Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jolhazudsz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki hogy van vele, de előfordul, hogy egy-egy számot annyit játszanak a rádióban, hogy egyszerűen nem tudod kikerülni, akármennyire is próbálod. Kikapcsolhatod a rádiót a kocsiban, berakhatsz otthon egy CD-t, de ha lemész az éjjelnappaliba, a pénztáros ezt hallgatja, ha…..
Talán George Lucas nem minden döntésével lehet egyetérteni, amiket meghozott az évek során, de kétségtelen, hogy a fickónak elég jó elképzelése van arról, milyen is egy jó marketing kapmány. Nagyon sok cég próbálta meglovagolni Lucas sikerét, mióta megjelent az első Star…..
jolhazudsz 2010.08.23 19:15:56
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
jolhazudsz 2010.06.08 15:17:42
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..
Giancarlo Fisichella szerződtetésével már hét igazolt pilótája van az olasz istállónak, közülük öt világklasszis.Kimi Raikkönen egy vb-t, 18 futamot, Michael Schumacher hét vb-t, 91 futamot, a jövőre biztosan érkező Fernando Alonso két vb-t, 21 futamot, a lábadozó Felipe Massa…..
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..