Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sickden

49 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Túl sok a szabad időd? Nem tudsz mit kezdeni magaddal? Ne agódj most kapsz egy igazán jó tippet mivel b*szd töltsd el az idődet =D Először is készíts egy videót magadról, majd töltsd fel a youtube-ra. Valami hasonlót:…..
Vajon a teenager korosztály ezért is rajongna ? (Angolosoknak post!)..
Két Kupac Kopasz Kukac 42! 2010.06.05 20:00:00
 ..
Hogyan készítsünk könnyen és olcsón autómatikus garázs ajtót:..
Két Kupac Kopasz Kukac DJ-k harca 2010.06.05 16:00:00
  És most kérlek ezt ismételd el 100X... Meg is volt a napi szemtorna =D..
Kapd elő a gyereket és ültesd a gép elé kezdődik a reggeli mese maraton =D (Azért a megtekintést szigorúan 18éven felüli gyermekeknek ajánljuk...)              Mi a fracot jelenthet a matiné szó? és…..
 A mai (2010.06.04, péntek) napon poszt szünet volt. Mivel a szerkesztőség Egyéb okok miatt... nem ért ma rá. De holnapra kipihenik magukat! És újúlt erővel kemény munkába kezdenek!..
Feltételezem frédit és bénit a két kőkorszaki szakit senkinek sem kell bemutatnom. De nézzük csak mit is reklámoztak velük a 60as években ? Vajon ha ezt gyermekkén láttuk volna, nem kaptunk volna kedvet rá gyújtani egy szál amerika legízletesebb, speciálisan válogatott…..
Ilyen ahogy félre hallanak minket tengeren túli barátaink =DCsak az angolosoknak!!! ( A "The Worst Metal Video Ever" cím viszont sértő (legalábbis szerintem) =D ) ..
Meg se merem tippelni a tv társoság menyit költött rá =D...
 (Senki ne keressen egyezést bármilyen létező vallásal! Ha mégis találna, akkor el nézést kérek az adott vallás követőitöl! DE szándékosan el fordítottam mert eredetileg a taoizmust figurázta ki a képregény. De mi nem bántunk senkit legyen bármilyen vallású is!)..
1878-ban Charles Bennett felfedezett egy új nedves, zselatinos, fényképző lemez emulziót, mely segítségével a képek expozicíós ideje számottevően lecsökkent. Na de! Hogyan mutatta be vadonat új korszakalkotó technológiáját?   Felrobbantott egy öszvért... Kár hogy ez a…..
 (Nő, USA, Illinois)Tegnap, randevúm volt a pasimmal. 2 órát vártam egy étterembe rá de ő nem jött el. Azt gondoltam átvert, ezért hazamentem és végig húztam a kulcsom a kocsija oldalán. Akkor jöttem rá hogy a randi ma lett volna.. B*zdmeg (Nő, USA, Virginia)Tegnap,…..
 Ha tudod, hogy a „rézfánfütyülő rézangyalát” valójában egy káromkodás.Ha van névnapod, és senki nem érti, mire jó az.Ha gyümölcsöt használsz leveshez is.Ha tudod, hogy minden zseninek vagy hírességnek van magyar kapcsolata, vagy csak szimplán magyar.Ha…..
 Ha több tejfölt használsz, mint ketchupot.Ha a paprika legalább olyan fontos, mint a só és bors.Ha valamelyik rokonod Attila, József, László, János vagy István.Ha szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek, mi az, amíg meg nem kóstolták.Ha…..
  "Light kóla + mentos" aki nem ismerné a hatását ..
 Szerintem az eredeti videót nem kell senkinek be mutatnom. Ha mégis: És akkor nézzük meg mit hoztak ki ebböl a kreatív jútubberek     ..
Jó reggelt! Na húzás dolgozni!..
Két Kupac Kopasz Kukac Papa zenél 2010.05.30 23:00:00
..