Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dande

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Canon az 5D Mk II óta a tudtunkra adta, hogy nagyonis érdekli a digitális cinema (mozira szánt) kamerák készítése, és a napokban meg is jelentek a legújabb csúcsmodelljükkel, a Canon C300-al. Bár ez mind árban, mind tudásban lényegesen fölé lő a jelenlegi DSLR filmezős piacnak,…..
DSC001 Digitális forradalom I. 2011.11.05 00:33:00
Az enyém most a legnehezebb szerep, én vagyok a blog felszopója. Pár betü erejéig engedjétek meg nekem, hogy bemutassam miről is lesz szó, aztán nekicsapunk a napi/heti témának. Szóval, szeretjük a csillogó képet/videót rögzíteni képes eszközöket, és gondoltunk megosztunk…..
DSC001 Mai pihentető videó 2011.10.25 01:37:00
Munka után szól a nóta, egy kis rövid film kikapcsolódásnak a következő posztig ..
A Mashable ajánlgatja a Specklyt, mely a torrentezők valóra vált álma: nem kell többé gyanús hirdetések közt kotorászni, ha az ember rá akar találni egy torrentfájl letöltésgombjára. A Speckly egy hirdetésmentes, teljesen egyszerű keresőfelületet ajánl azoknak, akiknek elegük…..
Kicsit lassan írok, sajnos azért mert a "fejlesztés" is eléggé lassan halad. Azonban egy jó, sikerült beröffenteni végre a C3-as procit. Azóta telepítettem egy Debian 4-est a gépre (kiváncsi vagyok milyen, még sohasem használtam) - bár nem vagyok egy nagyon nagy linux…..
Net Machine Megkésett levél 2007.05.15 22:55:58
Sajnos megkaptam sikeresen a Via procit - sajnos jelző azért mert nem működik. Egyenlőre még nem tudtam kideríteni, hogy a proci halt-e meg, vagy esetleg az alaplapon rossz a beállítás (érdekes, mert már kipróbáltam mindent). Szóval egyenlőre ez a rész nem fejlődött. De a ház,…..
Egyenlőre még mindig semmi jele a Via C3-asnak, és akitől rendeltem sem válaszol a leveleimre. Tudom .. türelmetlen vagyok ...UPDATE: Jelentkeztek, a csomag feladódott tegnap, minden rendben, a nap bár nem süt, én meg örülök .....
Net Machine Ház tervezés 2007.05.08 09:25:00
A mai nap az aktív munka mellett háztervezéssel fog telni. Még mindig nem tudjuk pontosan miből is kellene a számítógép házát megépíteni, de eddigi legjobb javaslatok a műanyaglap (csakhogy egyenlőre nem tudom hol lehet venni, és milyen m² áron kapható) illetve az ún. triplex…..
Net Machine Kezdés II. 2007.05.07 16:28:00
A döntés megszületett hát, kezdődjén a munkamóka no meg a kacagás. Több oldalt végignyálazva és egy processzorokat és hasonló jókat lexikonként tudó ismerőst megkérdezve, arra jutottam (jutottunk - a helyesség kedvéért), hogy egy Via C3 -as processzor jut a gépbe. Előnyei,…..
Net Machine Kezdés I. 2007.05.06 14:18:00
A napokban eldöntöttem, hogy kell egy "új" számítógép. Nos, nem azzal van probléma, hogy nincs elég számítógép (potenciális áramzabálók) - hanem sokkal inkább a meglévő gépeim hangja és fogyasztása. De miért is kell egy halk, keveset fogyasztó számítógép a…..