Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gibard27

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
gibard27 2010.10.27 18:38:23
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Mint fentebb már kifejtettem, Ákosnak, a zenéjének és az új albumának semmi köze a torrentszerverek lefoglaláláshoz. Az ő nevét bedobták a hírek közé,mert ismert ember és ugrik rá mindenki. Pontosan emiatt mondom, hogy senkit nem érdekel, hogy mit gondolsz az új ablumról, a zenéről vagy a dalszövegekről, mert az ügynek semmi köze mindehhez. Ha nem tetszik, akkor töröld le, ki nem szarja le a véleményed. Menj és tegyél be inkább SP-t vagy Kozsót, mert az ő szövegeik igazán igényesek mindig.
All whites C válogatott 2010.07.01 06:16:00
Már csak nyolcan vannak talpon, miután a nyolcaddöntők során újabb nagyágyúk (le)szereplésének lehettünk tanúi. Igaz, hogy kellett hozzá a játékvezetők hathatós közreműködése is, de a foci már csak ilyen sportág. Mi viszont még kanyarodjunk picit vissza az alsóházhoz. Ha…..
Az már egyaltalán nem újdonság, hogy az angol futball szereplői általában, és mind közül legfőképpen a szövetség illetékesei rendszeresen a legnagyobb bénaságokat képesek elkövetni (elég csak Sexy Sven különböző sejkekkel való ál-alkudozására, Steve McClaren…..
gibard27 2010.06.02 11:04:07
@stars7726: azért kell Heskey-t erőltetni (megjegyzem én sem tenném be a keretbe), mert nincs más sajnos. Mondj Rooney mellett egy hasonlóan jó csatárt, aki angol állampolgár :D.....Sajnos van Rooney és van a többi játékos. Owen egyrészt sérült, másrészt nem csinált semmi maradandót 9 éve...Crouch szerintem nem válogatott szintű csatár, a többiek meg fiatalok, akik szóba jöhetnének.....

Egyébként Walcott kihagyását nem értem, de valszeg nem ítélte meg Fabio akkor érvágásnak ezt.

