Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsengeV

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére azért volt egy-két hölgy az MTV díjátadóján, akik ha nem is kápráztattak el különösebben, legalább nem kergettek ki a világból a ruháikkal (mint például Katy Perry vagy Lindsay Lohan). 1. Scarlett Johansson egy nagyon zöld, csipke Dolce & Gabbana ruhát viselt.…..
Helen Mirren csodás Elie Saab ruhában, Chopard ékszerekkel egy cannes-i estélyen. Egyedül a ruha ujjai nem tetszenek, nem vagyok oda  az asszimetrikus szabásért, de ez az apróság eltörpül az összhatás mellett.10/10Ruha: Elie Saab ..
CsengeV 2010.06.03 20:08:46
A brazil Vogue júniusi címlaplányáról, Bruna Tenorio-ról Jacques Dequeker egy nagyszerű fotósorozatot készített. A ruhák nem annyira nyáriasak, de ez betudható a hegyvidékes tájnak - a stylist Franco Pellegrino volt. Bruna csodaszép és a képek is gyönyörűek - nyugalom és…..
Emma Watson-ról a Vanity Fair közöl egy fotósorozatot a júniusi számban. Néhány képet, illetve az "így készült" videót már itt megnézhettük, most pedig újabb két képpel bővült a galéria és a korábban látottak is kicsit nagyobb méretűek.Nekem tetszenek a képek,…..
CsengeV 2010.06.03 19:58:04
@cicómicó: teljesen egyetértek
A júniusi francia Elle-ben Lily Cole hajszínével játszadoztak egy kicsit. Így megvizsgálhatjuk, hogy vajon melyik hajszín áll legjobban - a szőke, a fekete (sötét barna), vagy a vörös - az alapvetően is vörös hajú modellnek. A fotós egyébként Kayt Jones volt. Nektek melyik…..
Én ezzel a dallal küzdök most a zord időjárás ellen: napsütéses, vidám és egy cseppet romantikus klip.  A dal és a klip egyben a Barcelonában gyártott Estrella sör nyári kampányfilmje és dala is. Első nap máris 250.000-en nézték meg, mostanra a megtekintések száma…..
CsengeV 2010.06.01 07:58:48
:')
Alexander McQueen utolsó, 2010-es őszi kollekciójának darabjai a most következő cipők és táskák. Különlegesek, egyediek, utázozhatatlanok...…..
CsengeV 2010.04.15 19:18:53
A videó mindössze 3 perc 16 másodperc. Karl Lagerfeld 15 modellt  (ott van többek között Lara Stone, Mihalik Enikő és Baptiste Giabiconi) vonultatott fel, hogy bemutassák a Chanel legújabb, tavaszi/nyári kollekcióját. Első értelmezése: Három perc relaxáció madáfüttyel,…..
Mrs. Beckham a napokban mutatta be új, puhább és hullámosabb frizuráját - én is megálltam egy pillanatra, akár csak a világ nagy része, hogy rá figyeljen és elemezgesse a látványt egy ideig. Nekem tetszik, lágy és nőies... valószínűleg ez is elképesztő divatcunamit indít majd…..
CsengeV 2009.11.03 17:44:38
A Vogue, a People,  az Oprah Magazine és a  New Yorker magazin után Michelle Obama ismét címlapra került, méghozzá a decemberi Glamour címlapján láthatjuk viszont. A fotót Matthias Vriens-McGrath készítette.Kicsit azonban elgondolkodtatónak tartom, hogy mennyire jó az, hogy…..
Kerestem néhány videót, amelyek segítségével könnyebb lesz elkészíteni az "ünnepi" sminket.Hiszen lehet bármilyen zseniális a jelmezünk, ha az arc nincs összhangban a ruhával, az sokat veszít az értékén, illetve egy házilag összerakott jelmezt egy profi smink nagyon…..
CsengeV 2009.10.30 10:53:30
Az is egy lehetőség, hogy Halloween-kor valamilyen ismert ember bőrébe bújunk. Tavaly Amy Winehouse volt a "sláger", idén azonban Michael Jackson a legmenőbb. Nekem is van egy remek ötletem: Lady Gaga. Ehhez elég egy szőke paróka és egy idióta napszemüveg. Utána pedig…..
CsengeV 2009.10.30 10:51:57
Scarlett Johansson a Mango új reklámkampányához készült fotókon. Még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de inkább az igen felé hajlok - annak ellenére, hogy ez a pink ajakrúzs nagyon nem az esetem... ..
Immár a harmadik fotó Marion Cotillard Oscar-díjas színésznőről, a Dior egyik reklámarcáról, a Lady Dior táskák népszerűsítőjéről. Ez a kép már a "második" felvonáshoz készült, és egy rövid filmecske kíséri - ezúttal már New Yorkban követhetjük…..
CsengeV 2009.10.18 16:00:58
Demi Moore lett a Helena Rubinstein kozmetikumok reklámarca, így az új parfümöt, a Wantedet is ő népszerűsíti. A csalódást keltő, műanyagízű és semmitmondó fotót Mert&Marcus készítették. A cég egyébként 26 éve nem adott ki új parfümöt, és ettől az illattól (meg…..
CsengeV 2009.10.18 15:59:22
Miley Cyrus is kapott egy kisebb szerepet (hogy, milyet, azt még természetesen nem lehet tudni...) a Szekszésnyújork folytatásában - a szemfülesek annyi infót szereztek meg, hogy ugyanolyan ruhát viselt, mint a Samanthát alakító Kim Catrall, és Smith új filmjének bemutatóján futnak…..
Amikor Megan Fox nem egy tetovált Angelina Jolie utánzat volt, hanem egy kedves fiatal lány. ..
Ezúttal izgalmasan szabott Malandrino ruhában feszít. ..
Csecsebecse Együnk japánul 2009.07.06 16:13:50
Persze nem nagyon, és nem sokat, csak amennyit jól esik...Mivel felmerült egy hozzászólásban az, hogy a japán nők alapvetően karcsúak, egészségesek - és persze nagyon sokáig élnek -, utánanéztem, milyen oka lehet még ennek a genetikán kívül.A leginkább kedvelt és ajánlott…..
 Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és…..
CsengeV 2009.08.06 13:53:52
Hm, hm. Diane Kruger az a színésznő, aki még akkor is elismerésre méltóan jól néz ki, ha egyébként a ruháira vagy az összeállításaira húznám a számat. Ez a nadrágtartós-csokornyakkendős Chaplina egészen távol áll tőlem, de összességében mégis emlékezetes (igaz, egy…..
CsengeV 2009.08.04 14:21:22
Nem is értem, miért nyomatják annyira Emma Watsont, ha a Harry Potter-filmek egy másik fiatal főszereplője, Bonnie Wright (aki Ginny Weasley-t alakítja) legalább olyan helyes és csinos, mint Watson...8/10 ..