Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsildi77

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
Zavarba ejtő műtárgyat alkotott Charly Molinelli. Egy ipari préssel gondosan kockává lapított 490 lóerős Ferrarit roncsot pakolt egy alligátorbőrrel bevont dohányzóasztalba, melyre üveglapot tett. A Ferrari így mintha csak egy nyitott fekete koporsóban lenne felravatolozva, azzal az…..
zsildi77 2011.11.28 11:35:51
Misztikus eltűnést jelentett T, akinek 30 rugós napszemüvege 12 km magasban szippantódott ki poggyászából:Tudom, lejárt lemez, és nincs mit tenni, de azért a többi ferihegyes story mellé ajánlom. Az alábbi panaszt írtam a repülőtérnek...Tisztelt Budapest Airport! A mai napon…..
Gyerekszoba Vérzokni 2011.11.09 12:18:00
Egy vérmedve erejéig már volt szó a gyerekbarát kórházi környezetről. Ez a Mikulás zoknis transzfúzió is nyugodtan egy kalap alá vehető a mi vérmedvénkkel. Bár a tervező, Kiseung Lee Helsinkiből kicsit más megközelítéssel készítette a vérzoknikat. Arra szerette volna…..
Sokan hajlamosak úgy idomítani gyereküket, hogy azok mindig azt mondják, amit a külvilág szeretne hallani tőlük. A szerencsésebbek felnőtté válásuk során ezt a defektust teljesen levetkőzik magukról és boldogan élnek tovább, a kevésbé szerencsések pedig simulékonyan pörgetik…..
zsildi77 2011.01.12 14:27:57
Növekvő sorrendben a jól felkészült geek a következő kütyükkel rendelkezik:1. Karóra méret: iPod nano a karon.2. Telefon méret: iPhone és Android a zsebben3. Kis tablet méret: Galaxy Tab ha elfér a zsebben, ha nem, akkor táskában4. Olvasó: Kindle a táskában4. Nagy tablet méret:…..
A Kreatív szerkesztősége idén ezeket a magyar reklámokat (szpotokat és online videókat) tartotta a legjobbnak. És ti?  TÉVÉSZPOTOK 1. Pöttyös Guru Hirdető: Frieslandcampina Márka: Pöttyös Guru Reklámügynökség: HPS / Frank    2. Aldi-sorozat Hirdető: Aldi Márka:…..
Mi nagyon, de nagyon szeretjük, ha egy kritikánkra nem valami felbüfögött, dühös és toporzékoló, hanem elmés, elegáns és fasza választ kapunk. Történt ugyanis, hogy Román Balázs írt egy kritikát a budapesti taxicégek igénytelen reklámjairól, amiben a Taxi 4 ezt a savat kapta:…..
Fura dolog történt ma a németek Blikkje, a Bild címlapján. Egy átlagos olvasónak valószínűleg fel sem tűnt, de azért kommunikációs szakembereknek mérföldkövet jelenthet, hogy a mai Blikk címlapon hozta azt a hírt, miszerint az Aldiban 18 százalékkal csökkent a pezsgő ára.…..
...hogy fiunk született! Ha a következő szülésnél fiad születik, és ennek ellenére is menő akarsz maradni, akkor feltétlenül küldj egy, a képen látható interaktív lapot a haveroknak. Lányos verziót sajnos nem találtunk, de helyette itt egy másik gyöngyszem, szintén ujjazós…..
A készítők szándékai szerint mértékkel fognak szerepelni szexuális és erőszakos tartalmak a hétvégén - mégiscsak Stohl András műsorvezetésével - újonnan elindult műsorban. Az RTL Klub szándékai nyomatékosítása végett etikai kódexet hozott nyilvánosságra, melyben…..
zsildi77 2010.11.23 15:23:35
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
zsildi77 2010.11.22 13:20:01
A torontói cicifesztiválra készített egy remek oldalt a kanadai The Hive ügynöksége. A kezdőlapon egy mezítelen női testet láthatunk amire két videóbox illeszkedik, feszes play gombokkal. A bal oldali csúcsra klikkelve elindul egy bűbájos musical, amiben egy félmellű nő…..
