Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyorka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
8ker Hűs 2012.06.20 12:59:00
Miközben hőségriadó van -  bemondja még a józsefvárosi magasságos hivatal is -, addig a köztéri vízvevő helyek egy része nem működik. Így megy ez évről-évre. Szólunk a lakosságnak, és ezzel a feladat letudva.  Há' vigyen mindenki magával vizet, nem? Há'de. A…..
Nekünk van valamilyen elképzelésünk arról, hogy milyen a magyar bor, és ezt az elképzelésünket általában a kedvenc borászataink és a kedvenc boraink határozzák meg (gyakran igencsak kisszériás és/vagy drága borok). Hogy külföldön mit gondolnak rólunk, azt viszont az határozza…..
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..