Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rücsök

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy előnye a Facebook új privacy-beállításainak, hogy még olyan hatalmas emberek adatainak egy részét is fel lehet túrni, mint a magyar politikusok. Így tett egy élelmes mikroblogger is, akinek nyilván nem akadt jobb dolga BKV-sztrájk közben, mint Demszky Gábor adatlapját…..
Elöljáróban elmondanám, hogy epilepsziás, depressziós-pszichés tünetekkel, és pánikbeteg vagyok. Sajnos minden évben kórházba kell mennem, hogy a gyógyszereimet átállítsák. Maximum 3 hét, amit benn kell lennem, de eddig még elviselhető volt a 3 hét. Most, gondolom az alant…..
Rücsök 2010.01.15 22:10:52
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: Tisztelt Vaszilij Zajcev! A posztolónak IGAZA VAN - ha "megengedi" ellenvéleményem Önnel való megosztását. Magam története, dióhéjban: 18 "magyar" kórházat jártam meg az elmúlt 2 évben, NEM holmi idegbajjal, hanem bélbajjal. Namármost. Az egyik kórházban (Péterfy) az egyetlen vesémet akarta volna kivenni az "orvos", a másik kórházban (János), azt mondta a Vanik "dr", idézem: "Most mi a picsát csináljak magával?" A bécsi Donauspitalban közölték (miután fölfedezték a daganatomat), szervezzem meg mentővel történő hazavitelemet. Folytassam? Hosszú. Egészségbiztosítási Felügyelet? Ugyan! Meg- illetve kipróbáltam. Vízfej, amőba, melyet MI tartunk el. Oszt mért?
De mi lesz Erzsike Nénivel, a nyócker munkásasszonnyal, ki egész életében dolgozott, és szétcsinálják a tudatlant! Mert napi 36 db (!) gyógyszit etetnek vele, ő meg "elhiszi", hogy ez jó neki. Tehet(ne) mást? És dugja a pénzt a nagyseggű "orvosnőbe", mert azt "hiszi", ezzel más bánásmódot kap. NEM KAP! Csak Ő ezt szegény, nem tudja.
Bánatos csókok, é
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Rücsök 2010.01.04 16:19:41
@tomi888: Egyetértek. Az OTP az egyik legpocsékabb bank, élén a csányival. Kövér. Hamarosan meghal (szívbaj, cukorbetegség, etc.) Mért nem adja át a stafétabotot másnak, hogy kiképezzék végre az ügyintézőket a kliens-központú ügyintézésre? Miért KELL ÁLLNI az ügyfélnek egy banki alkalmazott előtt? Miért tart hónapokig egy ügy lezárása (más banknál max 2 két!)? Miért nem váltanak azok az emberek, kik panaszkodnak, de "ezer éve" az OTP-nél van számlájuk, egyéb ügyük? (Kérdésem költői, mert jól tudom rá a választ: Megszokták! És nem hajlandók körülnézni, hogy vannak már más bankok is ebben az országban.
Az OTP-nek amúgy hamarosan vége, fölvásárolja egy külföldi bank, s akkor lesz aztán nemulass!
Csókjaim, é
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Rücsök 2009.12.22 18:42:58
@andris|bandis: Apádnak ama redves... (csak kitalálod, mire gondoltam!).
Mi-az-hogy gémeskút, meg gördeszka? Ezekből áll Mo., az általam másként nevezett ország? A Bunkóország? Hülye paraszt!
Csókok, é
Rücsök 2009.12.22 18:43:35
@andris|bandis: Apádnak ama redves... (csak kitalálod, mire gondoltam!).
Mi-az-hogy gémeskút, meg gördeszka? Ezekből áll Mo., az általam másként nevezett ország? A Bunkóország? Hülye paraszt!
Csókok, é
Rücsök 2009.12.22 18:45:47
@agyvihar: EGYETÉRTEK! Marketingesként ugyanis jól tudom, mennyibe kerül egy új Corporate Identity (mert EZT annak szánják) megcsinálása. Milliókba! És e milliók a MI millióink. A fenébe "ezekkel". Na, többek között ezért nem nézem a tv-dobozomat. Bőven elegendő, ha olvasom, "mi zajlik benne"!
