Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rix Raw

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Gyerekek vagytok és Darth Vader-hez imádkoztok” - Interjú a mindennapi.hu-n  ..
Rix Raw 2010.12.15 16:23:37
Jó pár éve már mindenhol ez folyik a csapból és kár, hogy beálltál a sorba. Nem tudom milyen sérelem ért, vagy ér folyamatosan, ami miatt úgy érzed, hogy állandóan ostoroznod kell a kereszténységet, de ez már egyenesen gyermeteg. Ahol egy picit is belefér, ott egyből támadod őket.

Nem tudjuk mennyi az X, ezért nem hülyébb az, aki azt mondja, hogy '1' annál, aki szerint '-1'. (Nem szoktam kommenteket olvasgatni, de Szaracén hozzászólása pont látszott és +1 bólintás irányába.) Nem vagyok vallásos, de az ateizmus ugyanolyan távol áll tőlem, az X nekem még mindig X. Mindezek ellenére azonban egy picit sem bosszant egyik oldal hite sem (igen, nevezzük csak nyugodtan hitnek az ateizmust) amíg nem támad és lássuk be, az agresszor szerepét mostanában leginkább az ateisták töltik be.

Szerettem olvasni a legtöbb bejegyzésed, örültem, hogy valaki hasonlóképp lát sok dolgot, mint én, ugyanis ritkán tapasztalok ilyet és sajnálom, hogy mára már egyre kevésbé érdekel, amit írsz. Nyilván egy elvesztett olvasó nem nagy tragédia, meg bizonyára én vagyok a buta, hogy nem tetszik ez az ellenséges, értelmetlen fröcsögés és abban is biztos vagyok, hogy számtalan okot fel tud sorolni mindenki, ami miatt megérdemlik a Keresztények a netateisták folyamatos habzószájú ugatását, de az ilyesminek már van helye, mégpedig a tinifórumok és a középsulik udvarai.

Látogatottság nyilván nélkülem is lesz, hiszen van egy kis felület, ahol lehet zsidózni, meg veszekedni és mindig írsz majd olyat, amin lehet háborogni, de én egy kicsit azt hittem, hogy ez a blog ha nem is nekem, vagy a magamfajtáknak szól, egy olyan oldal, ahova lehet jönni halkan egyetérteni, amíg szinte mindenhol máshol csak hangosan vitázni lehet. Úgy fest tévedtem.
A legjobb, játék témájú videoklipet készítette el bizonyos Patrick Jean a Naïve New Beaters zenekar L.A. Trumpets című számához. A klipben régi videojátékok hősei amortizálják New Yorkot, pixelesítve a várost. Space Invaders, Tetris, Donkey Kong, Pac-Man Arkanoid, Frogger –…..
Rix Raw 2010.04.09 10:39:45
Hexstatic - Bass Invaders
www.youtube.com/watch?v=PcwULYwYhSE

