elvégzendő munkák, mint a költségek tekintetében. A lakástulajdonosokat a legjobban érdeklő téma az utóbbi, a lakásfelújítás költsége. Erre kérdeznek rá a kivitelezőknél elsőként. Mennyibe kerül a lakásfelújítás…..