Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.I.

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buddy Stern Világa PEN ó PEN 2010.04.21 23:19:00
 Most épPEN otthon pállok és a PEN-t közvetítem, közvetítjük. Helyszínen a tudósítók én pedig a kompjúternél. Sms, gépelés, címadás, email, képek, ha kell ps. Busy vagyok, faszt verni nincs idő, sört nem kívánok, a zenekarok fosok, viharos-esős hideg. Mi a retkes…..
A DM biztonsági őre az unokahúgával nézelődő 14 éves lányt tolvajnak nézte, ezért  egyszerűen bevonszolta magával az irodába. De csak őt, a halálra rémült 7 éves kislányra a kutya se figyelt, senki nem akadályozta meg, hogy bepánikolva kirohanjon a boltból. A drámai vég…..
Nálam minden tizenkét éves koromban kezdődött, amikor '95 karácsonyán megkaptam életem első videómagnóját.Ünnepek utáni első utam a tékába vezetett, ahol úgy éreztem, megnyílt előttem a világ. Rögtön lekaptam a polcról a Cápát és a Forrest Gump-ot. Miközben a filmeket…..
Elkészült a több mint két perces előzetes is. Jó szórakozást! ..
Menedék Az első SPOT! 2009.09.13 13:14:00
Szombat éjjel a képanyag finomítása közben csináltam egy nagyon rövid spot-ot. Ez inkább egy kis teaser, sok minden nem derül ki a filmről. Jövő héten kijön egy hosszabb kb. másfél perces trailer is. ..
A héten kijött Váncsa Gábor kollégánk előző munkája, a Halo 3: ODST című számítógépes játék élőszereplős előzetese. Ezúton is gratulálunk Gábornak a trailerben nyújtott nagyszerű játékához, valamint örülünk annak, hogy nem futott rá egyetlen aknára sem a Halo…..