Hexstatic - Extra Life
www.youtube.com/watch?v=0CLu3_3ftfg

Hexstatic - Machine Toy

Etc.
Ezek az öregurak bizony rajonganak a játékokért, de még jó zenét is csinálnak hozzá!
Hungarian Cycle Chic Házi feladat 2009.11.11 15:58:00
Íme két művészeti alkotásnak is nevezhető boltív egy sivatagi fesztiválról és Torontóból, előbbi kb. 230 db bicaj felhasználásával készült, esetleg utóbbira bármilyen adat valakinek?  …..
Rix Raw 2009.11.14 10:35:45
Berlin A biciklizés az utóbbi időben olyan szinten pörgött fel, hogy néha már olyan gondolatokra ragadtatta magát e sorok írója, hogy itt biz' több kerékpár van, mint Koppenhágában (csak itt nagyobb területen van szétszórva). Ami viszont biztos tény: az emberek felültek a…..
  Bár elsőre talán nem is gondolnánk, de a képünk arról tanúskodik, hogy valami közös lehet két mai modellünkben. Persze ha elhisszük, hogy egy bicaj árulkodik a gazdájáról is. Márpedig miért is ne? ------------------------------------------------- At first we would probably…..
Jöttünk, láttunk, fényképeztünk! Lesz még ilyen máskor is!  Fotó: PhatCamper---------------------------------------We came, we saw and took..pictures. There will be a next time (event)!..
Szörnyen röstelljük, hogy kimaradt a reggeli betevő hungarian cycle chic, egy szerkesztőnek sem sikerült felébrednie, de most gyorsan kompenzálunk. De ahogy a szőke hölgy is eltakarja arcát fürtjeivel, úgy titok még a miénk is...
Rix Raw 2009.07.01 22:19:25
@LaCitta: Ezek szerint a mai, a készülék hiányának napja volt. Fejembe vettem már régebben, hogy masinával a személyi leltáramban fogok közlekedni, ám ez azóta csak egyszer jött össze. Ma is rengeteg cc blogra érdemes kerekes tekert lőtávolban, ám sietve kellett elhagynom otthonom, még csak arra sem jutott időm, hogy jól átgondoljam hova is megyek, így természetesen a gép is kedvenc szobámban töltötte a napot, egyedül, magányosan.
Bár hazánk általunk legismertebb 15 napos online levelibékája nem helyez hasonló izgalmakat kilátásba az elkövetkező jópár napra, azért mi úgy döntöttünk: hamár volt szó esőről, gumicsizmáról, biciklizésről és e háromnak korántsem misztikus összefüggéseiről (nem…..
Napok óta ömlik az égi áldás, öntözésre már nem is költünk, egyesek talán már hajmosásra sem. Mi pedig utána jártunk a dolgok menetének. Először nézzük mit is ajánl Kánaán úr az MK ajánlása alapján: --{12463156626772}--> "Még a tudvalevően csapadékos…..
Rix Raw 2009.06.30 19:22:29
@Aszi: Ez teljesen szubjektív, nyilván nincs olyan választás, ami mindenkinek tetszene.

Ugyanakkor, szerintem a kerékpározáshoz, mint témához, jobban illene valami letisztult, minimális elektronikus zene (gondolok itt Apparat-ra, vagy Boards of Canadara pl.), vagy valami zordabb samplezett dolog, mint mondjuk Amon Tobin, mégpedig azért, mert a városi bringázás az (az én szememben legalábbis) egy modern és okos dolog, ezért zenében is az ilyesmi illene hozzá. Halknak kell lennie, mindenféleképpen, hiszen bármi is a választás, lesz, akinek nem tetszik, viszont egy bizonyos hangerő fölött már nehéz nem figyelni rá.
Rix Raw 2009.06.30 21:21:54
@LaCitta: Én végtelenül jóindulatú ember vagyok, ezért is gondolom úgy, hogy nem gúnyolódsz, csak ügyetlenül használod a smiley-kat. :P
Bár hétvége és láblóga van, készültünk. A vad péntek estét vadan szelíd szombat reggeli duplaposzttal vezetjük le. Szelíden vad A szunnyadó energia, a bármikor ugrásra kész fenevad álcázza magát törékeny leányzónak, ám tűzpiros haja árulkodik valódi kilétéről. A…..
Rix Raw 2009.06.27 16:45:46
@LaCitta: Ha én osztogatnám... de nem én osztogatom. Meg különben is, milyen díjat? Ha komoly nyeremények vannak, akkor megyek borotválkozni és szoknyát húzok, hátha.
Rix Raw 2009.06.27 17:22:02
@LaCitta: Gondoltam a szakáll leborotválása önmagában még nem tesz elég nőiessé.

