Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OkoskaMókuska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
Morbid hülyeség intercooler turbó: amint az a fenti képen látható, az Office Depot pompás ütemérzékkel írta ki a "Nagy csobbanás" című rajzpályázatát, ki más, mint az Aquaworld főtámogatásával. Mindjárt el is kezdjük rajzolni legnagyobb nyári élményünket, egyben…..
OkoskaMókuska 2009.08.04 12:17:03
@Prinzessin Erbsen: Így van! Ez az amit nem szabad elfelejteni! Ez BALESET volt. A nyitás óta több 100 000 ember szórakozott és érezte jól magát az élményfürdőben, ezek között történt néhány baleset és sajnálatos módon ez a legutóbbi halálos volt. DE BALESET, ahol mint a legtöbb BALESET esetében megvannak a felelősei. Baleset előfordul, közúton, Hungaroringen, élményfürdőben, bárhol, bármikor. Amit az élményfürdő ezek után tehet, hogy kivizsgálja és ahol kell javít a hibákon.