Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tva

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobb térképre váltás Nagyobb térképre váltás Kivételesen még egy tegnapi, pontosabban éjszakai történettel kezdem. A kempingben három fjordra néző faház volt, de este úgy tűnt, hogy csak mi leszünk ott. Éjfél előtt nem sokkal azonban a másik két…..
Nagyobb térképre váltás Ma nem volt olyan tömött programunk, így sietnünk sem kellett. Azonban már olyan jól belejöttünk a „sátorbontásba”, hogy így is sikerült fél 10 körül elindulnunk. Az időjárás többnyire borult volt, de azért itt-ott…..
Nagyobb térképre váltás Nagyon rosszul aludtunk az éjjel (meleg volt és mire rájöttünk, hogy mi a problémánk, már hajnalodott), így kicsit nyúzottan keltünk. Az idő borongós volt, de a yr.no déltől napot is ígért Vestkappra, így reményekkel teli…..
Nagyobb térképre váltás Ma reggel ígéretes jeleket mutatott az ég. Igaz, néha nagy lendülettel kezdett újra esni, de közben időnként már az ég kékjét is megpillantottuk. Gyorsan sikerült összepakolnunk és 10 óra előtt már úton voltunk Voss felé. Az…..
tva 2009.08.17 22:29:13
Szia Balage !
Maradj a "fatemplom" mellet az "árbóctemplom" helytelen és felrevezetö név. Kattincs ha akarsz erre a linkre:
www.stavechurch.org/

Lærdal az szárazabb helyek közé tartozik mert a hegyek mögött van (a tenger felöl nézve).

Tibor
Íme a részletes útiterv (még mindig dióhéjban):   aug. 11. Érkezés a repülőtérre 19 órakkor, autó átvétele és irány Svelvik, a kemping. 115 km aug. 12. Drammenen keresztül (ahol kipróbáljuk a Spiralent, egy alagutat a hegy belsejében, amely úgy…..
Bár még csak az útitervünk kidolgozásának elején vagyunk, pár dolog, amiben az elmúlt hónap kutatása alapján nincs vita: Norvégia gyönyörű országSok az esőEzernyi vízesés találhatóNorvégia nagyon drága országMindenki vagy volt már ott, vagy van…..