Csókok, é
na megin oda akartak csapni a zorbánnak maszopsz háztájról, de igaiból csak egy ledér simogatás született, lepkefingon danolva. kurvára nem merték felvállani, hogy betalálkozzon Mao Ce-tunggal, Hitlerrel, Jörg Haiderrel, vagy éppen Slota bácsival. ha valaki elmagyarázza ennek az…..
Rücsök 2009.12.10 23:30:35
@Nils. H: Nane! Drágám. Én ugyanis, Csalog Zsolttal együtt ama Végvári Jóskánál járta,, akkor már a Levendel által adott menedékben, a Korányi kórházban (kit 3 napig bújtattam, ama konspiráció szerint - hogy 3 napnál tovább nem lehet Jóska egy helyen!). S "kivel" találkoztunk? Egy törpével, meg annak - szokásosan - terhes feleségével.
Filmbe illő jelenet. Mi, CsZs és én vittük Jóskának a kért francia krémest, a Korányiba. Ott ült "valaki", ki nem köszönt, helyette: "Maguk kicsodák?" - volt a nem-köszönés helyett. Mi, mármint a CsZs és én illedelmesen köszöntünk, majd bemutatkoztunk "ennek". Jóska, szegény, zavarban volt. Naná! Hát nem értette szegény feje, hogy most nem ÉRTE szól a "történet", hanem a jövőbeli hatalomért, melynek Ő csak eszköze volt akkor!
Na, fölállt "ez", írtunk 1990 január végét, elért - nagyjából a mellemig (166 cm "hosszú" vagyok). Kb/sacc 140-150 körülre gondolom e törpét. Napóleon-effektusnak nevezi a pszichológia. Lombroso meg sírjában forog(na), ha meglátná "ennek" agresszív állát!
Végvári Jóska, ki egymagában megbuktatott akkor egy belügyminisztert? Ejtette a fidesz. Érdektelen volt számára ez EMBER, ki buta is volt, meg is akart-volna dugni, DE. valóban meg akarták ölni "elvbarátai", kiket lebuktatott.
Aztán szegény Jóska maradt egyedül, félelmével, mely félelem jogos volt akkor. Meg a szegénységéveí!
A törpe mit-sem törődött Végvári József aggodalmával, "ezt" akkor is kizárólag a hatalom megszerzése érdekelte. Ilyen röviden? ! Mely rövidségéről nem tehet! De arról igenis-igen, hogy korlátlan hatalmat AKAR. Minden erejével!
Kinek van egy egysütetű lövője? Kérem, szóljon, piszok-jól célzok, eccer és pontosanl.
Ma valahogyan "gyilkos" kedvemben vagyok, asszem, van okom rá.
Dühös csókok, é
Kedves Pályázóink és Olvasóink! November 20-án lezárult a Nemzeti Állatkert című tehetségkutató pályázat. Összesen 208 pályamű érkezett be felhívásunkra. Szakmai zsűrizés A pályázatokat szakmai zsűri értékeli. A Litera szerkesztősége mint előzsűri kiválasztja azt a…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Diákmunkán dolgoztam egy cégnél. Mindenféle irodai munkákat kellett végezni, mint iratok rendezése és iktatása, kávéfőzés, szövegszerkesztés stb.   Pár nappal ezelőtt bent voltam a…..
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
Rücsök 2009.11.16 19:19:06
@baaz: Te meg a fejedet próbáld a seggedbe dugni - e megjegyzésed után. BUNKÓ!
Látom-tapasztalom, kizárólag azért van a nyakadon a fejed, hogy ne essen a seggedbe az eső!
Az ilyen agyilag zoknik miatt menekülnek el az intelligens emberek ebből a Bunkóországból, melyet nem is olyan régen még Magyarországnak neveztem. Melyben megszülettem, anno.
Én is elmegyek. Mert: 1. VAN eladható tudásom, 2. Tudok külföldiül.
Te barom-állatja, még magyarul sem tudsz!
Nincs további komment. Minek? Úgysem értenéd meg!
"Csókok" a seggedbe dugott fejedre, é
Ennél fagyosabb azt hiszem nem is lehetne a hangulat a trópusokon, legalábbis ami a hivatalos thai és khmer kapcsolatokat illeti. Szinte pontosan egy éve volt, amikor a két szomszédos állam a Preah Vihar templom miatt jól összeveszett újra – volt egy kis lövöldözés és…..