Niels szőke volt és... SOKKAL KISEBB! Én elsőre a Mad Magazine figurára gondoltam, de nem, nem hiszem, hogy rá hasonlít.
... a bringásunknak arról, mi a harmónia. Gondosan összeválogatott szerelés tetőtől talpig, esetünkben satyitól a felniig. Viszafogott kék-lila variáció, örökdivat csíkossal és egy bohém kormánnyal meg lánccal fűszerezve. Nagyon képben van, képbe is került!És reméljük nem…..
Rix Raw 2009.06.26 08:58:31
@eFBéPé: Én értem mire gondolsz, nem egy új jelenség ez, elég sokan vannak ilyen jellegű srácok az utcán, tehát nyilván kerékpáron is előfordulnak. Szerintem ő még nem is annyira gáz és látod, a lányoknak ez tetszik.

@p01ka: Városi kerekezésnél azt hiszem praktikus lehet, én akkor fogom a fejem, amikor egy gyönyörű mountain bike-ot gyaláznak meg vele és azt gondolják terepen maradéktalanul megvédi őket/mentesít a kerékpár és ruházat tisztítás alól.
Egy kicsit életlen, de sikkes trikolórral ünnepeljük június 18-a nagy napját, mert miért is ne?..
Mindegy is, mert mindkettő ötletes. A jobb oldali bicaj tulajdonosa az egyedi táskájából a nagy forgalomba kipillantgató saját készítésű kutyájával nyerte el kommandósaink tetszését. A bal oldali lány a Margitszigeten megsétáltatott és igencsak kifáradt kutyusát ültette…..
A Mariann féle problematikára akkor most tessék, egy srác a Széna térről. Aztán este pedig női képpel kompenzáljuk a hoppon maradtakat. Közben pedig tréningezzük magunkat, mert mi sem fontosabb, mint mindig a megfelelő képpel kiszolgálni a nézőinket:)..
Rix Raw 2009.06.15 16:17:00
@aronman: Nekem is van valami piros az arcomon. Pont arra való, hogy megvédjen attól, hogy másmilyen piros legyen az arcomon, ha elesnék.

@Mdavid: Legközelebb akkor jobban készülj!
Máris meg van oldva a kérdés, hogyan lehet valaki csinos bukósisakban. Hát így! A rózsaszín nadrágkosztümhöz és cipőhöz, rózsaszín sállal került átkötésre a fejfedő. Kreatív és így aztán igazán nagyvárosi. Lehetne ennél kreatívabb valaki? Fotó: Plichta Adrien / BAD…..
Reméljük ti ennél jobban indítottátok a hétvégét! Persze, ha egy ilyen hozzáértő lány kezd bele a szerelésbe, gondolom a fiúk, még egy defekt javításba is belemennének!Hiányt szenvedünk a bringás fiúk képeiben. Ezekszerint Magyarországon csak a lányok lennének sikkesek a…..
Rix Raw 2009.06.13 08:28:31
@agyvihar: Könnyen meglehet, ez az egész kép olyan mesterkéltnek tűnik, de akkor is
Rix Raw 2009.06.13 10:16:18
@Komótos: Jé, és tényleg. Határozottan jobb itt a stihl, bár ez nyilván szubjektív.

Szerintem döntőtöbbségben jó képek szoktak itt lenni, határozottan állítom, hogy számos más fotó is megüti ennek a szintjét.
Rix Raw 2009.06.13 13:45:28
@lmariann: Bizony nem ülsz, Photoshop! Bár attól tartok a hitelességem e téren sérült mióta élőben is azzal vádolok meg embereket, hogy ők bizony Photoshoppoltak.

@Komótos: Szerinted ne mutassanak meg valakit, aki különleges, vagy csak simán "sikkes", mert épp nem lett hibátlan a fotó? Szerintem az elmosódott, homályos, szarul szerkesztett képeknek is van itt helye, ha látni rajtuk azt, amit kell. Sima fotóblog rengeteg van, az olyanokba lehet válogatni.
Az a kérdésünk lányok, hogy hogyan viszonyultok az ilyen lenge ruházkodáshoz? Atlétát csak a kamionosoknak? Vagy a ti szemeteknek is? Fejtsétek ki bátran, hosszan, avagy rövidebben!Fotó: Bernárd Bendegúz, a BAD-ra küldve..
Rix Raw 2009.06.04 13:48:23
@lmariann: Fotelsznob!
Rix Raw 2009.06.13 08:27:15
@3B: Hobbi sznob? :D
DH arc? Nem vagyok én elég kemény ahhoz.
Rix Raw 2009.06.13 10:12:20
@3B: Nos, egyrészt nem neked címeztem, másrészt jómagam sem vagyok a "feszülős cseszhlovák (sem csehszlovák) bringaruhák" kedvelője.

