Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madstunt

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebéd mellé ma egy jó kis itthoni G.I.Joe katalógust ajánlok....a darab igazi hazai klasszikus....nem is láttam még más országból származó darabot ebből, de persze biztosan létezik. Mindenesetre ez a füzetes megoldás nem gyakran volt jellemző a Hasbro katalógusokra, talán egyes európai és magyar…..
madstunt 2018.12.18 13:16:56
Ha az olvasó kipillant a képernyő jobb szélére, akkor könnyen felfedezi a Könyv, újság DVD feliratot, melynek értelmében a blog ezekről a témákról hivatott szólni. Eddig csak a könyvek voltak terítéken, úgyhogy legfőbb ideje, hogy a digitális korongok világába is elkalauzoljam az autósport…..
madstunt 2015.11.09 11:34:00
Emlékeznek még a szeptemberi iskolakezdésre? Na  Renáta azóta intézi bekrepált HTC-je ügyét a Telekomnál, és még milyen higgadtan! Még azt a próbát is káromkodás nélkül vette, hogy a javíthatatlannak nyilvánított telefonja helyett a T saját kontingenséből akartak…..
madstunt 2015.01.08 17:47:34
@AtiSnatch: dede, helyszíni javításmár rég nincs. Minden megy a htc,samsung, stb hivatalos, itthoni szervízhez
15 év után megszűnik az a zenelejátszó, ami sokak számára évekig volt, vagy talán mai napig megoldás zenehallgatásra. Köszönet jár a Nullsoftnak és Justin Frankel eredeti fejlesztőnek, valamint az AOL-nek, ami megvásárolta, és fejlesztőivel, Stephen Tag Loomisszal, Taber…..
Az előző hónapban mutattuk be a Hangmás Újratervezés kislemezének 1993 című számát, ami a zenekar eddigi stílusától kissé eltérő vonalat képviselt. Nem véletlenül, ugyanis a dal valójában egy remix, amit Kőváry Péter készített, az eredeti verzió illetve a kislemez…..
madstunt 2012.10.19 17:07:39
Negyedik alkalommal értetlenkedek-értelmetlenkedek a hétfői kvíz okán és most először tényleg, de úgy istenigazából: mi volt ez kedves QuizSzerkesztők? Ti teljesen gyogyósnak nézitek a játékosokat, vagy ennyire komolyan vettétek, amiket eddig irkáltam??? Őszintén megvallom,…..
madstunt 2012.10.17 14:53:12
Egy évesek lettünk! Ez úton köszönjük a hallgatóknak, beszélgető partnereinknek a befektetett energiát és figyelmet.Oroszlánrészt vállaltak az alábbi blogok szerzői:Kprax - Marton PéterBiztonságpolitikai és Terrorizmus - Wagner PéterKatPol - CN, ShcA, RammjaegerLemil - Bányász…..
madstunt 2012.09.03 20:07:59
Meghalt a király, éljen a király! Walter nagyon kemény lesz az ötödik évadban.  ..
A MÁV a legó üzleti célú bevezetésével jelentős, ha nem történetének legjelentősebb lépést tette afelé, hogy európai értelemben vett modern nagyvállalattá váljon. | Köszönjük a képet Tomi! | A szomorú legóember-fej mindenkinek megvan? |..
madstunt 2012.04.21 09:20:27
Érdekelt az erdei rendőrség-téma, és bár voltak némi kétségeim, hogy kell-e nekem az "ikszedik" City-személyautó, karácsony előtt pár nappal beszereztem. Hát lássuk, mit hozott 2012.   I. Alapadatok Neve: Patrol Car (erdei rendőrautó) Sorozatszám: 4436 Témakör: City…..
madstunt 2012.04.11 11:38:26
@ainex: a regi 2x4x3-as szelvedokkel meg a fenyszorok kicserelesevel egybol meglenne a lada hatas :-)

Amugy sztori az is lehet hogy ez egy korozott bunozo aki a nemzeti parkban probal elbujni :-) Holnap vagy ma meg is veszem a keszletet szerintem
Kedves Kockagyár! Pár hónapja (is) volt szó arról az űrhajós minifigről, ami fehér ruháján magyar zászlóval van díszítve.Nem tudom, hogy van-e már valahonnan hivatalos válasz a figura eredetéről, de van szerencsém az alábbi infókat megosztani, ha tart még a…..
madstunt 2012.04.11 00:34:56
@tutuka: ah értem.
azért gondoltam hogy újra meg kéne keresni őket mert ezek az információk sokkal másabb megközelítésre adnak lehetőséget, mert ugye az előző farkasbercis vonalnál az idő és az ok is már volt...
Minifig88 a tavalyi év egyik belépő szintű Technic készletét értékelte a blog számára. Kifjezetten magas pontszám áll a kritika végén: úgy látszik ismét csak kiderül, nem minden a kockaszám. I. Alapadatok: Neve: Off-RoaderSorozatszám: 8066Témakör: TechnicKiadás éve:…..
