Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postmaster

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Országos Magyar Önkormányzat! Jelen levelemmel azért fordulok Önökhöz, mert úgy érzem, hogy Magyarországon az utóbbi időben eluralkodott a túlzott liberalizmus, a faj- és bűnözővédelem. Fajvédelem alatt sajnálatos módon nem a tisztességesen dolgozó, élő,…..
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Ön azt nyilatkozta, hogy Magyarország a roma polgárok mellett áll, és minden szervezeti támogatást megkap a rendőrség, hogy megvédjék őket. Kérdem én, hogy a magyarságot, azokat akiket az Ön által védendőnek ítélt romaság bántalmaz, kik…..
Tisztelt Médiák! Ügyfelem nevében azzal a kéréssel fordulok most Önökhöz, hogy a jövőben szíveskedjenek mellőzni az Ügyfelemet érintő, róla szóló cikkek, írások, fényképek publikálását. Ügyfelem a jövőben nem kíván nyilatkozni, interjút adni, újságok hasábjain és…..
Tisztelt Bogi! Örömmel értesítjük, hogy 5 éves gyermeke az önállósodás útjára lépett. Ezt onnan tudjuk, hogy ellenőreink rendszeresen találkoznak vele különböző metró-, busz- és villamosvonalon. Ellenőreink kérésére nem tudott egyszer sem felmutatni érvényes bérletet,…..
Tisztelt magyarországi Koncertszervezők! Kérném tisztelettel Önöket, hogy végre eldönteni szíveskedjenek hol is lesz ügyfelem koncertje? Először arról volt szó, hogy a "Music", a "Like A Prayer" és több ismert zenemű előadója a Kincsem park lovainak is énekli…..
Tisztelt II. Szilveszter Pápa, Excellenciád!Azért fordulok ezzel a levéllel most Önhöz, hogy kérjem, adja áldását Rám, és leendő Országomra. Tudom, nagy kérés, hiszen egész Európa szerte alakulnak a kisebb-nagyobb államok, és tűnnek is el rövid idő után a múlt emlékeiben.…..
Ms. Playle,Örömmel tudatjuk, hogy boszorkányság vádjában bűnösnek találtuk Önt, bíróság elé is idézzük, bűnösnek is találjuk majd. De, felmentjük a máglya általi kivégzés alól, mivel tudomásunkra jutott az a tény, hogy Önnek még nincsen gyermeke, de a távoli jövőben,…..
Tisztelt +++! Nem tudom, hogyan szólítsam meg Önt. De úgy érzem nem kéne viszont tegezzem Magát, és nem illene hozzám, az Ön leveléhez hasonló mocskolódó hangvétel. Ezért visszafogom magam, bár első felindulásomban én is hasonló nyelvezeten gondolkodtam. Ezért a válaszomban…..
Tisztelt Polgármester Úr!Hát tudod mit? Elmész Te a jó büdös picsába, az egész pereputtyoddal és elmebeteg ötleteiddel egyetemben. Munkáért segélyt? Lófaszt. Szociális kártya? Anyád.Jogunk van ahhoz a segélyhez. Neked KÖTELESSÉGED megadni nekünk azt, és nem dolgoztatni…..
Kedves Anikó!Örömmel olvastam, hogy végre kezd megjönni az esze, és végre nem kínozná tovább a már eddig is megviselt gerincét. Tudom, az 550 köbcenti kurvajól néz ki, és vonzza a férfi tekinteteket? Én úgy gondolom, ettől inkább csak az Önről kialakult…..
Drága István! Nagyon örülök, hogy végre sikerült elérned az álmod, és beülhettél egy, az enyémhez hasonlóan nagy, kényelmes bőrfotelba. Bár az csak a BKV elnöki széke, az enyém meg a Főpolgármesteri szék, de azért szép eredmény. Ahhoz is gratulálok, hogy sikerült…..
Az első kérdésre a válasz, egy blog. Bővebben egy reflektálás a hazai politikai, gazdasági és egyéb történésekre, egy eléggé kifacsart gondolkodásmódú, nehezen változtatható világnézetű, gyakran morbid humorú fiatal tollából, ujjaiból.Ha magamról kéne írni, akkor…..