Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8b9

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
preblog9b0 próba1 2013.08.23 09:07:01
remélem, működik...
Az Audiotool, a böngészőalapú flash-stúdiószoftverek piacvezetője meglépte azt, ami már várható volt: kilépett mobilra is. Ami meglepetés: hogy elsőre nem a mindenki által favorizált iOS-t választották (talán mert ott már túl nagy a tolongás), hanem a szinte szűz területnek…..
Új videónk szomorú témát dolgoz fel, másfél percben. A bombázás utáni Keszthely képsorai - az alkonyi Fő téren egyszerre gyanakvó, egyszerre reményvesztett keszthelyi polgárok állnak tanácstalanul, a tér picit nem emlékeztet korábbi állapotára, a zene zaklatott, a templom…..
Subba Napsugaras hatefő 2010.01.25 13:56:00
A nap is kisütött, mi tehetné még szebbé ezt a napot? Mi más, mint a nyár nagy slágere, a Hello, My Cock is an Aardvark szerkesztőségünk mega kedvencétől, Bong-Rától! Akinek nem lesz ettől jókedve, az vagy halott, vagy süket. Amen break és happy rave, YEAAAAH!!! ..
8b9 2010.01.26 01:01:33
BongRa4PREZ

Venetian Snareshez:
vimeo.com/1715318

A klip rendezője jegyzi a U2 I'll go crazy if i don't go crazy tonight klipjét is (ami a sokszoros díjnyertes Please say something című animációs rövidfilmjének a vizuális világát próbálja visszahozni).
Ritka jó hírrel fogadott ma az idei cool listán megérdemelten első helyet elfoglaló Pándi Balázs: március 19.-én, három évvel zseniális szigetes fellépése után (amit a vele fellépő Balázs nagyjából 4 napos fekvéssel, és egy hét orditva pisálással nyugtázott) ismét…..
A Waves kiváló effektpluginjeit most állítólag élőben is kockázatok nélkül használhatjuk: a cég új, MultiRack nevű keretszoftvere bármely pluginjukat tetszés szerinti számban, biztonságosan lefuttatja a megfelelően konfigurált laptopon vagy számítógépen. A nagyobb produkciók…..
A Klassz FM sem akart lemaradni a neo mögött a reklámozásban, ők viszont nem dobták be egyből a logójukat, inkább egy betyáros húzással időt próbálnak nyerni, ezért egy teaser kampányt indítottak. Az erdményessége persze kérdéses, hiszen ebből aztán az égvilágon semmi nem…..