Már túl azon az egyszerű tényen, hogy nem kellenek hozzá csillió-trillió dolláros kutatás-fejlesztési beruházások, hasonlóan költséges tesztelés és évekig húzódó hatósági engedélyeztetés. Hát leginkább azért, mert hülye mindig akad, aki megveszi (ezek száma…..
Kollégáid megint megitták a tejedet, és nem maradt a reggeli kávéhoz? Beleettek az amúgy is kevés és diétás ebédedbe és még a joghurtodat is felzabálták, hiába írtál fenyegető cédulákat? Ennek véget vethetsz ezzel a kulcsos dobozkával. Húsz dollárba kerül és igazán…..
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
Rücsök 2009.11.09 19:25:21
@Corea: Figyúzz, te bunkó! A "rühelli" szót két "l"-lel írják. Nem tudtad? Miért nem tudtad? Hány éves vagy? Három? Mertha csak három éves, akkor oké, hogy nem tudtad. Ha hét, akkor már jogos fölvetésem, mely szerint te egy barom-állat vagy, ki nemhogy olvasni nem tudsz, de írni sem!
Vedd elő - de gyorsan! - az általános iskola 3. osztályának nyelvtan-könyvét, oszt tanulj. Ha azt mondanám, paraszt vagy, még dicsérnélek. De te inkább egy amőbának "látszó tárgy" vagy, kire boldogan rálépnék, és jobbra-balra mozgatva mindkét lábam - eltaposnálak. Még laposabbra, mint amilyen most vagy!
Bameg, meg "csókok", é
Amíg a végzettségem alatti helyeken próbálkoztam, éppen pénzhiány miatt, sok megaláztatásban volt részem, mindenki úgy állt hozzá, úgyis lelécelek, amint a diplomámhoz illő állást találok. Meg eleve mindenki, aki ilyen helyeken próbálkozott, többnyire örült még a…..
Rücsök 2009.11.06 23:30:40
@pizsama: Mellózz MOST! Jó kőműves mellett (nem könnyü ilyet találni!), jó parkettás, jó akárki szaki mellett. Mert. Az okos gyártulajdonos először a raktárba küldte kölkét - söpörni. Aztán egyre följebb és följebb. Mire a papa kiöregedett a gyárvezetésből a kölök megtanulta az EGÉSZ GYÁRAT - és annak vezetését IS.
Igen, rossz döntések következményét vállalnod kell, mert Te döntöttél rosszul. A Te hibád, senki másé! És miért "kell" mérnöknek lenni? Királynak sem "kell" lenni!
Hú, de unom e Bunkóország sirámait! Menj Etiópiába, legyél OTT mérnök. Miért ne? Miért éppen ebben az országban akarnál "mérnök" lenni? Nyitottak a határok, mehetsz hajóra is kisinasnak - legalább Világot látsz, és nemcsak a szomszéd falut. Én is ezt tettem, vigyázz hát, mert tapasztalatból beszélek!
És hátizsákkal mentem Világot járni, mielőtt kérdeznéd - miből? Csináld utánam! AZTÁN siránkozz. Lásd meg a lerohadt orrú, ámde mosolygó leprásokat, a csonkolt kezű koldusokat pl. Indiában. És AKKOR mondd, hogy Te szerencsétlen vagy, ha van merszed hozzá!
Indiában van egy mondás: "Vigyázz este, hogy KIRE lépsz!" És ez igaz mondás. Miről beszéltek ti itten? Van fedél a fejetek felett, némi fűtés is a hideg időkben, ruha, mely védi testeteket, "némelyeknek" még több.
De az a sok-sok kiskölök, ki tuti analfabétizmusra van ítélve, mert nemhogy egyetem, de elemi iskola sem jut neki? Milliárdok élnek így. És Etiópiában még én sem voltam!
Mi ez a hülye siránkozás? Meg minek? Még testi betegségeket okoz(hat), mert negatív érzés. HÁt nem érted mondandóm lényegét?
Szmorkás csókok, é
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Rücsök 2009.11.06 20:36:19
@Chintaran: Maradj is így. Birka!
Rücsök 2009.11.06 20:47:44
Drága Barátaim és nem-barátaim! Ellenzéki voltam 79-től. Nem féltem én semmitől, nőségem ellenésem sem (vagy tán éppen azért!). Most sem félek - mert az negatív érzés, még testi betegségeket okoz(hat), de.