   Szeged Május  12.-e szombat! Délután  15 órától A Szamos kocsma!!!Még a Borfszt előtt szeretnénk ezt a túrát megvalósítani! Szombati nap lesz, délután-tól!Az útvonal nagyjából a József Attila sgt.-on lesz + a Stefánia. A piros pontok jelölik a…..
madstunt 2012.04.04 13:17:50
A héten jött velem szembe a hír, miszerint hivatalos nagyfelbontású fotók jelentek meg a készülő Gyűrűk Ura szettekről. Először örültem, mert a kiszivárgott gyenge minőségű fotók alapján nem tetszettek annyira a készletek, de ezt akkor a pixeles és kicsi felbontású képek…..
madstunt 2012.04.01 13:12:23
@Llew: @Stiel: nem azt irtam hogy a castle szeriaban nem voltak panelek, viszont emiatt az epitesmod miatt nem is ad semmifele pluszt szinte es innentol kezdve az lesz hogy megkapod az uj szeriat ami a licencdijak meg a nagyobb profit remenye miatt ketszerannyiba kerul de semmi pluszt nem fog adni
Kaptunk egy sajtóközleményt: "Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. Az új műsorok és a régi, eddig is sikeres formátumok felújítása mellett a televízió arculata is megújul. Ennek keretében a csatorna új logót és…..
Posztunk szerzője, hun_sector egész egyszerűen anniyt írt a kritikája bevezőjének, hogy "AMIKOR MEGHALT A LEGO". Lássuk milyen, aminél olvasónk szerint a legózásban nincsen lejjebb! I. Alapadatok Név: City/Turbo SlizerSorozatszám: 8502Témakör: TechnicAltéma: SlizerKiadás éve:…..
madstunt 2012.03.28 13:39:44
Az Eurosport Events egyik fejese, Bernd Daubenmerkl a csatorna müncheni szezonnyitóján arró beszélt, hogy új időmérő partnert keresnek a WTCC számára. Az időmérést eddig az MST Systems végezte, amely 1983-as megalapítása óta több komoly bajnokságnak, többek között a…..
San Marinóból érkezett az Eurovíziós Dalfesztivál legújabb botránya. Valentina Monetta a Facebook-függőségről és a párkapcsolatokról adott elő egy dalt Facebook Uh Oh Oh címmel, amivel bejutott a nagyversenybe. A dalt azért zárták ki, mert a szövegben tizenegyszer említi a…..
A Legózz tumblin jelent meg ez az interjú Bikics Milánnal. Milán neve és alkotása a legóban járatosak között biztosan nem ismeretlen, hiszen egy elképesztő méretű vállalkozásba fogott (balra Milán, jobbra a Milán által épített katedrális): Miután elolvastátok, jól…..
Magyar Opera Opera Mobile 12 2012.03.02 17:50:00
Az Opera Mobile 11.5 bemutatkozása óta - a szokásos frissítéseken kívül - nem sok minden történt az Opera mobilos zászlóshajójával. Mégis némileg váratlanul ért, hogy a Mobile World Congress rendezvényen az Opera bemutatta a 12-es verziót. Ezzel - bár nyilván eredetileg nem…..
Kedveled vagy megveted? Megveszed vagy a polcon hagyod? Ha a második kérdésre igent mondtál, a készletet március 1-től 40 Euróért magadévá teheted. | A magyar helyesírás rendíthetetlen őrei pedig ne bántsanak: ezért írtam úgy a poszt címét, ahogy. |..
A héten jelentette be a LEGO, hogy - az amúgy tavaly lejárt szerződését - újabb 10 évvel hosszabbítja meg a Lucasfilm Ltd.-vel. Örömteli fejlemény ez az SW-fanoknak, hiszen az egyik legsikeresebb licensztéma folytatja fényes pályáját a LEGO játékuniverzumában. A sikeres…..
madstunt 2012.02.19 18:00:28
@Haynau: persze ze csak szorszalhasogatas volt tolem :) amugy classic space fankent mondom, hogy jobb hogy kihalt, mert elegge ijeszto jel volt az insectoids meg ufo vonal. utobbi voros figei ota nem tudom lattam-e rondabbat. viszont a Life on Mars egesz jo volt, a solar explorer keszlet meg a ket lepegeto marhajol neznek ki eloben.
en annak orulnek legjobban ha a leges legelso space temat melegitenek fel (1978-83) de arra iszonyu keves esely lenne mert ott ugye csak bekes kutatokrol volt szo, azt meg nem lehet olyan jol hirdetni mamar mintha van valami konfliktus
az ujkori(par evvel ezelotti) space police keszletek meg szerintem rondak
Ki találja ki a leghamarabb, hogy melyik készlet kockáiból épült? A teljes galériát csak a megfejtés elküldése után szabad megnézni!..
madstunt 2012.02.18 19:41:23
Valószínű, hogy a LEGO City rendőrhelikopteri időszámításban két korszakot jegyez majd a történelem: 4439 előtt, és után. A 2012-ben piacra dobott 4439-es ugyanis, ha nem is atyaúristen, de minimum vízválasztó: A közvetlen és távoli elődök ehhez képest egyszerűen…..
Amikor a Sport Géza minden nap arról szól, hogy szépek-e, jók-e, netán csúnyák a 2012-es év Forma-1 autói, mi visszamegyünk 2006-ba és mutatunk valamit, ami legóból igazán impozáns. Gyönyörű képek, szigorú objektivitás, Legomano80 egy Ferrarival a színpadon! A múltkori…..