Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serachan

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eltelt egy hét ebből az évből. Már csak 2 hét és Amszterdaaaam! :D (Még mindig nem tudom mondjuk hova megyek, dehát na... még 12 nap :D) Tényleg, ötös lett a zöldségem... Milivel csak úgy álltunk a folyosón, néztünk ki a fejünkből és 2 percenként annyit mondtunk, hogy…..
serachan 2012.01.08 14:00:52
  Olyan jól telt a szünet... minden boldog volt és békés, lehettem a családommal, a barátaimmal, lustulhattam, olyan dolgokat csinálhattam amiket szeretek, ésmég egy irtótuti, húsvér, csodálatosan- irtóhülye karácsonyi ajándékot is kaptam (28-án ugyan, kissé megkésve :P…..
Colorful cottoncandy nooooooo 2011.12.28 08:53:00
serachan 2011.12.28 12:28:46
serachan 2011.12.28 22:00:55
@cottoncandy: értem én, hogy nem értesz a lovakhoz XD én sem XD
amúgy csak arra voltam kíváncsi, hogy van-é valaki mögötte (igen nevezetesen ő) vagy csak úgy jött ... bár te nem szoktál csakúgy ilyen zenét kirakni XD
A politikusok gmo-mentességről szóló kommunikációja csak üres kampányfogás, "a dohánylobbi erősebb volt", a politikusok hazudnak, lopnak és gazdagodnak, mily meglepő: Pusztai Árpád professzor, a skót tudományos akadémia tagja, skóciai laborjában génmódosított burgonyával…..
serachan 2011.04.10 21:02:11
@Buzgómócsing: és te is csak ennyit tudtál hozzászólni ...

Leendő biotechnológusként érdekesnek találtam a cikket. Kellően szkeptikusan állok hozzá az ilyen cikkekhez, de azért az első körben szemet szúrt, hogy az oda van írva, hogy GM burgonya, de az nincs leírva, hogy ez forgalomba került-e vagy csak a kísérlethez használták. Nem teljesen mindegy.
Másrészt ez a veszély fenn áll. A "beépített" génszakasz miatt keletkezett fehérjék lehetnek toxikusak az emberi szervezetre, ez nincs kizárva (főleg, hogy a fehérjék jó részét tudtommal nem is ismerjük) De ennek kiszűrésére dolgoznak a tudósok. Azt sajnálom, hogy politikai célok miatt Pusztai "félre lett állítva", erről gondolom nemcsak nekem van meg a véleményem, főleg, ha ez a cikk teljes mértékben valót állít.
Az az egy viszont biztos, hogy a GM növényeket már nem lehet megállítani, legalábbis az idegentermékenyülőket nem. Ugyanis a térképeken rajzolt határvonalak nem állítják meg sem a polleneket sem a beporzó rovarokat. Már csak idő kérdése és mi sem mondhatjuk magunkat GMO mentes országnak. Bár amíg lehetőségünk van rá én is azt mondom, kerüljük, de lássuk be ezt úgysem tudjuk megállítani... És egy másik fontos dolgot megemlítenék: a Föld termőterületei pár tíz éven belül képtelenek lesznek a Föld lakosságát eltartani. Ez azt jelenti, hogy vagy rengeteg mennyiségű növényvédőszert fogunk enni, mert meg kell védeni a növényállományokat, vagy GM növényeket eszünk, vagy éhen fog halni a világ lakosságának fele biztosan ... innen ránk van bízva a döntés. Személy szerint inkább megetetem a gyerekemet GM növénnyel, mint hogy lássam éhen halni.
Valami hihetetlen hosszú volt ez a hét... el sem hiszem, hogy csak 5 nap telt el, mióta elindultunk itthonról. Merthogy szerda este apával beültünk az autóba, hogy nagyjából 30 óra és párezer kilométer után térjünk vissza :) Lementünk Zalába Endréért meg Janibáért, majd…..
De mit csináljak, ha nem bűvöl el egyáltaláááááááááááááááááááááááááááán? :( ..
serachan 2010.12.07 22:25:35
éshamárzene: www.youtube.com/watch?v=R_HHm9ki3JI

"We will fight or we will fall
till the angels save us all" ♥
...gyere haza csak ennyi kell.úgyimádom  ♥vajon anya mit szólna, ha meghallaná...? kibékült már vele talán. ..
 Valamikor múlt héten jutott eszembe, hogy össze kellene gyűjteni a legjobb, legviccesebb, legmegdöbbentőbb (van ilyen szó? :D) beszélgetéseket a nyárból. Aztán rájöttem, hogy kb semmi nem jut eszembe, és legközelebb gyűjteni fogom, mert így utólag már nehézkes felidézni…..
  Tehát amint ígértem soroksári beszámoló következik. Nem volt olyan vészes az az egy hét, mint amilyennek előtte tűnt. Persze minden este jó fáradtan értünk haza, de kibírható volt. Szerencsére most is Hunya Laci volt a párom, úgyhogy munka közben sem unakoztunk =)…..
 biokém ötös... miért nem dob fel cseppet sem? mázli volt, most is, sajnálom... nem azt, hogy nekem így sikerült, hanem hogy ugyanennyi tudással sokaknak nem :( tényleg sajnálom. nem tudom miért mindig nekem jön össze, így alakult ez a félév... majd kárpótol legközelebb…..
serachan 2010.06.16 12:58:42
@cottoncandy: volt ... vagyis van az msn-ben valami funkció, amivel ki tudom neked írni, hogy lecsaplak egy nagy büdös hallal ... most képzeld el, hogy megtörténik -.-"""
 Én: Na akkor most figyelj :D A glicerinaldehid-3-foszfát a triózfoszfát-izomeráz segítségével dihidroxiaceton- foszfátta izomerizálódik és aldoláz hatására a fruktóz- 6- foszfáttal fruktóz- 1,6- biszfoszfátot hoz létre, amit a foszfatáz fruktóz- 6- foszfáttá…..
Hémindenkiii :D Rég írtam már, de most rávettem magam végre :) Szóval ennek a hétnek igen jelentős részét Soroksáron töltöttük. YAY! :D Annyira nem volt rossz... sőt, a traktor-kombájn vezetős rész kimondottan nagyon tetszett ^^ Azt hittem, hogy majd húdenehéz lesz, aztán…..
serachan 2010.05.28 22:40:47
@cottoncandy: megvan a másik mail-en, csak összevissza küldözgetsz XD
Colorful cottoncandy Egész jó :) 2010.04.25 12:59:00
Túléltem az első nap első felét szinte minden elkeseredés nélkül :) Még nem mondom, hogy biztosan túl vagyok a nehezén, de kezdetnek nem rossz :) Gondoltam frissítésnek változtatok egy kicsit a blogomon. Az a baj, hogy nem tudom pontosan hogyan kell úgy átalakítgatni a kinézetet,…..
Ma úgy döntöttem kivételesen nem lelkizni jövök a blogba, hanem örömeimet leírni :DElőször is: Balázzsal most minden szép és jó ^^ (Reméljük ez az elkövetkezendő időkben is így marad :))Másodszor is: Tavasz van, süt a nap, mindenki jókedvű és hurráá ^__^Harmadrészt:…..