Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manu Ginóbili

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
Manu Ginóbili 2010.01.19 13:00:04
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
„Falco nem volt hivatásos szélhámos, így a barátnőmet nézte vizsgamunkának” Tanulságos történet egy csalóról, aki teljesen madárnak nézett egy amúgy is naiv lányt. Szerelemmel hitegette, majd megfejte, mint a tehenet. Először csak apróbb szívességeket kért tőle,…..
Manu Ginóbili 2009.11.30 11:44:49
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Manu Ginóbili 2009.10.08 14:00:03
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..
Figyeljék a kezemet, mert csalok... akkor ezt most görgetem itt... igeeen... ezt itt a csipesszel kihúzom... meg ezt is... lógatom... meg kihúzom ezt meg ezt.... megint lógatom, forgatom...megigazítom itt egy kicsit... aztán a végén elcsippentem... kicsit igazítok rajta és…..
Manu Ginóbili 2009.09.29 14:03:50
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Manu Ginóbili 2009.09.09 10:26:14
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Manu Ginóbili 2009.09.07 11:32:20
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Manu Ginóbili 2009.08.06 11:17:38
Versus Jessica Alba újra a régi 2009.08.04 09:45:00
Nem, ezek valóban új képek, mégha kísértetiesen hasonlítanak is egy korábbi sorozathoz. Elvégre sikeres stratégián, ami egyszer már nagyon bejött nem illik változtatni. ..
Manu Ginóbili 2009.08.04 12:21:55