Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sundiszno

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kínzó Kérdés: Nobu 2011.09.30 18:54:19
Vajon mennyibe került Andy Vajnának bemondatni a tv2 híradójában, hogy Britney Spears tegnap este tőle rendelte a sushit?..
Igen, jól következtettek a címből! A mai adást nemcsak hallgathatjátok, de ha minden úgy megy majd, ahogy elterveztem, akkor nézhetitek is! Még nem teljesen kipróbált a rendszer, de ha az iSight kamera megy Liza powerbook G4-én, ha fel tudunk csatlakozni a rádió wifijére és ha nem…..
A műsorban ez alkalommal a MagyarTermészettudományi Múzeumban tettünk látogatást. A műsor apropója az volt, hogy éppen február 18-án nyílt meg a múzeum legújabb kiállítása, ami a magyar kutatók tajvani expedícióit hivatott bemutatni (Expedíció a pillangók zöld szigetén). A…..
Sundiszno 2009.03.09 18:50:50
A Civil Rádió tudományos blogja azért indult útjára, hogy a tudomány és a technika izgalmas világát közelebb hozza mindenkihez. Nem esküszünk meg rá – persze semmi sem kizárt – hogy megtanulod, hogyan kell a kert végében felállítani egy űrállomást, hogyan…..
Sundiszno 2009.03.09 16:26:11
Friss promóciós anyag SZJA 1% ügyben, minden bizonnyal hiteles statisztikákkal: Bizonyára sokan megkeresnek ebben az időszakban az adó 1%-kal kapcsolatban. Társadalmunk jövője szempontjából fontos lehet, hogy ha ez az 1% egy építő és mindannyiunk számára túlélést…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
Benjamin kapott egy szomorú kommentet a Posta Direkt pont egy éve tartott kérdőíves spammolásával kapcsolatban. Az értelmetlen offline emailgyűjtést egyéjszakás üdülések belógatásával palástolták, amit azóta is hiába várnak a "szerencsés nyertesek". De előbb…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Sundiszno 2008.01.04 15:34:43