Én sokkal jobban reménykedem abban, hogy Lampard például végre fog tudni egy egyeneset rúgni a labdába, mert marhára idegesít engem, hogy az általam nem nagyon kedvelt Chelsea-ben folyamatosan brillírozik, a válogatottban pedig szerintem borzalmas..... Ja, és remélem, hogy Gerrard-dal végre fognak tudni együtt játszani normálisan.
gibard27 2010.06.02 11:05:06
@gibard27: némi javítás: angol állampolgár nem létezik, csak angol nemzetiségű brit..... bocsánat :)
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
gibard27 2010.01.04 18:23:52
@montipájton: teljesen egyetértek az általad felsorolt csapatokkal (a sorrendben nem teljesen, de majdnem) és én sem hiányolok egyetlen olasz csapatot sem.
Véleményem szerint talán az 1970-es olasz válogatott-ról lehet elmondani, hogy meggyőző játékot mutattak be, csak hát egy szupercsapat ellen kikaptak a döntőben. Azóta viszont szerintem az olasz válogatott minden egyes világversenyén mázlik sorával, döntetlenekkel, kínkeserves hosszabításban vagy 11-esekkel kivívott győzelmekkel jutnak tovább illetve a döntőbe. Természetesen szeretném, ha a magyar csapat csak fele ennyire játszana számomra unalmas, de eredményes focit, de a legjobb, legszebb focit játszó csapatok közé én semmiképpen nem tennék olasz válogatottat. Szóval teljesen egyetértek veled.....
gibard27 2010.01.04 18:37:11
@Eastbay1: meg kell védenem Heinrich-et amennyiben komolyan írtad, amit írtál és nem viccből (nem tudtam eldönteni)....
Ha komolyan írtad, akkor azt kell mondanom, hogy szerintem a legjobb német válogatott szerepel a listán (a 74-es), amelynek elődje 1970-ben is nagyon jó volt, amikor például legendás 4-3-as hosszabbításos meccset játszottak az elődöntőben az olaszokkal.... Na az is nagyon jó csapat.
A 90-es német csapat nekem annak idején speciel a kedvencem volt, istenítettem őket és német mezben izgultam végig az argentinok elleni döntőt (mekkora szó volt ez akkor :) ), de szerintem helyes, hogy a 74-es és a 90-es csapatok közül a 74-est ítélte meg Heinrich erősebbnek, mert az is volt..... Szerintem.
gibard27 2010.01.04 18:56:18
@Eastbay1: ebben igazad van, mondom nekem az abszolút kedvenceim voltak, olyannyira, hogy mikor megnyerték a vb-t, akkor olyan boldog voltam, mintha a magyarok nyertek volna. :) Jó csapat volt az, és a csoportmeccseken kifejezetten jól játszottak. Leiskolázták az arabokat, a jugoszlávok elleni 4:1 szerintem a legjobb 90 percük volt a vébén és a következő körben, a hollandok elleni 2:1 is nagy eredmény volt. A vébé alatt a szomszédok azt hitték, hogy németek költöztek a lakásunkba, akkora üvöltés volt minden egyes német gólnál nálunk...... :D :D
Ahogy ígértem, folytatjuk a BKV-sztorit, megpróbáljuk kirakni a rengeteg darabból álló zavaros kirakóst. Összesítés következik a közlekedési válallatnál kiosztott (és eddig napvilágot látott) végkielégítésekből, avagy Aba Botondtól Szalainéig, és mégtovább. 2006.12.14.:…..
gibard27 2009.08.06 13:03:34
Egyszerű, a BKV-t naponta használó budapesti lakosként kérdezném a következőt: Miért kellene, hogy engem érdekeljen az, hogy a város vezetése nem fizet elég pénzt a BKV-nak? Én a kerületben, ahol lakom fizetek adót az önkormányzatnak is, illetve a bérlet megvásárlásával hozzájárulok a BKV költségeihez is. Ez szokott a jelenlegi állapotok magyarázására az elsődleges érv lenni, de én magasról leszarom, hogy a BKV-nak mennyit nem fizet az önkormányzat, a pénzemért tisztességes szolgáltatást várok el.
Mellesleg nyilván megvan az oka annak, hogy a fővárosi önkormányzat már minimum 20 éve ki tudja húzni magát a BKV finanszírozásából (többek között gondolom az is, hogy az állam minden évben kifizeti az adósságát, akármit is mond előtte az aktuális miniszterelnök. Gyurcsány egyszer azt hiszem 2006-ban fizetett hasonló összeget a BKV-nak azzal, hogy most fizet a kormány utoljára az önkormányzat helyett. Akkor nagy volt a fogadkozás, ma mégis megint fizetni fog Bajnai, mint ahogy Gyurcsány is a zsebébe nyúlt a következő évben. Itt a napnál világosabb, hogy valakiknek az elemi érdeke a BKV veszteségben tartása). Ha a törvény ezt lehetővé teszi, akkor Demszky soha nem lesz rákényszerítve arra, hogy végre hozzájáruljon a költségekhez, amíg meg nem változtatják azt. De nyilván nem akarják megváltoztatni ezt, mert így többet lehet lenyúlni innen is. Vajon miért van az, hogy minden évben 20-30 milliárdot költenek extra költségként a költségvetésből, tehát a mi pénzünkből a BKV-nál felmerült hiányok pótlására, de a következő év tavaszán még sohasem számoltak el, hogy mire is ment el az éppen aktuális 20-30 milliárd? Talán csak nem azért, mert nem tudnak vele elszámolni? Nyilván az lenne a minimum egy ilyen helyzetben, hogy beszámoljanak, hogy mondjuk "mivel balfasz módra gazdálkodtunk tavaly, kellett 30 milliárd, amit erre és erre költöttünk, illetve ezt és ezt fogjuk tenni idén, hogy többet ne kelljen hasonló tőkeinjekciót végrehajtani. De ez itt a Nyugat-Balkán, Itt kérem, mint annyi sok helyen az országban legalizált rablás megy a mi pénzünkből. Olyan rablás, hogy a kedves politikusok és BKV vezetők már a látszattal SEM foglalkoznak, hogy leplezzék a dolgokat.
Ettől kezdve pedig nem érdekel, hogy a BKV sír, hogy az önkormányzat nem fizet. Ami engem érdekel, hogy például már nem ülök le a buszon, mert össze van minden hugyozva/szarva, miközben lassan havi 10,000 forintot fizetek a "szolgáltatásért". Engem utasként EZ érdekel.