Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pegasus

51 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka az olyan film, amit a közönség és a kritikusok ennyire különbözően ítélnének meg, mint a Bohém rapszódiát. 3 és fél hónappal a premier után még most is szinte telt házzal vetítik a filmet, amelyhez sokaknak életük moziélménye fűződik, ódákat zengenek róla, és újra meg újra át akarják élni a…..
Pegasus 2019.02.19 12:39:09
@Killary Fucking Clingon: Hát a Queen zenekar törénetéről árul el a legkevesebbet a nézőnek sajnos. Az egész film 100 százalékban Freddie Mercuryra van ráhúzva. Ő viszi el a játékidő nagy részét. A többiek csak kirakat elemek. Nem tudunk meg semmit a tagokról, motivációjukról, életükről, kudarcaikról. Ez bizony egy Mercury film lett, annak meg kifejzetten középszerű. Nem homolbbi, egyszerűen az volt. Ez az életének a része. Ha kihagyják belőle, akkor még vérszegényebb lett volna a film. Nem volt rossz, de semmi kiemelkedő. Lehetett volna jobb is. Elvégre Freddie sokkal, de sokkal érdekesebb ember lehetett valójában, mint amit itt kaptunk belőle. A film egy megnézésnyit ér meg. Egy estére viszont jó szórakozás volt.
Szándékosan aludtam pár napot a magyar kupacsapatok szégyenletesen gyors kupabúcsújára, de így se tudok más címet adni ennek az írásnak, mint amit a sorsüldözött debreceni ultrák megfogalmaztak kórusban a jó nevű norvég Strömsgodset elleni szívás (0-3) utolsó perceiben. Ez a…..
Pegasus 2013.07.29 14:03:00
@freehckr:
Ne keverd be a cigányozást. (Bár ez inkább téged minősít. Ezen a téren nem kívánok vitába bocsátkozni. Mondjuk azt hogy erősen ellentétes az álláspontunk.)

Csak és kizárólag a sportnál maradva. Jobb helyen a hangoskodó rasszista hülyéket kitiltják egy életre a stadionból. Angliában ezt szépen megoldották. Követendő példa lenne. Aki nem tud kulturáltan szurkolni annak nincs a stadionban a helye. Ennél már úgy sem lesznek kevesebben. Ezt már rég meg kellett volna lépni. Hőzöngjenek az ilyen idióták máshol.

