Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evita99

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadon szárnyalnék Egyedül táncolnék De valaki suttog S halkan lép felém Simogat csöndekkel Szelidít nézéssel Mosolyog némán S szirmot szór elém Fény gyúl, gyöngyház-színű A szirompelyhek széle oly szép, lágy ívű Két kéz arcomhoz ér De meg is ijedek, szaladok…..
evita99 2017.04.27 20:18:44
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
evita99 2015.10.20 13:54:10
@minden luk: Nem hiszem, hogy a néger csaj nagyobbat énekelt, mint Viktor! Sőt...akármit mondanak az amerikai kommentekben, Viktor volt a jobb. A csaj hangja erős, de néha bizony túllépett egy határt, nekem már erőszakosnak tűnt. Ugyanakkor a duett kiegyensúlyozott, szép együtt muzsikálás volt. Szerintem jól döntöttek.
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Jókai nem hazudott: létezett a "Senki szigete". A magyar-román-szerb hármashatár közepén elnyúló Ada-Kadeh szigete turisztikai attrakciónak számított jó klímája, vadregényes festői romjai és etnikai egzotikuma miatt, amely a Vaskapu I. erőmű építése miatt 40 éve tűnt el a Duna hullámaiban. Ada Kaleh…..
evita99 2014.03.03 14:16:12
@Csomorkány: Szerintem Jókai a regényében szereplő Senki szigetet erről mintázta, így ragadt rá a Senki név.
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
evita99 2014.02.24 21:30:45
@Mr.paksimogyoró: A 4 díszpinty ha a másik négyet teszi be legjobbnak, akkor ugyancsak őket szidják most mások. Miért nem lehet felfogni, hogy ők a saját ízlésük szerint döntöttek, s a közönség szavazott! Nagyon sokan szavaztak, többen, mint tavaly. A legtöbb szavazatot kapta KSA, így ő megy Dániába. Méltón fog képviselni bennünket, ahogy bármelyik a négy közül tenné. Miét kell mindig széthúzni, rosszindulatú megjegyzéseket tenni? Csak egy győzhetett, s olyan nincs, hogy mindenkinek tetszik...viszont túlléphetnénk ezen, s drukkolhatnánk annak, aki Mo.-t képviseli.
Manapság már ritkán kapja fel a fejét az ember egy zene hallatán. Trendek jönnek, trendek mennek. Volt grunge, nu- majd modern metal hullám, jött a metalcore. Mind jön, majd megy kitermelve egy-két később is felszínen maradó bandát. Aztán vannak olyan unikumnak számító bandák,…..
evita99 2009.08.04 19:31:21