Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LimpekZ

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kedvem ellenére ideküldtek, hogy szóljak, fáradj be vacsorázni! Kettős értelme van ennek!” mondja Benedek és mondom én is, amikor bekerül a lejátszóba a Függő játszma. Ha a történések mögé nézünk és észrevesszük a mögötte megbúvó fogalmakat, kitűnik, hogy nem csak…..
A 300 folytatására várni kell, az Immortals bemutatójáig még hónapok vannak hátra, de lesz még egy a görög mitológián-történelmen alapuló fantasy alkotás. A titánok harca folytatása Jonathan Liebesman vezénylete alatt forog, Perszeusz ebben halászként tevékenykedik, ám mikor…..
LimpekZ 2011.05.20 07:22:19
Eltekintek attól, hogy a film történetét taglaljam, meg azt, hogy mennyire vicces, mert azt már megírták mások. Tényleg az. Én itt csak a film gerincét képező motívumot próbálom felfedni, remélem több, mint kevesebb sikerrel. Tom Stoppard felveti a kérdést: Vajon véget érhet-e…..
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
LimpekZ 2010.09.16 14:37:44
@Lúdtalp: Nem volt jó a hiperhajtómű. Amúgy sem lehet semmi sem gyorsabb a fénynél.
Még egy Uwe Bollhoz kapcsolódó poszt jut mára, kikerült a világhálóra az Auschwitz előzetese. Hűha, nagy fába vágta a fejszéjét a "mester", ugyanis eddig csupán néhány számítógépes játék népes rajongótáborát sikerült magára haragítania, most pedig…..
Plan9 Kilencesterv a cybertérből 2010.05.12 23:46:00
Kéne egy poszt arról is, hogy miről lesz szó a blogon, mi a célom, célunk az itt megjelenő írásokkal. Jöjjön hát egy rövid összegzés. Adott a kilencesterv.com. Heti ajánlatok, szabályváltozások, friss és/vagy kiemelt topicok szerepelnek majd itt, tehát az kezdeti cél, hogy…..
Pier Paolo Pasolini filmjét immár 35 éve szakadatlanul egyszerre pofozzák és simogatják. Egyesek szerint hatásvadász, primitív és béna, mások egekig magasztalják. Tény, hogy sokan képtelenek elvonatkoztatni a látott jelenetek obszcenitásától. Mert azért be kell vallanunk, sznob…..
LimpMDb Múmia - Bekúszik a káosz 2010.03.01 21:39:00
Az utolsó szál joint is elfogy Jamaicában, mire valaki megszólal: "Mi ez a szar zene?" Ha elfogadjuk az elméletem, miszerint a gyerekek olyanok, mintha beszívott, részeg felnőttek lennének és az idő vasfoga józanítja ki őket, akkor ez a régi vicc rávilágít arra mi is történt a…..
Kezdetben vala...Amikor 12 éves voltam, azért kezdtem punk zenét hallgatni, mert „a nagyobbak” azt mondták, hogy a deszkások ezt a stílust szeretik. Akkoriban kezdtem el gurulgatni a frissen kapott, Pécskő áruházos 2500Ft-os hallap deszkámon. Tudjátok, ezeknek a lapoknak az…..
LimpekZ 2010.02.04 08:07:59
@vargyai: Nem, csak örülünk mind a ketten, hogy Szeged nem az a baszott unalmas hely, mint amilyen volt 2003 és 2008 között. Nem ismersz egyikünket sem, nem szokásunk önmagunkat fényezni. Enyhe iróniával kevert volt mindkettőnk hozzászólása. Bocs, majd legközelebb telebasszuk szmájlikkal, hogy mindenki észre vegye.
LimpekZ 2010.02.03 07:33:18
@Azasöndör: És azt se felejtsük el, hogy nem soká új, jajjdefasza KrumpliCZukor lemez. Na végre van élet Szegeden. Két éve még semmi se volt.
Ahogyan szörföztem az Interneten belebotlottam a film bemutatójába. Majd visszaköptem a teám a csészébe és ha dohányoztam volna a fülemen jött volna ki a füst. Ki hitte volna, hogy valaki megalkotja ezt a csodás, állati eposzt, mely inkább csak nevében grandiózus, mint teljes…..
LimpekZ 2009.10.24 13:28:50
LimpekZ 2009.11.19 15:42:26
@krimi hendrix: Nesoká lesz Falfúró. Az Eperjes karcsis filmeről gőzöm sincs melyik lehet, de nemsoká megnézem az Eldorádót. Majd arról!
LimpekZ 2009.11.23 20:39:14
@krimi hendrix: Az a szívás, hogy a magyar filmeket sehol sem lehet beszerezni. Egy pár megjelent DVD-n, de a többi sehol sincs.
Faszajó lett a halászlé, volt egy kis ideg, Klotildék is üvöltették az akciót odaát, de összeségében véve minden remek volt.Ja és az aktuális örökzöld Tidzsi mestertől:"Egy valaki főz, a többieknek KHUSSSS...."  _ _ _ _ _ _ | | / ) | _…..