Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KP-Joe

7 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joey és a többiek hát őőő... 2010.03.26 22:14:00
Csoki:DNa szal most mivel eszembe jutott a jelszavam (ócska kifogás tudom jól) nyomok egy szart a kiró blogra! nagy lesz kőkemény és némelyik faszfej magára veheti az itt le írtakat ;)Nos,bele csapok a csirke pöribe:D Mint tudjátok a blog atom fasza és minden pozitív jellemzőA…..
Jajj az egész rég kezdődött mikor még TPD és PaPa jártak(most épp Joey sunázza  a kis aranyost) de elkanyarodtam a témától:D Szóval Rage meg én épp kedvenc hobbinkat űztük (Viki Blowssal) v h a faszomba kell írni:D:P(basztuk) épp eszünkbe juttot h miért nem alapítjuk meg a…..
Hy Everybody!!:DMert mindenki annyit nevettet egy bizonyos poszton ("Szerintem vicces") Most bevallom hiba volt... A cím nemtudom honnan jött de ezt most lehet sok ember félre érti ez ugy volt jóh ahogy volt:D Aki nem ismerné (Kedves barátom PaPa és Joey-n kivűl sztem senki):P ez…..
Joey és a többiek Prototype 2009.08.05 13:38:00
Na sziasztok ez az első bejegyzésem ugy h lehet szar lesz de próbálkozom:D Mai Játékunk egyik nagy kedvencem biztos sokan ismeritek: Ez a Prototype!Élvezhető "kedves kis progi" a történet szerint Alex Mercert alakítjuk aki végülis emlékezet kiesésben szenved próbál…..
Na hello most végülis nem ismertek én is Joey meghívására kerültem a blogba én nem deszkázon nem szarok és nem is verem a faszom mint a kedves előttem szólók én csak élek! Ha lehet én konzolozom vagy ha időm engedi elvagyok a spanokkal egy elég elcseszett de a szívemhez…..
Joey és a többiek Nincs harag! 2009.11.02 21:25:00
Kedves  PaPa!Kezdem,nem tudom mi ez a fasz név de tudod mit a te bajod! Csak sajnálni tudlak,h egy ilyen elbaszott nyomorult faszfej vagy!Szóval az egy dolog h egy ilyen elkúrt beszari köcsög vagy,h kell  h beleverd abba a sok faszkorbácsolás miatt elpunyadt kicseszett mini…..
Na sztem ez a téma az ízlések és ízlés ficamok-ba sorolható! Hát renélem sokan egyet értenek velem h a világ legszebb nője ez a bizonyos hölgy:Név szerint Eva Longoria!1975 ben született valahol Texas ban. Színésznő,modell stb.stb.Szerintem ő a 10/10es nő és nem Adriana Liba:D..