Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsizolika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét bloggere Reklámzabáló 2013.02.01 23:20:08
Reggelente, ha álomittasan beérkezünk munkahelyünkre nehéz rögtön a robotolással kezdeni a napot. Elmegyünk a büfébe megvenni az életet mentő kávét, bekapcsoljuk a gépünket és a nap megkezdése előtt még szánunk egy percet magunkra is. E heti interjúalanyunk Moldván…..
kicsizolika 2013.02.08 11:35:41
A mai napon, 2012. február 10-én, pénteken jelent meg a Malév utolsó hirdetése. Pontosan egy héttel azután, hogy nemzeti légitársaságunk végleg leállt. A Metropol napilap hátsó oldalán található hirdetésen a több, mint 60 éves múltra visszatekintő vállalat dolgozóinak…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
kicsizolika 2011.08.09 14:28:24
@Harcitehen: gondolom, amikor ezt leírtad kommentként 3 sorban, be voltál szívva, vagy rúgva, vagy tépve, mert ha nem, akkor kívánom Neked, hogy ugyanezt éld át, mint a posztoló - csak hosszabb ideig, több gyökér gyűrűjében.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..