Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzVa

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TL;DR (USA) kongresszusi meghallgatás 2023. július 26-án az UFO-król (adatlap) Az emberiség felnőtt, sugallják vélt és valós mérföldköveink. Fukuyama 1992-es tézise szerint elértük a történelem végét, vagyis már semmi érdekes nem fog történni, legalábbis a nagyléptékű hatalmi viszonyok terén. A…..
Szabadon Visszaalvó Napibaj 2021.04.06 22:44:50
 Ahogy egy korábbi bejegyzésben említettem, a társadalom különféle szegmensei talán eltanulhatnák a szoftverfejlesztők és az ügyfélszolgálatok mégoly tökéletlen hibakezelési folyamatait. Az alábbi hibajegyet ugyan egy szoftverrel – tulajdonképpen magával az Android operációs rendszerrel –…..
A ülésterem zsongott. Az országgyűlés alakuló ülésszaka kezdődik pár perc múlva, és a képviselők – többségében újoncok – az izgatottság komótos, reggeli változatában végezték nyakuk bemelegítését, ahogy felváltva digitális jegyzeteikbe, kávéscsészéjükbe vagy a tágabb külvilágba bámultak. Sokan a…..
Örök jegyesség Aki foglalkozott szoftverekkel mint fejlesztő, vagy akár mint lelkes felhasználó, valószínűleg találkozott már hibajegyekkel és az ezeket kezelő rendszerekkel is. Valójában az ügyfélmenedzsment, az ügyfélszolgálati tevékenységek keretében bármilyen megoldás (termék, szolgáltatás)…..
Baljós áru Ha a társadalom mindenféle átverést üldözne, és a fegyvert is, nemcsak azt, aki forgatja, úgy a marketingtudományt alighanem sokszoros életfogytiglan fenyegetné. Figyeljük meg például az alábbi, 1995-ből származó tévéreklámot: Feltűnik benne valami szokatlan? Igazság szerint egy…..
Csak nekem egyre gyakoribb élményem, hogy valakik gagyit akarnak rámsózni? Nap mint nap találkozunk igénytelen termékekkel, de vajon a gondolatok piacán észrevesszük az átverést? És ha dörzsöltnek hisszük magunkat, vagy vásárolni szeretnénk éberséget, talán megbízhatunk a kínálatban?   Egy fenét!…..
A nemzeti konzultáció kapcsán valószínűleg sokan elgondolkodtak azon, léteznek-e igazán korszerű eszközök arra, hogy az állampolgárok véleménye viszonylag közvetlenül megjelenjen a politikában. A két kulcsszó a „korszerű” és a „közvetlen”. Léteznek-e arra korszerű…..