Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judy_queena

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
Richárd igazi szombatra való sztorit küldött nekünk, mert kell a végigolvasásához egy kis idő, de érdemes magunk elé képzelni a leírt szituációt, különösképpen a levél vége felé lévő albérletes résznél. Egy könnyed, szórakoztató sztorit osztanék meg a Tisztelt…..
A képen látható srác az egyik leghűségesebb vendégem, aki már néhányszor kezem alá feküdt, hogy újabb és újabb implantátumokat ültessünk bőre alá. Ő volt az első ember, akinek transdermal, illetve subdermal implantátumokat helyeztem be (bizalmát ezúton is köszönöm!:)).…..
judy_queena 2009.08.10 08:35:16
@prof. Perselus Piton: szellemi tevékenységgel kitűnni, ez lenne hát a férfiúi dicsőség netovábbja? hát lehet, de én jobban értékelem, ha a szellemi nagyság mellé fizikai ütőképesség, és talpraesettség is társul, és mondjuk egy házépítést nem mobiltelefonnal a kézben, légkondicionált autóban/irodában ülve, öltönyben vezényel le a teremtés koronája, hanem néha le tud menni kutyába és beáll a betonkeverő mellé, már csak az íze miatt is;)
judy_queena 2009.08.10 09:22:06
@Dövan: attól tartok talán igen, noha a külső igencsak sokadrangú tényező ebben a kérdésben;)
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Újdonsült kutyásként még érzékenyebben érint a most következő téma, mint korábban, de talán ennyire durva állat ellen elkövetett tettről nem is adtunk hírt sosem. Felmerült bennem az is, hogy baleset volt, a kutya meglátott valamit és gondolkodás nélkül utána ugrott, de…..
Már régóta gondolkodom, hogy ha egy igazi álombandát kéne összeállítanom, az egyes hangszereken kik játszanának. Ebbe az álmodozásba most titeket is szeretnélek bevonni. Az elkövetkező napokban az egyes zenekari tagokra (énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, billentyűs,…..
judy_queena 2009.08.04 08:10:59
Egy 2009-es közvélemény kutatás szerint az Egyesült Államok polgárainak 40 százaléka ért egyet a marihuána legalizálásával, ami a legerősebb adat a '80-as évek kormányzati ellenkampányai óta. A Print magazin az eredmények fényében felkért négy designcéget, hogy tervezzék…..
judy_queena 2009.08.04 08:08:13
@Tier: mi is a gondod?
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
judy_queena 2009.08.03 11:07:56