Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuTAMÁS

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapatnév: SportBanditák (a Futocrosson már bejött :) Csatlakozzanak hozzám azok, akik élvezik ahogyan az arcukat simogatja a szembeszél futás közben.Akik imádnak száguldani mert úgy gondolják felszabadító érzés önfeledten szaladni ahogy bírunk.Akiket egy jó zene úgy meglódít,…..
Futóblog Hajrá DUPLÁK! 2009.08.27 16:32:00
Kiélezett a küzdelem a Duplaradír VERSUS Csokicerkák között a verseny hajrájában. Tegnap el akartam menni kocorászni, de visszarántott a meló, aztán 8 felé keveredtem haza, aztán meg mosogatni kezdtem, miközben potyogtak a könnyeim. (Ezt csak a drámai túlzás miatt írtam le.)…..
Az előző posztban már hinteltem, de most konkrét információkat VERTEM KI a Nike képviselőiből azt illetően, hogy mi a helyzet az új Sportbanddel kapcsolatban. A lényeg az, hogy már kapható az alábbi üzletekben: Hervis (összes, vidéken is) Spuri Nike Márkaüzletekben…..
Május végén írtunk az izraeli félmaratonról (futás az izraeli hadsereggel), a fiúk elkészítették idő közben a videójukat is. Egyfajta hétvégi hangulati levezetés gyanánt most ezt is bemutatnánk. Ki hova megy futni egyébként a hétvégén? ..
Nagy az izgalom, kicsit több, mint egy hónap van már csak hátra a 24. Nike félmaratonig, ahova szeretettel várunk minden futóbloggert és sport-barátot. Egy szolgálati közlemény jelleggel összefoglaljuk a tudnivalókat. Az alábbi távokon lehet indulni: teljes táv (21 km)…..