És igen, a szurkolói viselkedésünk Európa jobbik részéhez mérve balkán. Ők még rosszabbak nálunk, de ott legalább van foci. Itt egy rakás hülye a pályán, és a nézők között is. Elmondhatjuk hogy megtalálták egymást. Csak miért az én pénzemen szórakoznak....
Pegasus 2013.07.29 14:49:15
@freehckr:
Hehe mondja ezt az akinek a logoja eleve egy horogkeresztes zászlóra emlékeztet... mintában és színvilágban...
Mielőtt virtuálisan elküldenél az anyámba gondolkozz.
Mondjuk trollokat nem érdemes etetni, mert attól csak nőnek. Én elkövettem ezt a hibát hogy enni adtam neki.
Pegasus 2013.07.29 14:53:02
@freehckr:
Megint mellélőtt a troll
Holnap délután, magyar idő szerint fél 5 után öt perccel jelentik be Los Angelesben, hogy kik kaphatják meg idén a tévés Oscarnak is hívott Emmy-díjat. A tévéakadémia tagjainak jelöléseivel nem mindig értünk egyet, így a holnapi bejelentés elé összeállítottuk a legfontosabb…..
Hollywood a kilencvenes évek elején vetett szemet először a videojátékokra, amit leginkább a játékipar akkortájt bekövetkezett rendkívüli fellendülése magyaráz. A játékfejlesztők ekkorra kirobbanó üzleti sikereket értek el, s az Álomgyár értelemszerűen nem kívánt…..
Pegasus 2013.05.29 16:26:25
@balazsman:
Gamer típus vagyok és mozinéző. Akkor én most nem vagyok célcsoport. Igenis elvárnék igényes alkotásokat, mert van a piacban ráció. Sőt egyre több gamer van. Már nem csak az ici pici kockák játszótere ez a piac. A casual gaming erősen vetekszik a nagy szuperprodukciók bevételeivel. Egy CoD, Battlefiel, Wow, de még egy World of Tanks is bőven hoz annyi profitot mint bármelyik nagy mozi. Bár egy Wot-ból nehéz lenne jó filmet gyártani. Viszont egy Skyrim vagy Warcraft kiváló alapanyag lehet egy filmnek. Egy BF BAD Company-ból is lehetne egy kiváló akció vígjáték. Mert ugyebár a játék is az alapjában véve.
Az első Mortal Kombat jó volt, a Silent Hill is többször megnézős. A Resident Evil első része még az oké kategória, de ami utána jött.... szánalom.
Most lesz egy Halo sorozat ami akár még jó is lehet.
Pegasus 2013.05.29 16:49:17
@balazsman:
Szerintem meg határozottam megmozgatható a gamer társadalom. A mostani 30-as éveim elején járok. Én már a játékokkal nőttem fel. Persze még C64-en. Ez a generáció már igen is komoly célcsoport. A huszonévesek meg pláne. Ott már az a ritka aki nem játszik valamilyen formában. Tehát kezd egy erős tömeg kitermelődni. Most már a geek majdhogynem menő, kezdi beeni magát a kultúrába.
Ha megnézed az új X-Box-ot akkor jól látod hogy a gamereknek nem csak játékokat igyekeznek eladni. Egy egész szórakoztató központot. A Box-ról nézi a mozikat, sorozatokat. Nem véletlenül halad erre a Microsoft. Már nem csak egy kis közösségről beszélünk, hanem egy hatalmas piacról. Ez üzlet. A művészi részéhez nem értek.
Egy Wow film szerintem iszonyatosan nagy mennyiségű embert mozgatna meg. Én biztosan megnézném moziban. Valószínűleg egy fantasy lenne a sok közül. De talán egy igényesebb, komolyabb darab.
Isten ments, hogy provokáljalak, hogy újra elővegyem a torrent-hisztit (amiről magáról is azt írják, hogy "so yesterday") és társait, egyszerűen csak körbenéztem itthon - a nappalimban, a neten, az országban -, és felmerült bennem a kérdés, hogy ha hirtelen minden "illegális…..
Pegasus 2013.02.28 12:01:43
Érdekes kísérlet lenne a dolog.
Nos a játékokban nem jelentene problémát. Szinte csak free to play konstrukciós programok vannak a gépemen. Vagy STEAM esetleg Origin-es akciók keretében vásároltak.
Film: Igazából szinkronizált filmek nélkül jól meglennék. Egyszerűen mostanában ritka a jó szinkron sajnos. Valószínűleg hosszú távon beszereznék egy BR meghajtót és külföldről rendelném a filmeket. Sokkal értelmesebb áron.
Sorozatok: Na itt komoly függés áll fenn :) Szigorúan eredeti nyelven nézem szintén őket. A színészi játék, az akcentusok sokkal jobban átjönnek. Egy Big Bang Theory szinkronja meg egyszerűen katasztrófa... Big Bang, Arrow, Trónok harca, most jön a Vikings... Egy élvezhető és megfizethető online szolgáltatásnak örülnék. Mondjuk Hulu vagy Netfix. Fizetnék is érte örömmel, és akkor nem kellene a visszatöltéssel és aránymegtartásokkal szenvednem. Kevesebbet menne a gépem, még áramot is spórolnék.
Nekem főleg a sorozatok lenne komoly érvágás. Sanszos, hogy más lehetőség híján külföldről rendelném meg őket is rendes formátumban. A tv-s minőség katasztrófa, a DVD még elmegy, de pénzt nem adnék érte. 720p alatt nem igazán élvezhető. Elvégre ha rendes tv-je van az embernek használja már ki. Nem azért full hd-s a vas, hogy sd anyagokkal szórakozzak rajta. Teljesen élvezhetetlen a dolog.
Mozi: Sajnos ilyen jegyárakkal luxuscikk. Előző évben egyszer jutottam el. Szeretem élvezem, de a fizetésemhez képest drága. Benzin, jegyár... Vidékieknek nem olcsó ez a szórakozás sajnos.
   Immár nem árulnak zsákbamacskát a készítők. Nyilvánosságra hozták az elkövetkező időszak játék fejlesztési menetrendjét. Új térképek, frakciók, harckocsik, játékmódok minden mennyiségben. Minden földi jó. Hogy ez mennyire lesz betonba vésve azt nem…..
