Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupus

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak, akik villanyoszlopon próbálnak kommunikálni az ELMŰ-vel, mások az emaillel kísérleteznek, mint TaZ. Persze eredménytelenül: Ismet kulhonbol, ekezet nelkul, elnezest... Az alabbi leveleket az ELMUnek kuldtem, nem hivnam levelezesnek, mert ok nem valaszolnak. Kivancsi leszek sikerul-e…..
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
lupus 2008.01.13 21:00:06
Nem közvetlenül,de valamilyen módon ide tartozik,és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Magántulajdonon alapuló társadalmi rendszerben élünk,adót
fizetünk abban a reményben,hogy az állam gyakorolja vala-
mennyi funkcióját,többek között a verejtékes,vagy uram bocsá..
kevésbé verejtékes munkával megszerzett tulajdonunk,testi
épségünk garantálását.Nap mint nap szembesülünk azzal a
ténnyel,hogy az erre hivatott szervek erre képtelenek.
Egyszerű tény,hogy már a fizikai erő kevés a legtöbb esetben,
az erőszakos,több elkövető által történő,fegyveres vagyonelle-
ni támadások elhárítására.Mégis a hatóságok - gondolom
félelmükben - lehetetlenné teszik,hogy megfelelő önvédelmet
gyakorolhassunk.Megváltozott a világ!Kívánatos volna a jogal-
kotóknak ezt tudomásul venni.Ha: monjuk a magánterülete-
men elkapnak valakit a kutyáim,ne azt kérdezzék,hogy hány ol-
tásuk van meg más érdektelen dolgokat firtassanak,vonják fe-
lősségre az illetőt,hogy mi a frinc-francot keres a portámon.
Az önvédelmi eszközök vásárlását olyan nehézzé tették,közem-
ber nem juthat törvényesen fegyverhez.Ez csak a bűnözők elő-
joga.Nyilvántartott fegyverekkel nem szoktak bűnözni! Ha!...
fennállana annak a lehetősége,hogy a betörőt néhány fémda-
rázs fogadja,vagy más módon a tulajdonos jogosan védheti
tulajdonát,biztosan jobban megfontolnák hogy megéri-e a koc-
kázatot.
Szerintetek ,hogy van ez?
Tisztelettel:lupus
Fidesz A hülyeség mélységei 2007.09.06 11:13:00
Gárda ide vagy oda, nem bukott meg az "egy a tábor" gondolata Kövér László szerint. A Fidesz választmányi elnöke úgy véli, a magyar népnek joga van az öngyilkossághoz.- A politikai szezon magyargárdázással indult. Amilyen komótosan reagáltak, úgy fest, meglepte önöket…..
A szociális válságot előidéző kormányzati hazudozások, félrevezetések, relativizálások egy süllyedő gazdaság képét takarták el - mutat rá Orbán Viktorhoz írt levelében Tarlós István.Tisztelt Elnök Úr!A szociális válságot előidéző kormányzati hazudozások,…..
Érdekes dokumentumra bukkantam ma reggel, mikor megnyitottam emaileimet. Egy „Put that bigger penis under the Christmas tree” tárgyú levél és a Nokedlipusztai Kastélyszálló karácsonyi üdvözlete között ugyanis ott volt Ján Slota, a schengeni határnyitás alkalmából el nem…..
farkas vagyok Ebbe 2007.12.16 21:30:58
   Elolvastam nagyját az eü "átalakításnak". Szinte nem történik semmi. Megmarad a központi pénzbeszedés,elosztás,csak a szolgáltatók "harcolhatnak" a biztosítottakért.Ez az egyetemes kockázatvállalást,alapvetően nem befolyásolja belátható ideig.…..
Nagyító Sztrájk Wars 2007.11.17 11:47:00
Téma - SztrájkSztrájkolni jó. Legalábbis a fél világ, sztrájk hangulatban lesz jövő héten, persze magasról letrottyantom, hogy a franciáknál mi lesz. Az érdekel nálunk mi van. Sztrájkolnak majd, a BKV-sok, a MÁV, a tanárok és még ki tudja milyen ismeretlen csoportulások, csak…..
 „Kit érdekel 2007-ben Arisztotelész?” - Mondja korunk libre-penseure. De vajon miért mondja ezt? Rendkívül általános vélekedés az, hogy „tökmindegy, hogy több száz vagy több ezer éve élt filozófusok mit mondtak”. Vajon miért ilyen elutasító az ifjú…..
lupus 2007.10.24 22:06:49
farkas vagyok Csepelen jártam... 2007.06.01 21:59:03
    Csepelen jártam,hivatalos ügyben,igy óhatatlanul átmentem a Szentimre téren.Hát elgondolkoztató! Az önkormányzat bejáratával szemben,azon a falatnyi területen,szobrok,emlékművek,sőt még egy szökökút is, bizonyítandó,hogyan adják ki feleslegesen nehezen…..
    Lassan olyan érzésem van , hogy valahova legszivesebben elbújnék a kéretlen,ízetlen,tejesen értelmetlen reklámáradat elől! Ha kinyitom a levélszekrényt,ha fel-veszem a telefont,ha utazom,tv-zek,mindenhol utolérnek.Ez a minden intimszféránkba be-hatoló…..
Tűrőképes,nyugodt fazon vagyok.Szeretem az embereket,a természetet.A nőket nemmegérteni próbálom,csak simán tisztelem,becsülöm őket.Tartom magam ahoz a mon-dáshoz,hogy a legrosszabb nő is jobb, mint a legjobb férfi.Életem folyamán minden szépet és jót a nőknek…..