Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adammalysza

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvédte címét és ezzel harmadik olimpiai bajnoki címét szerezte Kamil Stoch a férfiak nagysánc egyéni versenyében egy hihetetlenül kiélezett versenyben, rosszabb szélviszonyok között is legyőzve Andreas Wellingert, aki ezúttal a normálsánc aranyérme után egy ezüstöt vihet haza, míg a bronzérmet a…..
Hiába tettek meg mindent Walter Hoferék annak érdekében, hogy legalább egy értékelt sorozatot végigvigyenek az erős szél ellenére Kuusamoban, erőfeszítéseiket végül nem koronázta ma siker. Bár elkezdték a versenyt, de miután majd két óra után is csak 36 ugró tudott leugrani a…..
Ritkán látható káoszverseny kerekedett a Síugró Világkupa klingenthali nyitóversenyéből, ahol erősen változó körülmények között, egy sorozatot követően, az élete mindössze második versenyén szereplő lengyel Krzysztof Biegun szerezte meg a győzelmet Andreas Wellingert és…..
Telt ház, fantasztikus hangulat, és egy nagyszerű verseny, röviden így lehetne összefoglalni a 61. Négysáncverseny oberstdorfi nyitányát, amely a változó körülmények ellenére is a sportág igazi ünnepe tudott lenni. A végeredmény sem akármilyen lett, hiszen az egész hétvégén…..
A karácsony elmúltával lassan a síugrók is visszatérnek a sáncokra, sőt az elkövetkezendő napokban egyenesen övék lesz a főszerep, hiszen december 29-én az oberstdorfi selejtezővel kezdetét veszi a sportág egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező versenysorozata, az immáron 61.…..
Gregor Schlierenzauer győzelmével ért véget a vasárnap délutáni engelbegi verseny, Schlieri elsősorban annak köszönhette győzelmét, hogy a második sorozatban a nehéz körülmények közepette is jót tudott ugrani, így meg tudta előzni a tegnapi győztes Andreas Koflert. Koflerrel…..
Az idei szezonban lassan már megszokott módon szoros versenyt hozott az engelbergi hétvége első versenynapja, amelyen végül is a sochi után ismét győztes Andreas Koflert, és a gyenge szezonkezdet után kirobbanó formában visszatérő Kamil Stochot mindössze egy tized pont választotta…..
Valószínűsíthetően nincs olyan szurkoló, (még ha éppen csak most szeretett bele ebbe a gyönyörű sportágba, akkor sem), aki ne tudná, hogy mekkora szerepet játszik a versenyek alakulásában a szél, hiszen manapság, főleg mióta a kompenzációs szabályokat alkalmazzák, szinte…..
A tegnapihoz képest meglepő eredményt hozott a második versenynap Sochiban, ahol a hétvége folyamán az olimpiai normálsáncon mérhették össze tudásukat a világ legjobb síugrói. A tegnap az első dobogóját ünneplő Andreas Kofler magabiztosan szerezte meg idei első győzelmét,…..
Idei második győzelmét aratta Gregor Schlierenzauer a sochi hétvége első versenynapján, amelyen először mérhették össze a tudásukat a szakág legjobbjai a majd az olimpiai versenyeknek is onthont adó (egyébként még inkább csak félkész állapotban lévő) sáncon. Mögötte…..
Igazán drámai versenyt hozott a síugrók kuusamoi hétvégéjének második, és egyben záró versenynapja, amelyen végül Severin Freund tudott diadalmaskodni, aki sikerének köszönhetően visszavette az összetettben vezetőnek járó sárga trikót is. Mögötte a hosszú idő után ismét…..
Csaknem három év elteltével tudott ismét győzelmet aratni a német válogatott az idei szezon első „igazi” csapatversenyén Kuusamoban. A Wellinger, Neumayer, Freitag, Freund négyes végig magabiztos teljesítménnyel szerezte meg a győzelmet a megszokottnál talán egy fokkal…..
A nagysáncon megrendezett versennyel ért véget a síugrók szezonnyitó hétvégéje Lillehammerben, amelyet Gregor Schlierenzauer nyert meg a hazai sáncon szárnyaló Anders Fannemel előtt. A dobogó harmadik fokára Thomas Morgenstern állhatott fel, aki ezzel átvette a sárga trikót a ma…..
Severin Freund nyerte a 2012/2013-as síugró világkupa sorozat első versenyét Lillehammerben Thomas Morgenstern és Anders Bardal előtt. A negyedik helyen a házigazdák közönségkedvence, a egy év után visszatérő Anders Jacobsen végzett, míg a fiatal német Andreas Wellinger élete…..
Forrás: aftenposten.no A házigazda norvégok nyerték meg a szezonnyitó vegyescsapat-versenyt Lillehammerben. A Maren Lundby, Tom Hilde, Anette Sagen, Anders Bardal összeállítású csapat még Sagen bukásával együtt is magabiztosan múlta felül a második helyzett Japánokat. A dobogó…..