Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eriberi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Megszokások 2009.02.23 23:15:00
Az elmúlt napok hanyag szimbiózisban telnek. Lusta vagyok és kedvetlen ilyen időben céltalan köröket róni a házak körül, inkább önmagamba fordulok és pokrócos olvasásokat tartok és Született feleségeket nézek őrületes tempóban. Hunor mellettem ücsörögve játszik, vagy a…..
Hunor&Minka&Zsigu Fogzik... 2009.02.21 10:02:00
... fékeveszetten. Tegnap délelőttig még csak azt hittem, a jobb alsó örlő készül napfényre kerülni, aztán dél körül egy nyüsszögéses Huncos-testmegfeszítéskor észrevettem, hogy a jobb alsó rágójánál is duzzadt és fehér az ínye. Sőt, szinte az egész fogínye ilyen!…..
Piroska és Farkas Tanfolyam 2009.02.17 11:00:00
Meglepően sokan gyűltünk össze, s mondták is, hogy ennyien nem szoktak eljönni, de persze örülnek, hogy egyre többen érdeklődnek, és remélhetőleg sosem lesz rá szükségünk, de valamilyen szinten elsajátítjuk, miként kell lélegeztetni egy kisbabát, míg megérkezik a segítség.…..
Hunor&Minka&Zsigu Metamorfózis 2009.02.16 16:20:00
Mielőtt még a feledés olykor jótékony ködfátyla belengené elmúlt napjainkat, kihasználom Hunor délutáni szusszanását (nomeg azt, hogy  tegnap előre főztem és takarítottam, hogy a plasztikusabb oldalról is említést tegyek...), hogy pár sorban összefoglaljam pár napos…..
Hunor&Minka&Zsigu Bejelentkezés 2009.02.15 20:08:00
Megérkeztünk a hételejétől tartó tavaszváró hosszúhétvégénkről. Valószínűleg pihentebbnek illene lennünk, szellemileg mindenképpen azok vagyunk, fizikailag már annál kevésbé. Hol van már az a régi jóöreg láblógatós pihenés, amikor éppenhogycsak odaértünk a reggelire,…..
Piroska és Farkas Átlagbasimulós 2009.02.12 11:04:00
Szürke kisegérként belapulni a lambériaborításba, minden feltűnés nélkül távozni a rendelőkből, hozni a nagyévi átlagot, a szokványos eredményeket. Átlagbasimulós szeretnék lenni, akinek minden eredménye csakúgy jó. Tegnap reggel voltunk az első enestén, Dr Talánő…..
A babaszoba éppen rosszabbul áll, mint eddig, de ez csak a látszat, mivel Farkas a szoba közepére tolta a nagyobb bútorokat, és kihordta az előtérbe az egyéb, festésnél útban lévő Mütyürketulajdonokat, hogy kedvére pingálhassa a falakat. Segítségünkre sietett Pöti és Lius is,…..
Hunor&Minka&Zsigu Megindult! 2009.02.09 19:45:00
Megállíthatatlanul és vissazfordíthatatlanul megindult, Csöppöm ma reggel óta leginkább már csak kétlábon hajlandó közlekedni. Az ekkora mozgáshoz hatalmas energia-mennyiségre lehet szüksége, ugyanis ma annyit evett, mint egy kisebbtermetű mamutbébi és ezzel egyenes arányban…..
Van az úgy, hogy az ember vágyakozik valami után, ami nem lehet az övé, de titkon reméli, hogy talán majd egyszer, évek múlva elérhetővé válik... Nyílt titok, hogy álmaink netovábbja egy csodaházikó, sok szobával (a gyerkőceinknek és a nálunk vendégeskedőknek), kerttel,…..
Alig léptünk túl és lélegeztünk fel Manci kéz-sütögetésén, rögvest nyomába léptem Hőnszeretett Fiamnak én is egy apróbb balesettel.Vega barátosném kedvében szerettem volna járni legutóbbi nálunkjártakor, (bár akkor ez nem sikerült, mert nem ismerve az avokádót, sikerült…..
