Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v_feco

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Kettő nappal a budapesti rendőrgyilkosság után, vasárnap, Heves megye. Heol.hu: "A rendőrök a polgárőrök kérésére érkeztek meg vasárnap este az adácsi búcsúba, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy kisebb társaság megzavarta a szabadtéri rendezvényt. A kiérkező…..
Eddig bírtam megállni. Mármint röhögés nélkül. Nézzük sorban. Debreczeni József közíró, politikai elemző, az MDF egykori képviselője, majd Orbán és később Gyurcsány politikájának támogatója majd támadója, aki aztán újra visszatért első szerelméhez, és idén ismét a…..
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Nagy nap ez a mai, a nyugdíjasok istenét, Horn Gyulát kitüntetik. Életműdíjat kap. "2010. február 3-án 10. alkalommal adják át az Ezüst Rózsa Díjat. A díjat az európai civil szervezeteket tömörítő Solidar szervezet alapította a társalmi igazságosságért,…..
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Angliában, Belgiumban, az USA-ban (és még ki tudja hol) évek óta működik az önkiszolgáló vásárlás. Vagyis bemész a boltba, telepakolod a kosarad, majd lehúzod a szkenerrel a cuccokat, és fizetsz az automatának. Nem ülnek alkalmazottak a pénztárakban, csak a rendre figyelnek. A…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett…..
v_feco 2009.11.08 23:05:42
@Viktus:

sajnos uigy erzem h az h attettek masik idopontra az nem vetett vissza atkos tevekenysegukon...ugyanugy hallom a toluk szarmazo idezeteket, de tok mindegy...a neprol meg Ady szavaival:

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szívét kobozzák
S ha néhányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

ezert van szukseg Hamvasra es tarsaira :):)
v_feco 2009.11.09 11:58:51
@danaz: @Beau D.N.:
egyet ertek veletek Urak!!! programozo vagyok mar egy par eve (mondjuk nem grafikaval foglalkozom) de eloszor nekem is az jutott az eszembe,h nem rossz az anyag szakmailag!!!SOT!!!!
2009.október 30., MSZP-ülés, Gyurcsány Ferenc: "Évek óta azt akarják elérni, hogy féljetek, csendben maradjatok, hát rázzátok már meg magatokat! Olyan országot szeretnénk, ahol a gyalázatos beszéd az úr? Ahol egy országgyűlési képviselő szabadon lamentálhat azon, hogy…..
Bár a 40 centis kilátó meg a hülye kapu se semmi, a kutyafitnesz pedig a pofálanság netovábbja, azért mindig van új a Nap alatt. A pályázat: "Várgesztes Község Önkormányzata Szolgáltatóházhoz kapcsolódó pihenőhely építése…..
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
Megint törik valamiben a fejüket...Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) budapesti képviseletének vezetője  nyilatkozott az MTI-nek. Elmondta, hogy- Magyarország államadóssága a GDP 80%-a körüli szinten van, ami kiugróan magas a közép-kelet-európai országokkal…..
Vastagbőr Napi kérdés 2009.08.30 09:01:00
Könnyed, rövid vasárnapi post a sok agybajos mutyi után:Kicsoda a képen látható napszemüveges ember?A sok itt tobzódó kockára tekintettel semleges nevet adtam a képnek, szóval ne reménykedjetek, azzal nem bukok le. :-)..
v_feco 2009.08.30 23:00:44
Színészeink videóklipje után/közben zenészeink sem tétlenkedtek: ők egy fotósorozattal harcolnak a rasszizmus ellen. " A fotósorozat azzal a céllal készült, hogy megmutassuk: az emberek közti különbségeket feleslegesen nagyítjuk fel, miközben a hasonlóságokat…..
Avagy gyakorlati tanácsok marihuána temesztéséhez, fogyasztásához. Már tavaly óta terjesztik -19 állandó helyen + 6 fesztiválon- a Cannabis Kultusz nevű újságot, ami pótolva az eddigi hiányt, megválaszolja a gyakorló és leendő füvesek kérdéseit, és segítséget, támpontot…..
A Sziget első, rasszizmus elleni napján stílszerűen mi is a témával kezdünk. Nézzétek meg Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című számának magyar verzióját. "Magyar színészek egy csoportjának elege lett a homoszexuálisokat érő verbális és sokszor fizikai…..
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
Vastagbőr Itt jó cigánynak lenni 2009.08.03 10:01:00
A romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadások kivizsgálására hetvenfős nyomozócsoport alakult, a létszám április végén százra nőtt.Ugyenez az indexes cikk eddig négy támadásról számol be (bevallom, nem követem nyomon mindegyiket). Ha ennek megfelelően arányosan…..