Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fruitella

0 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy tökéletesen ugyanolyan Hervé Léger kollekció, mint az összes többi - megbolondítva egy-két hosszú ruhával. Tömény unalom. ..
fruitella 2010.09.16 13:40:43
Lindsey Wixson (a legfurcsább fogú, szájú modell) a Purple Fashion őszi számában egy szétvert fürdőszobában, valamint egy lakás erkélyén állt modellt Oliver Zahm fotósnak.Jók lettek a képek, és ahol nem látom Lindsey fogait, ott kifejezetten tetszik is. ..
fruitella 2010.09.16 13:38:24
@pottyosgaloca: Wááááá :D
Tisztelt Munkahelyi Terror! Tanácsot szeretnék kérni. 2007 decembere óta dolgozom ugyanannál a cégnél. A fizetésem nem változott ezalatt. Alapfizetés + délutános pótlék 14 órától (ha délutános vagyok) + a hétvége túlórában elszámolva. Múlt héten úgy döntött a vezetés,…..
Az épület, ahol dolgozom, dolgoztam(?), az Önkormányzat által 50 évre az államtól bérelt ingatlan. Az Önkormányzat létrehozott egy Nonprofit Kft-t, mert most már így hívjuk, nem KHT-nak és nála voltam(?), vagyok alkalmazásban. Közben az Önkormányzat az ingatlanban lévő 400…..
fruitella 2010.09.15 12:29:54
@_Molly: Ejj, ezek szerint tényleg kifutott az időből.
De az ilyeneket honnan tudná az átlag dolgozó? A kérdés persze költői...

Köszi, hogy utánanéztél. :)
fruitella 2010.09.15 12:54:50
@_John_Doe_: Persze, utánajárunk stb., de ha pl. bemész egy gyárba, és 10 dolgozót megkérdezel erről, nagy valószínűséggel 9,5 embernek halvány gőze nem lesz a dologról.
Gondolom a posztoló meg nem tudott utánanézni... Vagy nem tudom.
fruitella 2010.09.15 13:07:34
@nyíregyházi betti: Szivesen. :)
Biztosan feltűnt már nektek, hogy nem rajongok a flitterekkel telezsúfolt ruhadaraboknak... azt gondolom, hogy kis mennyiségben remek díszítőelem lehet, nagy mennyiségben azonban roppant zavaró. Korábban is osztottam már citromdíjat flitteres holmikért (például itt vagy itt), de most…..
No nem "Happy Hour"-ről van szó, hanem egy karóráról, amelyen a számok egy részét boldogan mosolygó - Marc Jacobstól már megszokott - figurák, másik részét pedig mindenféle színes minták helyettesítenek. Az óra díszdobozban kapható és ajándékba még mellékelnek…..
Gyönyörű koktélruhák és estélyik. Nőies szabásvonalak, lágyesésű ruhák, fodrok, masnik, vékonyka övek... röveden így tudnám jellemezni Monique Lhuillier 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját. Kellemes nézegetnivaló... ..
fruitella 2010.09.15 11:06:43
Üdvözlöm!   Nem szeretnék hosszasan írni. Gyorsan vázolom a történetet.   A munka adóm olyan papírt akar velem aláíratni amiben a következő van:   7:50- re be kell érnem a munkahelyemre. ( munkaszerződésemben 8:00 a munka kezdés időpontja). De ez még rendben is…..
fruitella 2010.09.14 11:25:32
@mothe: Eddigi munkahelyeimen mindig elvárás volt az 5-10 perccel korábbi érkezés, tudniillik ha hajszálpontosan munkakezdésre esek be, akkor nem tudom a munkát a munkaidő kezdetekor elkezdeni.
(Ahogy Erynnis is kezdi a válaszát...)

Tudod én úgy vagyok vele, hogy annak van joga, aki ismeri és tudja, hovatovább teljesíti a kötelességét. Ha nem megy, ott kell hagyni.

Tény, hogy a munkaadó is disznó módszerekkel jön, ennek nem ez az elintézési módja. Ez még az oviban érthető, de vitathatatlan, hogy ez így ebben a formában nem teljesen jogos.
fruitella 2010.09.14 11:48:50
@mothe: De olyan van, hogy 10-15 perceket késegetek, mi? :D

Az a helyzet, hogy úgymond át kellett venni a műszakot annak minden gondjával-bajával, és az előző műszakban lévő kollégától sem lehetett elvárni, hogy emiatt annyival később menjen haza. Így aztán kitaláltuk, hogy mindenki egy kicsit hamarabb jön, vagy egy picit később megy, de ez nem ingyen volt, nyugi. :) Ebben az volt a szép, hogy nem nyafogtunk, nem habzott a szánk, hanem tudomásul vettük, hogy munka van. Ennyi. És ez bennem maradt.
A notórius későket én is teljes szívvel büntetném.
fruitella 2010.09.14 13:29:15
@mothe: Nincs olyan, mert nekem nem éri meg. És a munkatársaimnak se. Jó, szökőévben egyszer előfordult már, hiszen mindenekelőtt emberek vagyunk, de mindenki a tőle telhető módon próbél időben megjelenni a munkahelyen.
Nem értelek én félre, csak nem egyezik a véleményünk. :)
És ma szabadságon vagyok, csak még mielőtt megkapom, hogy mit keresek itt ennyit munkaidőben. :)