lmariann "tömegízléses" kommentjére volt a válasz, de azért örülök, hogy megosztottad életed történetét! :)
Ez a fotó a már emlegetett esküvőn készült by becherpig, vegyikük pedig a trackstandes fiú, hogy ne gondolja senki, hogy az csak beállított volt.   A továbbiak előtt viszont gondolkodjunk csak picit. "Öltönyös" - milyen asszociációk sejlenek fel fejeinkben erre a…..
Rix Raw 2009.06.11 07:58:41
@aronman: A kép, amivel eredetileg jelent meg a poszt, már volt egy korábbi bejegyzésben, de úgy fest hamar megoldódott a probléma. :)
Biztosak vagyunk benne, hogy Kozár Edit fényképe meg fogja osztani a közvéleményt, a poszt írása közben lelki szemeink előtt láttuk, ahogy a férfi olvasóink unottan lapoznak tovább a következő blogra "Már megint egy fiú, ráadásul milyen!" felkiáltással. Míg a lányok…..
Rix Raw 2009.06.09 20:59:55
@lmariann: Csak azt nem értem miért "de"-t írtam "meg" helyett, de hát, ha mindig azt írnám, amit akarok, lehet unalmas lenne az életem.

A felmentés teljesen jogos! Szerintem Cyclechick-re kéne módosítani a blog nevét és ahhoz illő bejegyzésekkel szolgálni! Nekem tetszene és nem csak azért mondom, mert úgy érzem, hogy az előző hozzászólásommal megkérdőjelezhetővé tettem szexualitásom.
Rix Raw 2009.06.10 00:32:01
@lmariann: Igen, ez teljesen világos volt, én meg kicsit tovább vittem a dolgot és azt javasoltam, hogy egyáltalán ne legyenek srácok az oldalon. De persze nem gondoltam komolyan.

...

Csak egy kicsit.
Rix Raw 2009.06.10 07:24:49
@lmariann: Nincs itt semmiféle szövetkezés, csupán passzív egyetértés. :)

@aronman: Ha a srác cseppcserepp kedvében akarna járni, akkor szálanként tépkedné ki a mellszőrzetét és ragasztgatná a fejére.
Fotó: streleczki..
Megint előjött ez lányszállítás dolog, hát ilyet. Volt már erről élő városi kép is, most pedig Sarnyai Krisztina Néprajzi Múzeumos, CM résztvevőket lefotózó Bringaképtárából vettünk egy példát. De ha már itt tartunk, fejtsétek ki nekünk ezt a témát! Utaztatok vagy…..
Rix Raw 2009.05.30 11:29:01
@szciklon: De hát az nem egy Respro maszk. Bukósisak. A hegyen hordom, mert a cilinder gyakran leesik a fejemről és a sérülésektől sem véd meg.
Rix Raw 2009.05.31 10:22:17
@szciklon: Na jó, akkor Respro maszk!

Amúgy én libamáj párti vagyok. A libamájra szavaztam.
A látszat ellenére ezen a képen tökéletes az idill: A gondosan karbantartott paripa nyugodtan viseli amint kedves tulaja pumpálja kerekeit. A gumik fehér szegélye tökéletesen rímel a kosztüm törtfehérjéhez, a cipő pedig a küllőprizmák színeit hozza vissza. A kompozíció…..
Rix Raw 2009.05.21 12:39:04
@cseppcserepp: Hordj magaddal ceruza végére húzható cápás radírt! Vagy olyan már nincs? Bizonyára izgalmas lenne menet közben le-lenyúlni vele. Vicces látvány lenne, ha más nem is.... vagy csúnya baleset.