Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöngytyúk

74 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Elefáni 2009.05.12 09:08:00
Be sem tudjuk sorolni az alábbi képet, és videót. Hány stílust süt ki azonnal? Animal, anál, interracial. Felvezetésnek kép, aztán mehet is a videó.    ..
Gyöngytyúk 2009.05.12 17:01:20
Homároid hír az Indexen: Rogán Antal belvárosi polgármester nyomására a Fővárosi Közterületi Parkolási Társaság felmondta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt. szerződését, miután Rogánék vizsgálata kiszúrta, hogy az autósoktól ellopott pénzből…..
Gyöngytyúk 2009.05.12 16:57:32
Tardai történetek Hatvan 2009.05.11 10:00:00
Fasz tudja, mi van a Fajával, mostanában mindenfelé izmoskodik. Persze rendre ő húzza a rövidebbet. A vége az, hogy kap egy sallert, vagy egy gyomrost, amitől megül, aztán hagyják pihenni, mert alapban nem olyan a feje, hogy felkeljen, azt' virtusból beleálljon egy keményebbe. Inkább…..
Gyöngytyúk 2009.05.12 16:53:13
A célegyenesbe érkezett a világ második legerősebb bajnoksága (bruhaha – a szerk.) 38 fordulóból lement 35, mindegyik csapatnak ennyi mérkőzés állt a rendelkezésére begyűjteni a hőn áhított pontokat. (Statisztikusok kedvéért az idény 92,1%-án vagyunk túl egyébként.)…..
Gyöngytyúk 2009.05.12 16:48:42
Amerre csak nézek cérna hangú, ártatlan tekintetű, mezbe öltözött aprónép nyüzsög a lelátón. Az MLSZ és a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség tíz szektort töltött meg kiskölykökkel - nem győzzük hangsúlyozni, parádés kezdeményezés. Ezek közül a srácok közül sokan…..
Érdekes érzés szinte idegenként megfordulni a blogon. Anynira rég nem írtam már ide, hogy csak na. A címből kiindulva már feltűnik, hogy a Rákosborzasztót és vonzáskörzetét a változás szele borzongatja. "Valami véget ért, valami fáj" - szól a nóta. Véget ért…..
Lomtalanításért. Első látásra talán továbbkattintasz,  vagy simán csak elsiklasz e post felett. Lelked rajta. Minden évben van egy nap, mikor kinézek az ablakon reggel 8-kor, majd inkább lehúzom a redőnyt. Inkább nem akarom látni a Dzsuvát. Igen. Az igazi,…..
Alább olvashtó a 2008.04.30-án elhangzott ballagási beszédem. Kedves megjelentek, tanárok, diáktársaim!   12 év után eljött az idő, amikor elhagyjuk ezt az épületet. Megannyi hosszú év, szép emlékek hada búcsúzik most tőlünk. Mit hagyunk magunk után? Ahogyan azt volt…..
GYÖNGYTYÚK blog Valójában... 2008.06.19 20:09:00
Évtizedeknek éreztem ma azt az időt, amióta nem írtam erre a blogra. Tudjátok, hogy van ez... jó az idő, tehát ne postot írjunk, hanem menjünk "játszótérre"... rossz az idő, szar a kedvem, tehát ne írjunk postot :). Most foci van, most horgászok, most filmet nézek... na…..
Felbolydult a sport- és jégkorongszerető közvélemény, amikor közreadtuk, hogy a magyar szövetség úgy döntött, szakít a Hungary felirattal, jöjjön Magyarország. Látogatóink rengeteg észrevételt tettek, és felvetették, érdemes lenne photoshoppályázatot hirdetni. Ezúton…..
Kevés olyan megkérdőjelezhetetlen osztály-védjegy alakult ki az együtt töltött évek során, mint a metálegyüttesnek induló, később rapes elemekkel gazdagodó Infarktus. A Sátán-Halál-Csontváz fémjelezte banda a mai napon, azaz május 22-én töltötte be 3. születésnapját.…..
A nagy sikerre való tekintettel itt az előző feladatsor középszintűre butított változata. Sok sikert hozzá, a letöltés szabályai változatlanok (előtag nélkül írjátok be a böngészőbe). infarktus.uw.hu/erettsegikozep.doc..
Új elemmel kívánjuk színesebbé tenni blogunkat így az érettségi-láz kellős közepén. Ha elegetek volt már a magyarból, matekból és töriből, tegyétek próbára magatokat az Osztályból! A kérdések nem a blogra készültek, hanem egy hozzám hasonlóan dátummániás…..
Na igen... Elballagott már a vén diák, szerenádostól-beszédestől-virágostól-rokonostól. Vége a 12 évnek, amit a katolikus (kaotikus?) intézményben eltöltöttünk. Azonban az igazi kalandok még most kezdődnek. A 12. osztály rákfenéje az érettségi (das Abitur, The Final Exam). Az…..
GYÖNGYTYÚK blog A pokolba is! 2008.05.02 18:02:00
Repül az idő, és a blogunk új értelmet kap - ez immáron az ex-12/6-os diákok üzenőfala. Eltelt a szerenád, elballagtunk, nyakunkon az érettségi és a nyár. Ne higgyétek, hogy poszt nélkül maradtok, ami jár az jár, de egyelőre mindenkinek az utolsó gondolata az írás. A…..
Find more how to and instructional Tricks videos on 5min.com..
Bevallom őszintén, a floorball szó a mai napig csörgőlabdaként szerepel az agyam hazafiasabb felében. Persze némi gondolkodás után mindig rájövök, hogy ez utóbbi egy vakoknak kitalált játék, de annyi bizonyos, hogy floorball-csapatunk mai teljesítménye a Balassi által kiírt…..
GYÖNGYTYÚK blog Fűrész:) 2008.03.25 21:11:00
GYÖNGYTYÚK blog Antigravitáció 2008.03.10 22:07:00
Egészen érdekes megközelítése a fizikának: 1. A vajas kenyér mindig a vajjal megkent oldalára esik le a földre. Azaz fejjel felfelé. 2. A macskák mindig a talpukra esnek. Azaz fejjel lefelé. Ha ezt a két dolgot összekötjük, akkor egy komoly csatát indíthatunk a gravitáció ellen.…..
GYÖNGYTYÚK blog Szerelmi sokszög 2008.03.08 23:34:51
..
GYÖNGYTYÚK blog Rajt elé 2008.03.01 12:57:00
Kibaszottul hiányzik. De már csak egy hét. Igen, amikor száz kisleány újra egy gólra fog várni, akkor ennek a nagy egésznek egy komoly része vissza fog térni a rendes kerékvágásba, és ez így lesz jól. Mit jól? Kurva jól.Lehet, hogy esőfüggöny vár majd minket jövő szombaton,…..
GYÖNGYTYÚK blog 2008.02.28 11:47:00
"Újra itt van! Újra itt van! Újra itt van egy Bodri post!"Hangzatos bevonulózeném katarktikus élménye után igazából leírok pár dolgot, amit lehet, hogy a többi kollégán, meg néhány elvetemült bloggeren kívül senki sem fog elolvasni... dehát…..
Gennaro Gattuso (30) AC MilanBár Cs. külsőleg csak minimálisan hasonlít a BL-címvédő csupaszív középpályására, mindketten rendelkeznek egy igazi, békebeli, hamisítatlan lófasz-kisugárzással. Ez az összekötő kapocs...