Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high_resolution

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába mondott J.J. Abrams olyat, hogy a 2015-ös bemutató még nincs kőbe vésve, a Disney-góré meg olyat, hogy háromévente várható egy-egy új epizód az új trilógiából, a Disney és a Lucasfilm a CinemaConon ma bejelentette, hogy 2015-től kezdve minden nyáron érkezik egy Star…..
Ismerős. Büntetésben vannak. Pedig meg is terítenek hozzá. ..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2013.01.24 07:25:00
A szerelem sosem lehet százszázalékos, mert mindig találunk a másikban valami olyat, amit nem szeretünk vagy nem értünk, és ezért nehezen fogadunk el. Ezért ha a boldogságunkat mérni lehetne, csak hetven vagy nyolcvan százalékban lennénk azok. De a legtöbben ezzel megelégszenek,…..
high_resolution 2013.04.18 17:57:01
@bambusz_reni: nekünk is ilyen van, mégpedig gyönyörű pirosban :) a vollmundig a kedvencem, mindig azt iszom reggel :)
A látás az egyik legnagyobb kincsünk. Ezt a blogot azért szeretném létrehozni, hogy mi, akiknek szem problémáink vannak, meg tudjuk osztani egymással tapasztalatainkat, és tanácsot tudjunk adni egymásnak. ..
 Ehhez a bejegyzéshez Thorwald Dethlefsen - Rüdiger Dahlke: Út a teljességhez. A betegségek jelentése és jelentősége c. könyvet hívjuk segítségül. A könyv egyébként letölthető a http://www.tau.hu/letoltheto.htm oldalról.Az idézet a könyvből való: "Az…..
high_resolution 2009.09.17 13:20:43
@pali1965: Szia! Mi a gond a látásoddal?