Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérges gomba

2 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy kicsit rendhagyó poszt következik, egy régit elevenítünk fel nektek, kibővítve. Mert ígéretemhez híven, tartom szavam és hozzá adom az azóta megtalált reklámokat, a már meglévők mellé. Itt a forradalmi hangulatban, március idusán egy kis apolitikus finomság. Tőlünk -…..
Az egészestés mesék mellé már régen ideje volt egy nem a dizni, de matinék által sugárzott rajzfilmnek a nosztalgia jegyében. Ez a fantasztikus északi kaland mindenkinek ott volt az életében, és Szmöre, a róka neve legalább olyan származtatott becenév pályát járt be mint a…..
Hála James Cameronnak most már tudjuk, mitől javul meg a világ! Ez a béke, környezetvédelem és a kritikusok halála.A Konzervatórium blog ma vette a bátorságot, és közölt két negatív kritikát a csodálatos, korszakalkotó Avatar című filmeposzról, mely megváltoztatja a…..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
Engedvén a noszogatásnak és a férfiak csillapíthatatlan kíváncsiságának (vajon mit számít a méret, mekkora az akkora, kisebb-e, mint az övék, vagy nagyobb, és egyébként is), írok végre a mitológia kertitörpéjéről is. Benne vagy? Vagyis benned van? Csókolózni is kell vele,…..
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
Irodalom is, női is, hazai is, s végre egy férfiszerzőtől közlünk! Tóth Krisztina, hazánk ismert költőnőinek egyike (azért vannak páran, Rakovszky Zsuzsa, Takács Zsuzsa, Balla Zsófia, Szabó T. Anna, Mesterházi Mónika, Karafiáth Orsolya, Rapai Ágnes, Kálnay Adél,…..
 Nem vitatva Szabó Máté, ombudsman jó szándékát, meg kell erősítenem a címben írtakat: úgy beszél a magyar valóság egy szeletéről, az iskolákról, mint aki a Holdról csöppent ide.Mint aki nem látott még működő iskolát. Mint akinek egyetlen gyermeke sem járt…..
MegmosolyogásA Csupasz pisztoly c. film egyik méltánytalanul nem klasszikus jelenete, amikor Leslie Nielsen sajtótájékoztatót tart az angol királynő érkezése kapcsán. Ott elhangzik a film egyik legnagyobb dumája, valami ilyesmi: "Persze mi itt Amerikában kicsit megmosolyogjuk a…..
Mérges gomba 2009.11.17 15:52:29
@RUSZKIBAKA:
azzal amit mondasz nem is lenne baj...HA a polgárháborúsdi sport lenne ahol is az arénába szépen összengedik a két csapatot aztán had szóljon...de nem, sajnos tudod van annak egy oylan ronda mellékhatása hogy ÁLTALÁBAN azokon is elverődik a por akiknek semmi köze az egészhez...és minthogy a cigány is ember, ő sem fog egy 100 fős grádsitacsapatra ötödmagával támadni, valószínű azonban hogy megtámadja a gárdista feleségét, gyerekét, anyját, apját stb...mert uyge erre bíztatod írmagostól kiirtásra, és hidd el, az ember mint oylan ezt meg is tezsi, nagyon kevés oylan van aki inkább egyenlő és tisztességes közdelmet akar az ellenfelével...nem divat az manapság egyik oldalon sem. Uff én beszéltem
Mielőtt teljesen megfeledkeznétek Brünhildéről, a harcos amazonról, akit bunyó nélkül nem lehetett lefektetni, visszatérünk hozzá, és elmeséljük, hogyan alakult különösen létrejött házassága Guntherrel, az örök másodhegedűssel, illetve mi történt a másik párocskával,…..
Mai trailerünket egy kedves olvasónk küldte! Érdemes ezen a traileren elidőzni egy kicsit, azon már nem is akadok fent, hogy egy szám fétises rakta össze. Azonban jöttek a pókok! Basszus ha ilyen lett a technikai megvalósítás, akkor milyen megoldásokat dobhattak kukába. 2003-ban…..