Látni, olvasni azt a sok bunkót-birkát, kik nem tudják mi a szabadság és a szabadosság között a különbség! FÁJ. Fizikailag fáj. És elszörnyedek, és Bunkóországnak hívom szeretett hazámat, honnan hamarosan elmegyek. Mert ÉN megtehetem. Mert tudok külföldiül, meg tudok olyat, meg külföldön KELL. Itt nem adom! Mármint tudásomat. Ezeknek? Ilyen szinten? Ez rólam szól.
De-mikor azt mondta nekem egy igencsak jó kórházban egy nyugdízatott (külföldöm elismert, sőt, OTT operáló!) sebész - hallva kálváriám történetét (mármint a "magyar betegségügyben): "A maga esete a magyar egészségügy lenyomata. Ezért megy el az, ki el tud menni." És tekintette szomorú volt, és a dühtől villogott!
Igen, én is szomorú vagyok és dühös. Mert "ezek" (mármint a "politikusok" ÉS a gazdagok), meg "azok", mármint a birka-nép együtt csinálták el szeretett hazámat.
És tudomásul kellett vennem, hiába emigráltam a bűzös Budapestből, hol közeledni semmivel-sem lehet, oxigén elvétve, a por-koncentráció az egekben, kinyitom a gépem, olvasom az indexet, portfoliot, hvgt és - jókedvemnek majd-annyi.
"Ember küzd, és bízva bízzál." - monda VALAKI. Én bízom abban, mire hazajövök, "ezek" vagy kőbányában dolgoznak - végre, vagy megölik - egymást. Prognózisom szerint - bár az idő kapcsán tévedni "szoktam", a tendenciában SOHA - tán 2010 második felében lesz valami olyasmi, mit morálnak hívnak. S mivel - bár hat ujjal születtem! - ÉN SEM "látok" a jövőbe, meglehet, tévedek. Majd meglátjuk, hamarosan....
Addig meg a távolból küldöm szomorú csókjaimat,
é
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Rücsök 2009.11.06 14:32:03
@szinkrobi: Egyetértek! Ebben a Bunkóországban mást sem tudnak csinálni a birkák, csak bégetni. És bégetve menni a tiló alá. Az, hogy a Slágerrádió remek zenét ad, meg helyzetjelentést pl., merre van dugó, baleset, útlezárást, senki sem beszél.
És igazad van, senki és semmire-sem buzdítanak, hanem korrektül tájékoztatnak. Ezt hívják rádiónak, a Slágerrádió esetében zenés rádiónak.
Ha egy véglény a Blikket olvassa, mit várhatsz ettől? Kész csoda, hogy olvasni tud - egyáltalán.
Szóval harjá - a demokráciáért és nem a hunvaldokért, meg a birkáikért. Menjenek kőbányába, dolgozni végre. Csak ne lássuk már a - többnyire kövér -pofájukat, halljuk hangjukat, csalásaikat, lopásaikat. Ja, a celebeket kihagytam. Ugyanis nem nézek tv-dobozt már nagyon régóta.
Csókok, é
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
Az izraeli fővárosban ipari méreteket öltött a kerékpártolvajlás, a bűnüldöző szerveknek azonban azért kellett kreatív akciózásba kezdeni, mert már nehéz lett volna tárolni az egyik ellencsapás eredményét. A Tel Aviv-i rendőrség 2000 eltulajdonított, majd megkerült…..
Rücsök 2009.09.16 22:00:50
@s.o.v.i.e.t: ÉN vagyok a zsidó. Mert én csak pászkát és "mennyei mannát" ehetek. Így születtem. Apám székely, Anyám erdélyi, de a gyomrom ZSIDÓ!
Beszélhetnek nekem körülmetélésről, meg hasonlókról a "zsidók", ÉN VAGYOK AZ!
Csókok, é
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Despi Kedves Munkahelyi Terror!Alkalmi olvasód vagyok, eddig mindig korrekt munkáltatókkal hozott össze a sors így nem gondoltam, hogy írni fogok neked.A…..
Rücsök 2009.08.29 08:05:46
Régi történet, mégis tanulságos lehet - mások számára. Ún. magasan képzett szakember vagyok, hosszú és tartalmas szakmai múlttal, sok-sok publikációval, egyetemi doktori végzettséggel. Elvileg keresett lennék a munkaerő-piacon, gyakorlatilag nem ez a helyzet.
