Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pleomax

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Morbid hülyeség intercooler turbó: amint az a fenti képen látható, az Office Depot pompás ütemérzékkel írta ki a "Nagy csobbanás" című rajzpályázatát, ki más, mint az Aquaworld főtámogatásával. Mindjárt el is kezdjük rajzolni legnagyobb nyári élményünket, egyben…..
Pleomax 2009.08.04 18:57:17
@-= If =-:

Fárasztót még nem mondtak :)
Egyébként nem a fikázásra gondoltam, hanem az első bekezdésre... de mindegy, te normális vagy, meg a szó is túl erős...
Vedd semmisnek az említett hsz-t...

Visszatérve a témához:
A felsővezető profitorientált. Nem fog kiadni pénzt azért, mert az erkölcs azt diktálja. Őnála nem diktálja azt, ő nem fogja újra kifizetni a már kinyomtatott újságot (több millió forintot).
Még ha fel is fogná, mese nincs, válság van!:D
De tök mindegy felfogja-e, akkor sem fogja újranyomtatni, mert mi van ha nem zavar senkit, lemegy békében a promóció és mindenki boldog...


@Magam_a_Mondomét!:

Nem tudom milyen okból, de valahogy leszarom a véleményed. Semmi érvelés, semmi értelem. Semmi vélemény az adott témával kapcsolatban. KACAGJ!
Pleomax 2009.08.04 18:18:44
@-= If =-:

Egy amerikai multinál igenis KÖTELEZŐ promócióval előállni csúcsszezon előtt. És nem a marketinges fog dönteni róla hogy leáll-e a promóció, átírjuk-e a dátumot, mit csinálunk, hanem a vezetőség.
És sajnos nem az aw, hanem a multi a fillérbaszó. Mint minden multi...
A másik az, hogy 23-án történt a baleset, tehát kb pont a nyomdában volt már az újság, akárhogy számolom. Ilyen nagy példányszámú újságnál 10 nap elég jó idő a nyomdába adástól a házhoz kerülésig.
Pleomax 2009.08.04 18:23:36
@-= If =-:

Nem, nem tartom magam annak.
Csak egy kis érdekesség:
A 16:23:42-i hszemben pont a te 17:17:11-i hszedre gondoltam. :)