Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rich1985

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi megismer egy gyönyörű nőt. Ez eddig tök szépen hangzik. Az élmény annyira elementális, hogy főszereplőnk sem akarja elhinni. Ekkor még nem sejti, hogy a könnyed játék előbb-utóbb a pokolba rántja. Ha az élet pókerasztalán rossz leosztást kapsz, fölösleges minden…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
Rich1985 2009.09.11 12:54:53
Üdv!

Nemtom a posztoló olvasssa-e, de jobb ha belátja, hogy a "szerelem" egy egész egyszerű biokémiai folyamat, amely egy érzést vált ki. Lepkék a gyomorban, izgalom, vágyakozás, stb...Röviden:TŰZ. Namost! Sok okos ember írt erről tanulmányt, guglizz rá! Kb úgy néz ki, hogy elindul egy enzimnek vagy mittudoménmi-nek a termelése, amely a kezdeti stádiumban érdekes hatást gyakorol a "lélekre" + emberre és késztet mindenféle hülyeségre. Természetesen nem igazi hülyeség (ez a kategória a sajtreszelővel való rejszolásnál kezdődik) de reálisan végiggondolva, tényleg hülyeség. Szóval elkezdődik a szerelem bigyó termelés, eleinte masszív mennyiségben aztán x idő elteltével beáll egy alacsonyabb szintre, majd megszűnik a termelése. Meglepő módon elmúlik a szerelem. Normál esetben ezt felváltja a feltétlen szeretet, elfogadás stb.
Kevésbé szerencsések függővé válnak és az érzést hajszolják, akár halálukig...ezért "kell" 2-4 évente az új szerelem!
A nők neked "eszközök" arra, hogy kielégíts egy szükségletet. Ezzel semmi baj. Hölgyeim bocsi az "eszköz"-ért de kb ezt szűrtem le.
A nyavajgás picit sok. Én azt mondom, hogy hozz egy döntést. Mi kell jobban. Sok-sok de legalább 1 rohangáló ördögfióka, az állóvíz, a biztonság amit egy jó partner, feleség megadhat, vagy a bizonytalan, de mindíg újdonsággal kecsegtető ÚJ-NAGY szerelem?
Férfi vagy! Mérlegelj! A segítségkérés nem rossz 5let, van erre szakember is. Akár picológus, akár valami tanácsadó! Lehet, hogy a függőségnek más oka is van, korábbi tapasztalatokból adódó rejtett félelem, vagy bármi!
Vagy.
Ezt csak angolul tudom de érvényes rád is!
Dream álom
Decision döntés
Do tenni érte

Magyarul! Gonold végig mit a vágyad, célod, álmod. Döntsd el, határozd el magad és tegyél meg mindent érte, hogy elérd!
NEM ÉRTED!
Tegyél meg mindent érte, hogy elérd!
Még mindíg NEM ÉRTED!
Tegyél meg mindent érte, hogy elérd!
Még mindíg NEM ÉRTED!
Tegyél meg mindent érte, hogy elérd!
Még mindíg NEM ÉRTED!
Tegyél meg mindent érte, hogy elérd!
Nekem eddig főleg egyéb dolgokban segített, viszont teljlesen különböző területeken. Próbáld ki! :)

Esetleg ha további kérdésed van tudok egész jó könyveket ajánlani, amik segíthetnek. a
whazzup@freemail.hu-n megtalálsz :)
Üdv.
Remélem segítettem :)
Aludhattam vele együtt, egy ágyban. Ez még mindig nem esett volna nehezmre ezek után... csakhogy elkezdett piszkálni, hogy de a búcsúéjszaka őt megilleti!A kép innenÜdwözletem drágáim!Ma olvastam ezt a sztoritokat:…..
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..
Rich1985 2009.08.05 16:28:28