Mérges gomba 2009.10.29 21:11:32
@Dr. No: meg királynőjük mitn a hangyáknak...hangyapókrák
Mérges gomba 2009.10.29 21:15:15
@Dr. No: meg királynőjük mitn a hangyáknak...hangyapókrák
Előző posztunkat egy bírósági ítélet kihirdetésénél hagytuk abba: Kalliopé múzsa igazságosan úgy döntött, hogy mindenki kap Adoniszból egyharmadot (nem darabolós módon), Aphrodité, Perszephoné, és maga az érintett is.Srácok, ti értitek, hogy kerül ide, a plakátunkra ez a…..
Mérges gomba 2009.10.26 20:02:44
@Gloria Mundi:
érdekes, én eleddig úgy tutdam hogy a vörös rózsa lett Adonisz kiserkenő véréből:) (botanikusokat kérdem a kökörcsin és a rózsa rokon?) de van oylan verzió is hogy a rózsa az adonisz holttestét kereső Aphrodite felsebzett lábának véréből lett:)
 „Egyre több sajtóhír szól arról, hogy alkoholizáló, drogfogyasztó, pedofil, gyermekeivel szerelmi viszonyt létesítő, gyermeket verő (hajhúzó), gyermekeket molesztáló, munkahelyi számítógépen szexfilmet néző, magánéletében sztriptíz táncos „szülő”…..
Tudom, már hiányzik nektek Aphrodité, meg a napfényes mediterrán világ, ez így, október derekán nem is csoda, úgyhogy egy kicsit hanyagoljuk az északi tájékot, és mesélünk kedvenc istennőnk viselt dolgairól, no meg a mitológia legszemrevalóbb pasijáról, akit elég gyakran…..
Múltkor ott hagytuk félbe a valkűrkirálynő sztoriját, hogy befejeződött az atlétikai verseny, mind a két (nem, három) résztvevőről folyt a víz, és mind a két (nem, három) résztvevő frusztrált volt, de igyekezett jó képet vágni a dologhoz. Ha még szkandereznénk is egyet,…..
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
Mérges gomba 2009.10.20 22:17:59
huh gyerekek az ezredforduló ebben sme ozott változást ahogy elnézem a kommenteket:) én akkor voltam gimis koliban, egy jó konyhás BÁCSI volt, a józsibácsi, mindenki szerette mert rendes tata volt, a koleszosok hamar le is spanoltak vele és akkor adott nekik tanáradagot:) (mert azok nálunk is többet kaptak), 3szögletű alutálca checked:D alumínium urigellerizálódott evőeszközk checked (nálunk a punk csajok ellopkodták a villákat és karkötőnek meghajlították). mi a leveseket egységesen sportlevesnek hívtuk (mindent bele!). Én egész végig menzás voltam (pedig híresen válogatós vagyok, ezt anyámék is tudták de gondolták hátha) így amikor jött a kaja igen népszerű lettem az éhenkórászok körében:) általában kihoztam a cuccot, ha volt valami ehető (pl menzás krumplipüre, csontleves, túrógombóc -szigorúan 3 apró szem-grizestészta, azt én szerettem) akor azt megettem ha nem akkor nagylelkűen felajánlottam a kolis barátnőmnek aki minden falatért hálás volt:) A menzák máj-mániáját viszont utáltam...finom krumplipüre még emészthető szaft és MÁJ! minthogy nálunk kutya van és akkoriban iylen emberi fogyasztásra nem alaklmas állati főtt belsőségeket kaptak vacsira nekem mindig ez jutott eszembe a májas kajákról...brr...egy jól rajzoló barátnőm meg hamisította a kajajegyeket, kis tapétavágókéssel lekapargatta a dátumot, és mivel nagyon profi volt betűírásból rámásolta tussal az éppen aktuel dátumot:D
Reckl Amál blogja Gaskó megbukott 2009.10.19 15:25:00
Gaskó menetrend szerinti, vacak sztrájkja mindössze 9 óra után befejeződött. Nem vagyok érintett, de továbbra is rendkívül feldühít ennek az önjelölt dózsagyörgynek a bajkeverő ténykedése.Csak kárt okozott, mindenkinek, az egész országnak. Hiszen azok a vasutasok, akiket be…..
