Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazmin90

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
jazmin90 2009.08.19 14:59:49
@flymazs: igen, 5 évvel ezelőtt, mikor egy olyan fiúval voltam, akivel nem jártam, hanem csak jól éreztük magunkat. Én szerelmes voltam és nagyon naiv (most már látom hogy nem voltam csak akartam őt nagyon) ő meg csak szórakozott velem. Akkor.
jazmin90 2009.08.19 15:01:17
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
jazmin90 2009.08.18 13:34:31
@okoska100: Na okoska...a múltkori témához kapcsolva, most már értem hogy otthon miért van az ami...
Megcsaltalak Éjszakai műszak 2009.08.13 13:52:00
Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni…..
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
jazmin90 2009.08.14 13:53:11
@okoska100:
Amúgy tényleg, mi van ha tudja? Tegnap is írtad, hogy már számtalanszor szóltál neki hogy Neked ez nem elég, ő meg elintézte azzal hogy neki elég a heti egy. Ha ismer téged, márpedig ismer, nyilván tudja hogy a heti egy nagyon kevés (mint mindenkinek) és tudnia kellene hogy mit csinálsz a háta mögött. Vagy csak nem akarja észrevenni. Még ha úgy is csinálod hogy ne derüljön ki, talán annak lenne értelme ha elé állnál és megmondanád neki, hogy figyelj cicám, ha nem változtatunk a dolgon, szeretőt fogok tartani (ezt egyébként egy szexológus is ajánlotta többeknek egy bizonyos oldalon mikor már tényleg nem volt más megoldás) Hátha összekapja magát.
jazmin90 2009.08.14 14:10:49
@babraba: Ez így van:), de akkor 3féle van, és az enyém is UFO, sajnos ritka példányok:)
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
jazmin90 2009.08.13 17:22:00
@szti26: Annyira igazad van. Csak az a baj hogy még annyi évesen is nem nőtt be a feje lágya. A farka irányítja. Régebben én is ilyen voltam (most 20-as éveim közepén járok) volt hogy megbotlottam de azok olyan kapcsolatok is voltak, szartak a fejemre, nyűg voltam. De amióta a párommal vagyok, teljes átváltozás, ha vmi probléma van, nem rohanok egyből máshoz, sőt...egyáltalán, fel sem merül. Mi értelme van? Az aki ilyesmire képes, az nem is szereti igazán a másik embert. Mindenhol vannak problémák, törekedni kell a megoldásra, ha nincs, el kell válni..és náluk eltérőek a szexuális igények..na meg nem vagyok róla meggyőzödve hogy megad e mindent a hölgyeménynek...:) egy nő sem véletlenül hárít...
jazmin90 2009.08.13 17:22:53
@Nyúlontúli: Micsoda profil alkotás:), tök jó:) valóban ilyen lehet szegényke.
jazmin90 2009.08.13 17:25:32
@okoska100: Az én párom nem alacsonyodik le a kurvákhoz, annál többre tartja magát, különben is otthon megkap mindent ami jár...mivel szeretem, ezért örömöt akarok neki okozni, és mindenki szereti ha a párjának jó. Jó, nem volt más választás, de most már lépjél és válj el. Adj ultimátumot neki.
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
jazmin90 2009.08.07 10:46:58
Kedves Posztíró!
Teljesen megértelek. Az amit a levél végére írtál, nagyon becsülendő a szememben. Sajnos én is sokszor ok nélkül vagyok/voltam féltékeny a párom miatt, ugyanúgy ahogy a Te volt barátnőd. Emiatt szét is mentünk egy kis időre, de aztán kibékültünk és minden más lett. És igen, magamból indultam ki mikor féltékenykedtem, de nem abból a szempontból hogy megcsaltam mert őt soha. De régen igen, volt ilyen. És emiatt voltam bizalmatlan,hiába mondta hogy szeret, abból indultam ki hogy régen sok mindenkivel flörtöltem, vagy volt több is, akiknek volt barátnőjük(sokszor csak később derült ki)
Szóval csak azt akarom mondani hogy én igazat adok Neked, nagyon szeretett téged, épp ezért nagyon féltett, plusz volt valami az önbizalmával is. És ott rontottad el egy picit, ahol a párom is, hogy folyton csak az igazát mondta, hogy hogy feltételezhetem hogy megcsal, mikor szeret, ahelyett hogy kicsit belelátott volna a fejemben, és nyugodtan, megértően állt volna hozzám és türelemmel. De ez már mind múlt idő, mert újra együtt vagyunk a különválás óta, és azóta rendben vannak a dolgok (nagyjából, ha előjön belőlem akkor sajnos el kell nyomnom magamban mert nem akarok balhét, és tudom hogy nem szabad bizalmatlankodni, még fejlődönöm kell, hisz kaptam esélyt) Az ember mindig tanul a hibáiból. Ha ez a lány a Te párod, akkor egyszer még úgyis visszatalál hozzád.