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
Megkezdték a siófoki nagystrand felújítását, a művelet négy vendéglátó egység elbontásával kezdődött - az indoklás szerint ezek nem illettek a strand új profiljába, emellett gyakori zajproblémákat okoztak, írja a Turizmus Online. A Coke Club épülete megmaradt, de jövőbeni…..
Legalábbis akár erre a következetetésre is juthatunk abból a zseniális, animált előadásból, amit Sir Ken Robinson oktatási szakértő előadásából készítettek a Royal Society for the Encouragement of Arts, Manufactures and Commerce (RSA) nevű szervezet munkatársai. A londoni…..
zsildi77 2010.10.26 10:45:21
Különös szociális érzékenységgel bírhattak idén a Golden Drum reklámfesztivál első öt kategóriájának zsűritagjai, a csütörtök este kiosztott hatvan díj között ugyanis rengeteg volt a társadalmi célú kampány. Hajléktalankérdés, éhezők, gyerekek, AIDS - ezek taroltak…..
zsildi77 2010.10.11 12:46:50
@Noda10: ha nem is vicc...a választott karakter valóban nem volt túl szerencsés.
Jobban kéne vigyázniuk a sztársportolóknak az életformájukkal meg az erkölcseikkel, mert elég egy rossz mozdulat, aztán csak leshetik a jól beígért, nagy szponzorpénzeket. Miután tavaly februárban Michael Phelps úszó esett el a Kellogg pénzeitől egy bongos-füvezős este miatt,…..
Pont tíz nappal ezelőtt hívtuk fel a figyelmet, hogy talán nem kéne már a Scrabble-motívumot használni egy hirdetésben 2010 végén, főleg akkor nem, ha a szavakká összeálló betűkön kívül az égvilágon semmi egyéb ötlet nem kapcsolódik hozzá, és nem mellesleg épp fut egy…..
Ahogy Larry Hagman deres ábrázattal, rongyolt homlokkal ránéz a dallasi szép napokban készült, a nők fúrótornyaként elhirhedt régi önmagára, az egy Emmy-díjas alakítás, pedig még csak a harmadik másodpercben járunk. Ahogy kenetteljesen mocskosnak nevezi az olajból származó…..
A közösségépítés és egy új üzletforma találkozott néhány éve a neten az első crowd-management site-ok létrejöttével. Azóta ez az üzleti modell a legkülönbözőbb iparágak kedvelt vállalkozási formájává lett. Van ilyen keretek közt létrejött söröző, étterem,…..
Lélegzetelállító. Szenzációs. A posztok címeit olvasva lassan egy bulvárlap színvonalát hozom, pedig nem a szenzációhajhászás a célom, egyszerűen csak odáig vagyok az utóbbi néhány reklámért. Ezúttal azért, mert a perui Young&Rubicam egy ezerszer lerágott reklámklisét…..
A Stella Artois nem a kedvenc söröm, de ha csak a reklámok alapján kellene választani, kizárólag ezt innám. Imádom a Stella többnyire kifinomult és okos kampányait, amelyekben mindig ott van valami megmagyarázhatatlan elegancia. Legújabb kampányuk ismételten csak irigykedő…..
zsildi77 2010.04.21 09:43:43
@gatsy: ezek szerint a Dél-Afrikában gyártott Drehernek is azért van jó íze, mert Kőbányáról viszik oda a vizet??? xD
zsildi77 2010.04.21 14:52:51
@gatsy: látom Te is nagy polihisztor vagy xD
zsildi77 2010.04.21 16:00:48
@ancsur24: pláne, ha meglátják a festőművészeket, amint kint izzadnak meló közben
Amikor tavaly először tűnt fel a lúzer Sziget-utáló karakter, nagyot szólt, mert egy jól eltalált szerep volt, amihez egy tehetséges színészt is találtak. Az emberek imádták, itt az addicton is nagyon jó pontszámot kapott a Reklámszemle rovatban. Nyerő csapaton ne változtass -…..