Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shogun

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös a Zlatan Moravcében, a Standard Liege-ben, a Leverkusen-ben és a Bayern-ben? Természetesen a Zenit, újdonsült szemünk fénye – mindegyik legalább négyszer piszkálta ki az oroszok ellenénben az idei kiírásban. És mi a közös a Glasgow Rangersben és Zuzu Petasban?…..
Nou San Trafford Fű alatt 2008.05.01 09:28:00
Ahhoz képest, hogy a fél világ a Chelsea – Liverpool páros miatt prüszkölt, itt hétszer annyi gól esett, mint a Hörömpő cirkusz, világszám Barca – MU zsonglőrparádén, összességében meg vagyunk elégedve a látottakkal. Úgy tűnik, fű alatt kell végigkúszni egy…..
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
A labdát ott és akkor kell elrúgni, ahol és amikor lehet.. Ellentétben ugye pár hasonlóan fontos dologgal, mint például a nők megszólítása, vagy a vakarózás, amelyek pár másodpercet azért mindig tudnak várni. A rúgás mindig halaszthatatlan, többek között azért, mert a…..
Vidám társaságban néztem a BL-döntőt; volt, aki a Liverpoolnak drukkolt, volt, aki a Milannak, volt, aki csak szeretett volna minél jobb meccset látni. Nem mondom, hogy meglepődtem, viszont annál jobban felháborodtam, amikor még a Milan-drukkerek is Inzaghit kezdték fikázni. Teljesen…..
Nou San Trafford Hajrá Milan!!! 2007.05.23 13:37:00
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, melyik csapat miért fog nyerni.) Csak hogy ne vádoljon minket senki elfogultsággal a gyenge, ügyefogyott Liverpool részéről, kezdjük talán azzal, hogy miben áll a vörösök százalékos arányban elhanyagolható esélye: a Milan…..
Hát ilyen katarzismentesen fejeződött be ez a katarzismentes Premiership-szezon. A Chelsea az Arsenal elleni meccs utolsó húsz percében - tíz emberrel - játszott úgy, ahogyan egy, az utolsó szalmaszálba kapaszkodó szupercsapatnak játszania kell, amikor a dicsőség kontra nagy büdös…..