Már tűkön ülve várom a Diablo harmadik epizódjának megjelenését. A beta tesztelés már javában zajlik, így a neten is egyre több kép és videó anyag jelenik meg a játék első feléből. A videóban egy barbár nőszemély hányja kardélre a gonosz csatlósait.   ..
Új videó borzolja a Battlefield sorozat rajongóinak idegeit. Az októberben megjelenő játék a videók alapján igen jónak ígérkezik. A program pontosan 25-én kerül a boltokba. Futtatásához szükséges lesz az EA Origins szoftverének telepítése. De ez legyen a legkisebb bajunk. ..
    2011 talán egyik legjobban várt játéka a Skyrim már egy ideje előrendelhető, azonban most bejelentésre került a gyűjtői változat tartalma. Azok akik kezeik közt szeretnék tudni ezt a ritkaságot alaposan bele kell nyúlniuk a zsebükbe. 149,99 Euro lett a végleges…..
Akár most is tervezhetnék a Google Maps-szel a telefonomon az északiról a Déli-sarkra útvonalat, meg retúrt, de ebben a formájában a fizetős navigációs rendszerekkel ez az alkalmazás nem veszi fel a versenyt. Amerikában és kevés másik szerencsés országban viszont már működik a…..
Pegasus 2011.08.05 09:09:25
@Fue: Legyen a duplája :D Havi 500 megámba így is bele fog férni. Ha külföldre megyek akkor max letöltöm az Aura egy hetes teljes értékű próbaverzióját legálisan.
 Nyakunkon a következő W.o.T frissítés, amiben kissé megvariálják a németek harckocsi választékát. Új nehéz és közepes tankok düböröghetnek, továbbá két új térképet is kapunk. A térkép vérfrissítés már nagyon kellett. Személy szerint kissé már unom a meglévő…..
 A cikk egy összefoglalója lesz a a WoT hazai klánjainak melyek nyilvános toborzást hirdettek. A leírás folyamatosan frissülni fog a beérkezett kérések alapján.A Hungarian Pirates klán szeretettel vár mindenkit.  Akinek van kedve egy jó csapatban játszani, ahol az átlag…..
 A WoT készítői végre felismerték azt, hogy a játékosok szeretett tankjaikat egyénibbé szeretnék tenni. A lehetőség persze jelenleg is adott, millió egy egyéni skin található a neten. Ezeket lelkes amatőrök barkácsolják, nagyon sok minőségi munka van köztük. Nekem is…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Kütyüszoba World of Tanks teszt 2011.06.13 17:45:00
 Virágkorukat érik a mikrotranzakciós online játékok. A WoT nem a megszokott fantasy vagy fps világba kalauzol el minket. A második világháború acélszörnyeinek legendás összecsapásait élhetjük át. Tigrisek, Sherman-ek, T-34-esek parancsnoki székébe ülve vezethetjük…..
  A Dice boszorkánykonyhája újra kisütött számunkra valamit. A Bad Company 2 igen szépen szerepelt a boltokban és a kritikusok előtt is, a Battlefield harmadik epizódját pedig már tűkön ülve várjuk. A köztes időben az EA fejesei úgy gondolták, hogy kellene valami új…..
Kütyüszoba Cosplay lányok 2011.05.17 15:42:00
A Comic-Con találkozók kedvenc elemei a jelmezes rajongók. A Cosplay (Costume play) ázsiában hihetetlen népszerűségnek örvend. Mára már nem csak anime, manga karaktereknek öltöznek a rajongók, hanem a játékprogramok népszerű karaktereit, képregényhősöket, sci-fi-k vagy…..
Visszatért minden idők talán legjobb stratégiai játéka a gyökereihez: újra Japán harcterein tehetjük próbára katonai tudásunkat. 2000-ben igazi forradalmat hozott a program, tizenegy évi evolúció eredményét tarthatjuk most a kezünkben. Vajon megfelel a magas elvárásoknak? A…..
 Filmekből és játékokból már jól tudjuk, hogy ha idegenek érkeznek a Földre, akkor azok csak elvétve barátságosak. Az esetek többségében hódító szándékkal jelennek meg, ölnek, pusztítanak, majd egy izzasztóbb stratégiai csapással az emberiséget veszélyeztetett fajjá…..
 A Games Wokrshop gótikus sci-fi fantasy univerzuma kimeríthetetlen forrása a játékkészítő cégeknek. Legyen az hagyományos táblás vagy számítógépes játék. Én főleg a könyveket fogyasztom igen nagy számban, legyen az fantasy vagy 40k, nekem mindegy. A Dawn of War II…..
Kütyüszoba Diablo The Hell mod 2011.03.14 07:23:00
 Nem sok játék hatott úgy a játékok világára mint a Diablo. Az 1996-os első rész a mai napig le tud kötni. Nem is merek utána gondolni, hány órát töltöttem el ezzel a játékkal. PSX-en feledkeztem bele első alkalommal, majd folytattam a véget nem érő öldöklést PC-n…..
Tegnap eszméletlenül pörgős nap volt. Csak úgy zúdultak a hozzászólások. Kaptam hideget - meleget, de azt kell, hogy mondjam, a blogra látogató ingatlanosok hozzáállása több volt mint pozitív. Rengeteg tippet / ötletet adtak, valóban segíteni próbáltak. Őszintén.…..
Pegasus 2011.03.03 14:26:44
@bestpixel:
Az alaprajz kell, kötelező. Én most lobbizom azért a cégnél, hogy minden kolléga egy tablet-et használjon helyszíni prezentáció során. (nem helyettesítve ezzel a nyomtatott anyagot természetesen. Viszont ezzel az apró segédeszközzel hatékonyabbá tudja tenni a prezentációját. Minden adat kéznél van, és nem kényelmetlen mint egy laptop.

