Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süni

43 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fővárost már megszállták.....
Mostanában nagy divatja van az egészséges táplálkozásnak. Az emberek olyan alapanyagokat képesek magukba diktálni, melyekről épeszű embernek sosem jutna eszébe a táplálék, mint olyan. De talán még a gyakorlottabbakat is érheti meglepetés:..
Van egy cég, (digitális) tévéadás, szélessávú internet a fő profiljuk. Itt a körzetben az utóbbi egy hónapban az adás rengeteget vacakolt, de az internet is többször vált labilissá. Hogy hol történt ez, és melyik céggel, fedje homály, elvégre ez itt nem a reklám…..
Manapság divat mindent számítógépen és internet segítségével megoldani. Mert nem veszünk le egy könyvet sem a polcról ezáltal, nem olvasunk újságot, elfelejtünk művelődni. A fiatalok többsége buta, tanulatlan és tájékozatlan. Rajongani persze nem felejtenek el, és…..
Az utóbbi egy hetet sikerült Magyarország egyik legismertebb egyetemének kollégiumában töltenem. Az épület jellegzetessége, hogy minden szinten található mosókonyha, benne egy automata mosógéppel. Azon a szinten, amelyiken én voltam elszállásolva, egy kis cetli figyelmeztette a…..
Kedves nyugati barátaim leptek meg vele, mert a napokban felmerült bennem a gondolat, hogy talán mégiscsak változtatok azon álláspontomon, miszerint az autóvezetést nem nekem találták ki, és beiratkozom egy tanfolyamra, amint sikerül előteremteni rá a kellő pénzösszeget. Nos…..
De igaza van amúgy, mert ha nem tetszenek neki a cikkek, nyilván kár lett volna megvennie! ..
Nem szeretem az április 1-jei beugratásokat, mert a saját tapasztalataim szerint ez csak az aljas és rosszindulatú emberek napja, semmi több - és mindentől függetlenül én sem szeretem társaimat beugratni. Viszont.Az egyik közösségi oldalon (is) lehet játszani egy olyan játékkal,…..
Előre is én kérek elnézést, ugyanis ez nem kimondottan az a fajta vicces bejegyzés, ami a blogra jellemző (ígérem, most, hogy végeztem szakdolgozatommal is, igyekszem többet kimozdulni és fényképezőgéppel járni a várost, hátha látok valami említésre méltót), de talán…..
Ha nem tudjuk, mivel várjuk a nyuszit, vagy mivel lepjük meg a legkisebbeket, íme egy remek ötlet. De főleg trendi.   ..
Mert mi is megfordultunk ott egy hete...Ez itt még az odaút a buszon:                   Ez pedig egy jól szituált bizsuüzlet rosszul szituált…..
 Egy román férfi, miután felesége és szeretője is elhagyta, úgy döntött megválik férfiasságától. A feleslegesnek vélt testrészeit a munkahelyén rejtette el, később munkatársai találtak rá. A férfi sok vért vesztett, de életben maradt.Az orvosok véleménye szerint, a…..
Én magam sem szeretek vásárolgatni, pláne akkor, amikor tényleg az alapvető dolgokat szerzem be - de mindenki tapasztalhatta már: ez elkerülhetetlen. Vannak viszont, akik különböző vicces vizuális élményt okozva próbálják élvezhetőbbé tenni a sorok közti végeláthatatlan…..
Kerek 27 óra és 17 percnyi csúszással a beígérthez képest, de átkerült a régi helyről minden bejegyzés (kivéve, amik időközben aktuálitásukat vesztették, pl. töröltek egy videót, amit beágyaztunk mi is, és hasonlók), így mostantól teljes aktivitással üezemel tovább a…..
           ..
Merre van az Értelem? Hirdetés 2010.02.19 22:35:00
Szerinted? ..
Biztos mindenki ismeri a Wikipédiát, a világ talán legnagyobb, de minden bizonnyal legismertebb internetes enciklopédiáját, melyet maguk az olvasók szerkesztenek. Illetve biztos mindenki ismeri a Csillagok háborúja filmek szőrös óriását, Chewbaccát. Chewbacca fajtáját tekintve…..
Régen írtam ide bejegyzést, ez sem egy túl vicces jelenség… Ám az mindenképpen tanulságos, mennire stabil a Messenger Plus!…..
A szegedi helyi buszokon ilyesmiket ragasztottak az üzemeltetők / dolgozók az ablakokra.             ..
Ausztriában ez már csak így szokás. (Bár tagadhatatlan, hogy annyira nem értelmetlen a találmány – na de a kivitelezés…)                     ..
               ..
Később találtam meg, mint kellett volna – igazából azt se gondoltam, hogy megtalálom mégis. De meglett, egómnak pedig hála, inkább új bejegyzést szántam neki…              ..
Kezembe akadt itthon Kövesdi Viktor:Hullámlovasok c. interjús könyve, ami az akkori (1999) hazai rádiós műsorvezetők legjobbjait mutatta be. Köztük volt Villám Géza (polgári nevén Szabó Gál András) is. Többek között a Danubius és a Juventus Rádiónál is megfordult, ám…..
Tudom, nem túl friss már a hír, tudom, számos cikk és blogbejegyzés született már szerte az internetes szférában arról, hogy döntött az Országos Rádió és Televízió Testület (továbbiakban ORTT) a napokban két rádiófrekvenciájáról.Mert Magyarország két leghallgatottabb,…..