Örültem hát, mikor egy kis - velem együtt - négyfős cégnél kezdtem el dolgozni, a már számomra jól ismert szakterületen. A cég neve: Captain Személyzeti Tanácsadó Kft. Munkakezdésem 2007 ősze, de. Bt-mel kötöttek csupán szerződést, tehát NEM voltam munkaviszonyban - itt sem. Tudták jól (sosem titkoltam) rokkantnyugdíjas vagyok 1998 óta, ám a fejem ép, külföldiül is tudok, rokkantságom munkavégzésemben nem zavart. Megint de.
2008. március 3-án kórházba kerültem (vesegörcs, magas láz), az egyetlen vesémbe "mászott fel" egy baktérium. Ezt követően több kórházi "látogatásom" is volt, többnyire mentővel. A cég - bár a kórházban is dolgoztam a saját mobilnet és saját laptopom segítségével - felmondta a szerződést, mert ugyebár nem viszem a pénzt hozzájuk, nem termelek profitot. (Igaz, pénzükbe sem kerültem, de ez "elhanyagolható" tény volt - számukra!)
Ha nem lett volna előzménye ez esetnek, azt mondanám elvileg - közgazdászként -, megértem a céget. Kinek kell egy betegeskedő munkaerő? Csakhogy. Míg egészséges voltam, bizony szép profitot produkáltam nekik, sok helyre be tudtak "kúszni" - általam (széles ismeretségi köröm, továbbá ismertségem tette ezt lehetővé).
És megint egy csakhogy. A cég egyik vezetője pszichológus (ami nem lenne baj), ám hiú ember (és ez baj!). A másik vezető meg konfliktuskerülő, ki tulajdonostársa háta mögött elmondta nekem s kolléganőmnek, maga sem bír sokáig egy szobában lenni társával. E lelkileg defektes ember nevét nem írom le, aki ki akarja nyomozni, megtalálja úgyis. Ki arra sem volt képes (bár ígérte), hogy a kórházban meglátogasson. Nem én kértem, ő ígérte!
Jó nem látnom "ezt" az inkorrekt "embert", s társát, ki "csak ne legyen konfliktus", inkább kimenekült az irodából.
Nem EZ a kapitalizmus - mielőtt bárki félreértené az esetet. Az ún. kapitalisták nagyon-is törődnek munkatársaik egészségével, és nem zavarják el őket, ha betegek. Meg. Munkavállalói szerződést kötnek velük és nem kényszerítik "beosztottaikat" kényszervállalkozásokba!
Miért is van oly kevés munkavállaló Mo-n? Pl. ezért. Az ilyen cégek főnökei miatt. Mert messze olcsóbb - nekik - egy bt-vel szerződést kötni, alkalomadtán attól megszabadulni.
S hogy miért "mentem bele" én? Mert nem volt más választásom. Mint oly sok kényszervállalkozónak, oly sok kis és nagy cégnél. Miért van Mo-n annyi "cég"? Hát - többek között - ezért. Miért nem csap le az aktuális hatóság ezekre a főnökökre? Mert kupleráj az egész ország. Rükverc-országnak neveztem el szeretett hazámat. Nemcsak ezért.
Csókok, é
Ma már nem kérdés a konzervatív fölény a közvéleménykutatásokban, legföljebb az, hogy a szociknak a MDF-fel együtt lesz-e 1/3-uk. Nemrég kaptuk az értesítést, hogy a legnagyobb hazai társkereső oldal szépségversenyén is nyomasztó a konzervatív fölény. A hölgyről - aki…..
Rücsök 2009.08.22 14:33:50
@Márai Coelhó: Mi a felháborító Neked? Az, hogy ezek a macák, kik nem keresnek mást, csak és kizárólag sok-sok pénzzel rendelkező farkat - mégis konzervatívnak gondolják magukat? Kurvák ők, emberi kurvák, NEM IGAZI kurvák, kik bizony keményen dolgoznak, hogy pénzük legyen.
"Ezek" meg? Egyik barátom mesélte, nem is egy is "maca" karján (meg igen intim helyen IS) nemzeti szinű szalagot visel, s azzal hirdeti magát, meg a randa (vagy kevésbé randa) testét. Mert ugyebár ettől "magyar" a magyar?! És konzervatív?!
Szerinted?
Csókok, é