@Brannagh: Gratulálok :) Végig szurkoltam.
Kütyüszoba Dungeons teszt 2011.03.02 18:43:00
Tudjuk jól, hogy gonosznak lenni jó dolog. Kissé unalmas már dicső és makulátlan hősnek lenni. Az ötlet nem új, sokan emlékezhetünk még a Dungeon Keeper sorozatra. Nos 2011-ben sem sikerült a nagy öreg szintjét elérni. Kihagytak egy igen nagy ziccert...Gamepod teszt ..
"Home staging is the act of preparing a private residence for sale in the real estate marketplace. The goal of staging is to make a home appealing to the highest number of potential buyers, thereby selling a property more swiftly and for more money. Staging techniques focus on improving a…..
Pegasus 2011.03.01 16:46:31
Üdv

Egy jó videó a témában:
www.youtube.com/watch?v=bUZzH-XcKpQ&feature=player_embedded

Megnéztem a képeidet, nem rosszak bár nekem kissé sterilek élettelenek. A fehér festés nagyon sokat tudna tényleg dobni a dolgon. Növények nagyon kellenek. Egy élénk színű virág vonzza a tekintetet. (a női érdeklődőkre meg különösen tud hatni a dolog.) Igényes otthon látszatát kelti.
Ha vannak könyveid azokkal az üres polcokat meg lehetne tölteni.
Ha jönnek az érdeklődők akkor friss legyen mindig az illat. Szellőztetés kötelező. Főzz kávét, az illat ilyenkor verhetetlen egy lakásban. Otthonossá teszi azt.

Ha mindenképpen a vevők kedvében akarsz járni, akkor legyen otthon mindig alaprajz kéznél, illetve egy rövid leírás a lakásodról. Ezt oda tudod adni nekik. Így ha egy nap 25-öt megnéznek, és csak nálad kaptak ilyet jobban megmarad a fejükben. Ha mutatod a lakásod mindig a legtágasabb helységben kezd a mutogatást. Nincs annál kellemetlenebb, ha egy szűk folyosón toporzékol 5 ember.
A blogomhoz már elkalauzolt barátosném (Brannagh), ha van kérdésed privátban tanácsokat is tudok adni.