Hunor&Minka&Zsigu Hétvége 2009.02.02 19:42:00
Péntek kora délután nyakunkba vettük a várost és az idei téli diznyóvágási szertartásunkat is megejtettük messze Somogyországban. Tavaly könnyebb dolgom volt, toltam pár métert a Hunorral teli babakocsin, majd órákon át aludt a friss szabadlevegőn. Idén már teljes embert…..
  Évekkel ezelőtt (még  BF előtt) megfogalmazódott bennem a vágy, milyen legyen majd az a férfi, akit majd életem párjának választok......itt felsorolhatnék egy csomó klasszikus dolgot(amire minden nő vágyik)...de én két dologra igazán vágytam...okos legyen és…..
Eriberi 2009.01.31 23:29:44
Napló Barniról Amanda meséje 2009.01.31 21:15:00
Minden év januárjában a környékbeli iskolák megrendezik a vers és prózamondó versenyeket, ahol több korosztály szerint értékelik őket. Az idén sem volt ez másképp. Amanda természetesen mindig résztvevője ezeknek a megmérettetéseknek. Az idei évben az 5.-6. osztályos…..
Eriberi 2009.01.31 23:27:50
Hunor&Minka&Zsigu Újabb lépések 2009.01.30 12:55:00
Nem, most nem a kétlábon járás újabb lépéseiről szeretnék írni, mert azirányba jelentős változás továbbra sem történt, hanem azokról az újabb apró manóléptekről, melyekkel Kicsifiam elég határozottan elindult az önállóság felé.Ébredés: mivel a hajnali eszem-iszom…..
Ugyanolyan álmos délelőtt volt ez is, mint az összes többi... ugyanolyan nehezen ébredtem, (talán a hajnal 2-ig olvasásomnak köszönhetően?), Hunc ugyanolyan könnyedén pattant ki mellőlem, mint bármely más reggelen, és ugyanolyan vidáman duruzsolt attól a pillanattól kezdve,…..
Nagyon reméltem, talán kimaradok ebből a játékból, sokáig azon gondolkodtam, legyek-e ünneprontó és utasítsam-e vissza vagy egészen egyszerűen csak tegyek úgy, mintha megfeledkeztem volna az egész felkérésről?!Az elmúlt években drága pénzen megtanultam azt, hogy a földi élet…..
Hunor&Minka&Zsigu Mindenségesség 2009.01.18 20:09:00
Hiszek a kimondott/leírott szó erejében... alighogy papírra vetettem Huncos taknyolódásos-lázaskodását, máris jobban lett a gyermek. (persze, javuló tendenciájában kiemelt szerepet játszhatott újabb 2 szombatra kibukkanó fogacskája is, újfogakat fotózni egyelőre nem enged!).…..
Mára virradólag kaptam meg Katától és Pihütől, kedves blogtársaimtól, ezt az újabb kitüntetést, díjat, amely inkább egyfajta baráti ölelést, egymásragondolást jelent számomra."Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább…..
Hunor&Minka&Zsigu Elf család 2008.12.23 10:16:00
Ezúton is szeretnénk Minden Kedves Rendszeres és Rendszertelen Olvasónknak Vidám és Meghitt Ünnepeket kívánni!Send your own ElfYourself eCards..
Talán sokan nem értik, talán sokat nem érzik, és talán sokan el sem tudják képzelni, hogy egy háziállat milyen nagyon a szívünkhöz tud nőni…Én viszont úgy szeretem Kiflit, mintha a gyermekem lenne, féltem, óvom őt mindentől, örülök, ha ő örül, boldog vagyok,…..
Hunor&Minka&Zsigu A zsákmány 2008.12.16 21:07:00
Megvettem, mert megtetszett és mert mindig is ilyenre vágytam, mert gondoltam, ez egy kedves ajándék lehet egy Hunorforma gyerkőc számára. Itthon izgatottan bontottam ki, ki kellett bontanom, hogy megnézzem, megvan-e minden tartozéka...  aztán fel kellett húznom, és ki kellett…..