Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fullajtár Ildikó

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Áprílis elején az Origón megjelent egy cikk Daniról, aki siketként a Hajtás Pajtás biciklifutáraként dolgozik. Az egész cikk tök pozitív, bemutatja a tényeket, a nehézségeket, rámutat arra, hogy a srác milyen klasszul helyt áll. Mert így is van. És én már éppen megörültem…..
Itt van újra egy színdarab, amit jelnyelvi tolmács kísér. Itt a videon látszik, hogy a tolmács szereplőként részt vesz a darabban, mintha ő is színész lenne. Ez nagyon kedvező, azok akik jelnyelven értik jól a darabot, azok most kis szögből láthatják a tolmácsot és a szereplőt…..
Sok tapasztalatot lehet megtudni oly módon, ha a sorstársaink történéseit, korábbi élményeit meghallgatjuk, és egymással a tanulságokat megbeszéljük. Mindannyian sokféle nézőpontot képviselhetünk, neveltetésünk, készségeink, tapasztalataink, tanulmányi ismereteink - mind, mind…..
Fullajtár Ildikó 2011.06.22 23:44:50
Kedves Böngészőnk! kis filmet is készítettünk, amikor beszélgettem egyik sorstársammal, mire vállalkozott a HARKE. www.youtube.com/watch?v=bMQ90ERTaEo
nézzétek meg! kérem a hozzászólásaik, és ötleteiket, hogyan lehet segíteni a hallássérülteket.
Kedves Barátaim! tegnap egy kis faluban, a Duna mentén, ünnepelhettük barátaink, Ági és Robi esküvőjét, a kis templomban. Nagyon fontos a hallássérültek életében, a munkában való helytállásban, a lelki békénknek, a családi életünk. Fontos a társak közötti, nő-férfi…..
Nagyon fontos sajtóközlemény jelent meg Kósa Ádámtól: http://www.os.mti.hu/hirek/68983/uj_irany_a_fogyatekossagugyi_strategia_vegrehajtasaban-elsopro_tamogatas_kosa_adam_elkepzelesei_mellett-kosa_adam_sajtokozlemenyeEbből kiemelem: Siker, hogy a ma elfogadott jelentés a strukturális…..