@TexMex: Ja, a közszféra megbírja, ott nincs termeléskiesés, legfeljebb a pór nép vár. Na és? Nincs ebben semmi. Mindaddig míg az ember nem lesz "kedves ügyfél".
retro gastro ZI-ZI 2010.09.14 06:12:00
Vendégposzt Gaspertől A ZI-ZI-vel kapcsolatban az első emlékem úgy három-négy éves koromra datálható, a három-négy évem pedig a '70-es évek második felére.  A ZI-ZI igazi színt vitt az életünkbe, de talán mai napig jóminőségű fogaimnak köszönhetően nem okozott…..
Talán könnyebben megy majd az ébredezés... Gorillaz: On Melancholy Hill ..
fruitella 2010.09.14 12:16:10
@The Strange: Köszönjük. :)
Íme még több kép a Mango őszi kampányából Scarlett Johanson-nal.Az első képeknél (itt) még bizakodó voltam, hogy talán a többi divatfotó jobban sikerült (értsd: nem retusálták bamba arcú, élettelen viaszbabává Scarlettet).Háát... sajnos úgy tűnik, túl optimista voltam. ..
A Reserved 2010-es őszi kollekcióját Anna Jagodzinska és Karmen Pedaru népszerűsítik Mateusz Stankiewicz képein. A fotók jó hangulatúak (a biciklis képeket, reklámfotókat pedig egyébként is nagyon kedvelem), bár a ruhákból nem túl sokat mutatnak... ..
Végre valami igazán nagyszerű! A Philosophy 2011-es tavaszi/nyári kollekciója elképesztően vidám lett - leginkább a kavargó színek és minták jellemzik. Alberta Ferretti-t minden valószínűség szerint a japán és még inkább a kínai kultúra inspirálta, erre utalnak a…..
fruitella 2010.09.14 11:13:41
Katy Perry az MTV Video Music Awards-on egy cuki Marchesa ruhácskában jelent meg, hozzá pedig Jimmy Choo szandált választott. Nem lenne rossz az összeállítás, ha keltené bennem azt a hatást, mintha jégtáncosnőnek öltözött volna...…..
Maarten egy holland fiatalember, akinek rákkal vívott csatáját online követhettük. Egyszer elmesélte egy előadásában, hogy amikor a kemoterápiája ment a kórházban, Google Docs-on keresztül szervezte meg, mikor menjenek a barátai meglátogatni. Egy holland klinikán ezt most kicsit…..
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
Csak negatív tapasztalataink vannaka Szent János kórházzal kapcsolatosan. 2009.november 14-24.-ig voltam a "vendégük". Sajnos felső magzatburok repedéssel kerültem be a kórházba, amit nagyrészt a Szent Margitos "nagyon lelkiismeretes nőgyógyásznak köszönhetek. Szóval…..
Britney Spears-szel ezúttal a POP magazin őszi/téli számában találkozhatunk, ahol menyasszonyi ruhába bújtatták (vagy legalább egy fátylat aggattak rá) és megpróbálták lolitásra venni a figurát. Sajnos azonban Britney-ben már nem sok maradt egykori, kislányos bájából, így…..
Kicsit gondban voltam, hogy vajon az ékszerdobozba való-e ez a kesztyű, de mivel a kesztyű egyetlen funkcióját (pl. melegen tartja a kezet vagy kiegészítő egy estélyi ruhához) sem tölti be, így gondoltam, talán ékszernek minősíthetjük. Végülis láncból készült... No, szóval,…..
fruitella 2010.09.10 11:11:20
Eva Herzigova a spanyol Vanity Fair szeptemberi számának címlapján látható. Próbálták spanyol dívaként fotózni, de valljuk be, a szőke modellnek nem sok latinos vonása van, azaz egyáltalán nincs is neki.De hogy kapjunk egy keveset a spanyol életérzésből van piros-sárga-piros…..
retro gastro Bedeco 2010.09.09 08:24:00
- Mi az amit iszol? Kakaó? - Nem, Bedeco! - Miiiiii? - Bedeco!! Ez a reklám a '80-as évek közepén a Szombat esti filmkoktél előtti reklámblokkban hangzott el gyakorta, amikor már az egész család hozzákészült, hogy a Menő Manó viszontagságai után végre elkezdődhessen a várva…..
Modell: Karlie Kloss; Fotós: Peter Lindbergh; Magazin: Vogue US, 2010. szeptember.Remek kis sorozat Karlie-val, nagyvárosi hangulattal, csinos tweed kabátokkal, ruhákkal. ..
Lady Gaga a japán Vogue Hommes címlapján nyers húscafatokból álló "ruhában" pózol.Elég ritkán tudnak a celebek megdöbbenteni vagy ténylegesen elborzasztani, de Gagának ezúttal sikerült. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy ezt a képet vajon pulgárpukkasztónak vagy…..
Sziasztok!A nap vicce:Ma kirúgott a főnököm SKYPE-on!!!Előzménye annyi, hogy Baranyából Budapestre költözteti a céget és szerette volna, ha én is vele tartok, viszont se az utazásomat, se az ott tartózkodásomat (heti 2-3 nap) nem lett volna hajlandó támogatni.Mikor magasabb…..
A mai citromdíjra egy lábbelit jelölnék, amelyet Charlotte Olympia tervezett. Az ő cipőiért általában sem rajongok, de ez az alkotás számomra teljesen felfoghatatlan. És nem is a külalakjával van a legnagyobb probléma, - az hogy nem egy szépségdíjas termék - ez esetben csak…..