Mérges gomba 2009.10.19 22:29:48
@Csöncsön:
nem lehetne inkább levenni? az embernek forogni támad a gyomra ha meglátja, nekem meg összetekerednek a gombafonalaim ha meglátom ezt a "szép" embert(?)
Olvastunk már különös nászéjszakáról, mikor Izoldáról és Márkról volt szó, de ami Brünhildével történt, az talán még megdöbbentőbb – ha akarjuk mulatságosabb (bár következményei már korántsem azok). Most már csak kibekkelem a nagy őt ... A valkűrökről szinte…..
Megkockáztatva a népfelkelést, amiért nem Trisztán és Izolda sztorijával folytatjuk a blogot (még arra is sort kerítünk, természetesen), az aktuális események szorításában ismét az ókori görögök közé látogatunk, ugyanis szeretnénk néhány tippet adni az esetleges…..
Mérges gomba 2009.10.13 01:01:56
@Gloria Mundi: ki tudja, lehet ez a pucéron futkosás egyfajta kondiprogram volt a lentebbi régióknak:D sosem lehet tudni...lehet attól hogy szabadon himbálódzott (elvégre akoriban mgé nemigen volt semmiféle alsógatya nemmég tartókás) erősebb lett, vagy nagyobb, nemtom:)...van itt orvos aki megmondaná? :)
Kivételesen nem brit, hanem amerikai tudósok megállapították, hogy az a koponya, amelyet Hitlerének tulajdonítottak, valójában női. Ez szerintük alátámasztani látszik azt a nézetet, hogy a náci diktátor öngyilkosságát csak megjátszották, és Hitler meglépett Berlinből még a…..
A győztes mindent elvisz Az előző poszt végén a legizgalmasabb pillanatban szakadt meg a szépségverseny története: mindenki megtette a tétet, vagyis elmondta, hogy mit tud felajánlani számára kedvező döntés esetén. De hogyan reagált Párisz az utolsó ajánlatra? Először is…..
Mérges gomba 2009.09.29 15:05:15
@Gloria Mundi:
akkor lehet az explorer a ludas, de ha mondasz egy alkotót vagy képcímet,rákeresek amúgy:)
Mérges gomba 2009.09.29 21:06:45
@Gloria Mundi:
Már volt vagy 2 poszt aminél ilyen volt, de nem minden képnél volt kitakarás, szóval nem értem a hiba szisztémáját teljesen:) vagy mindnél kéne lennie vagy egyiknél sem...szerintem:)
Köszi a linket:) bár én alulról a második képre gondoltam, az a tekergős 6.:)
Mérges gomba 2009.09.29 23:24:54
@Gloria Mundi: köszi:)
A világ első szépségversenye. Pucér (isten)nők, kies táj, szakértő zsűri, szokásos korrupció. Minden, ami egy szépségversenyhez kell.Emlékszünk még Árészra, a hadistenre? Volt neki egy ikertestvére, Erisz, aki a viszály , a harag, a hamis eskü és egyéb nyalánkságok…..
Az országban egyre több helyen ütötte fel a fejét a H1N1, de számottevő megbetegedés, illetve súlyos szövődmény nem volt még sehol. Köhögés, láz pár napig, és kész. Vagyis egyre biztosabban látszik, hogy egy óriási műpánik a "világjárvány", egy sima influenza,…..
Mérges gomba 2009.09.24 12:47:47
@modellmaker:
igen, nekem is ez volt a "gyanús" a cikkben....márhogy normálevájze ha történik valami "eset" akkor nem kezdik mentegetni az elkövetőt mindenféle indokkal....hacsak....ugye ugye!