Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alucard

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
Alucard 2007.07.11 10:58:19
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Alucard 2007.06.27 18:39:24
Alucard 2007.06.27 18:50:54
Alucard 2007.06.27 19:10:25
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
Nos, a negyedik update-et kezdem egy rossz hírrel, jövő hét szerdáig biztosan nem lesz új videó.Még lesz két vizsgám, ezek az utolsók, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne sikerüljenek. Szóval nem fér bele egy új videó (ami kb egy napnyi munka).Remélem megértitek.A Stella…..
 Ha megkérhetlek benneteket, ne nevezze mindenki Stella-nak a képét ;)..
Alucard 2007.06.19 11:28:59
Alucard 2007.06.19 11:38:12
www.indavideo.hu/video/Rossz_Xbox_Jatekok_2 (megjegyzem ezeket nem én csináltam...)
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..
Alucard 2007.06.15 16:57:07
   Most érkezett el a pillanat, amikor utálatból átment a játék egy olyan besorolásba, hogy a rengeteg nevetséges jelenet miatt egyszerűen már nem lehet haragudni a mesterlövészre.Egyszerűen olyan gagyi, hogy szánalomból szeretnénk átölelni a játékot.Soundtrack :R.…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
  A legbizarabb mesterlövész jelenet...Csakhogy még misztikusabb legyen a felfedezés, D4rth kommentelőnk egy nagyon érdekes képet készített! Egy arc látható a vérző buszon! Esetleg a busz távozó démonját látjuk? Vagy…..
  Az egyetlen FPS játék, ahol nincs kedved lövöldözni.Legnagyobb bűnös az egészben nem is a fejlesztőgárda, hanem a forgalmazó.EDIT: Hiába lövök ugrás közben magam alá,nem történik semmi.Ugyanúgy leesek a teleportálós vízbe.Bár ezek szerint az én technikám…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Tegnap vettem a közeli hipermarketben egy játékot, a 990 ft-os kategóriából. A guberálós kosár egy aranybánya blogomnak.De amit kaptam...egyszerűen...Emberek, komolyan bőgés szélén állok...Persze szarok az eddigi játékok is, de legalább humorral tudtam játszani, röhögve, hogy…..
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..
Még egyszer köszönet nektek, kemény 9500-szor nézték meg a videóimat, hihetetlen.Tényleg az. A jövő hetem vizsgák miatt meglehetősen rémes lesz, úgyhogy szerintem max következő hétvégén jöhet valami. :( Sajnálom, mert szívesen baromkodnék megint egyet, de remélem azért…..