Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzB

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Megkérjük Tiszelt Vásárlóinkat, hogy a szalonnázást azonnal helyezzék az üzlet területén kívülre! És vigyék a majmokat is! Kövér seggel ne közelítsenek a kiállított bútorok felé! És ne maszatoljanak mindent össze a zsíros ujjaikkal!Mai fárasztó. Gondoltam, megosztom.…..
SzB 2011.07.01 11:48:04
@venszivar: Érdekes hogy nem sikerül rendesen végigolvasni amit írok... Benne van hogy megkértem rá hogy kipróbálnám.
SzB 2011.07.01 13:54:56
@venszivar: Szerintem olvasd el amit még a témához kapcsolódva írtam. Amibe aztán sikerült belekötni. Amúgy neked van igazad. Mindenben.
SzB 2011.07.01 11:47:04
@kovi1970: Nem, nincsenek kommunikációs problémáim. És nem haragszom. Sőt, idézek a saját kommentemből neked...

"Megkértem hogy esetleg ha kipróbálhatnám... erre mondta viccesen hogy még üldögél benne egy darabig aztán majd ha kedve tartja, kiszáll."

Azért tetszik amúgy ez a blog, mert itt 20 perc után már sose a témáról van szó, hanem egymás baszogatásáról... De így(nem) szép a világ. Ha igaza van a másiknak, ha nincs...
BuheraBlog BalaBit Open Academy 2011.05.09 19:46:00
Május 26-án az első BalaBit Open Academy keretein belül tartok előadást a PHP webalkalmazásokkal kapcsolatos biztonsági tapasztalatokról. Az ingyenes rendezvényen emellett csupa előremutató technológiáról, módszertanról tekinthettek meg prezentációkat, így jó alkalom lesz ez,…..